Mina tankar i bokstäver!

Alla inlägg under januari 2010

Av Louise - 9 januari 2010 11:08

 

Idag säger vi grattis till älsklingen som blir 19 år :)
grattis på din dag hjärtat, jag älskar dig! <3

Av Louise - 8 januari 2010 20:13

Nu är vi hemma igen, och denna dag är hittills väldigt bra! :) hihi..


Åkte ner till Olivia runt 2 tiden kanske (?) haha.. vi for runt hela ljusdal tror jag, det blev dollar, sportringen, inter sport, ica, och en massa andra ställen kändes det som! haha :) och sedan blev det ju självklart premiärturen in på systemet :) hihi... Så det var najs, och självklart kläcker hon ur sig: - det här känns inte bra! louise, jag har världens klump i magen! haha..

Sedan gick hon och hämtade det hon skulle ha ! sedan betalade hon! men handlade hon åt sig själv, nej då! ;) haha underbart....   Sedan åkte vi hemåt, pratade en massa skit, åt kaka/bulle & drack saft ^^, .. hihi..

Vi gjorde även varsitt arband till varandra - urgulliga! :) hihi..


Vi kom inte därifrån förrän klockan började närma sig 6.. hihi, för då skulle dom till rigmor och björn, då björn också fyller år idag! så vi säger även ett stort grattis till honom :) hihi..


Efter det, så var det dags för storhandling, då vi skulle fylla på allting här hemma, och även handla inför imorgon! då det blir lite "kalas/fika" :) hihi, underbart när alla är samlade ;b...  jag älskar't..

Och efter våran storhandling så åkte vi hemåt igen till huset.. ;p ...


Älsgsteken är på g, alldeles strax klart, hihi! :) ska bli så himlans gott! blir en sen middag, men det är mysigt ibland, det är ju trots allt fredag och vi ska ju inte göra någonting speciellt heller! så jag tycker faktiskt om det ;) ..

Efter middagen så ska vi bara ta det lugnt, har köpt hem lite gott tills ikväll, så blir bara en kväll med en massa mys och sådär ikväll ^^ .. underbart!


Men nu är i alla fall allting handlat och fixat, städningen är klar inför imorgon och allting sådant!
jag är på toppen humör, nothing can stop me now! ;) just try ^^ hihi..

och ja , det var väl allt!
nu ska jag ta tag i middagen, så får vi se hur det går ^^

på återseende sötnosar!
Puss o kärlek !<3

Av Louise - 8 januari 2010 12:07

Godmorgon!!


Nu har jag varit vaken länge, jag kunde liksom inte sova i morse, så jag vaknade vid 10 tiden.. haha! är det inte underbart, för nu har jag verkligen hela dagen på mig. och jag har en känsla av att denna dag kommer bli helt crazy, men samtidigt spå great! :) hihi...


Jag har nyss pratat med honom, på det jobbet som jag har sökt, och därefter skickat ett mail med lite saker sm han ville ha! :) så det har jag roat mig med såhär nu på morgonen.. men det låter ju sjukt positivt, och jag känner att det skulle vara grymt roligt att komma dit och jobba! :) hihi.. så just nu håller jag tummarna och bara hoppas lite till, då han säger att han är i behov av mig snarast möjligast! :) hihi..


Så nu däremot ska jag hoppa in i duschen, få upp min sambo ur sängen sedan så ska vi åka ner till ljusdal, och gratta Olivia! :) iiiih, underbart.. :)  jag bara älskar kvinnan <3.. hihi.. så det är det vi ska göra nu, och efter det ska vi åka in på coop och handla hem en massa saker, då älskling fyller år imorgon, så det ska göras smörgåstårta och sådär!! :p haha.. kommer bli en great helg tror jag, jag ser fram emot den verkligen..


Nej, nu har jag verkligen inte tid att sitta här och babbla, svamla eller vad man nu kan kalla det! för jag har lite att stå i, så vi hörs helt enkelt senare !:)

På återseende!
puss o kärlek babes <3

Av Louise - 8 januari 2010 12:05

  

Idag säger vi grattis till världens absolut bästaste vän, Olivia Agebrink! som blir 20 år!

Jag hoppas att du får en kanon dag hjärtat, det förtjänar du "gamling" ! :) hihi

Puss på dig ! <3<3

Av Louise - 8 januari 2010 00:22

Har faktiskt precis varit ute i denna kylan, och inte för att jag tyckte att det var roligt, det är ju väldigt kallt.. haha! ;p men det var ju egentligen bara för att vara snäll mot min lillebror! :) Då jag skjutsade honom till Adam. dom skulle nämligen ha en liten filmkväll några stycken...


Så nu sitter jag hemma igen, och ska alldeles strax ta och krypa ner i sängen, då jag ska upp i skaplig tid imorgon, SENAST, och då menar jag absolut senast kl 12...  imorgon är det nämligen en ganska stor dag om man säger så, haha! jag ska ringa ett viktigt samtal, och jag hoppas verkligen att det slutar på det sättet jag vill att det ska sluta..

men just nu kan jag ju inte göra så mycket annat än att hoppas i sömnen, och hålla mina tummar! :) haha..


Men nu är det så att jag tänkte starta nästa film, och byta plats ifrån soffan till sängen istället, och mysa ner mig där ! :) hihi, så godnatt sötnosar, sovgott! 
och håll tummarna för mig imorgon! (y)..
puss o kärlek <3



- Try to see it trough my eyes, and you will maybe someday understand., or at least try to do it.. who knows, and remember that I only sad: maybe ! ;) Beacuse right now, it is just fun for me, and i laugh every singel day, just beacuse it don't bother me at all! :) keep up the good work sweetie..


är det jag, omgivningen, mitt liv eller vad? just tell me babe! haha.. Puss på dig för att du lyckas förgylla min dag, ännu en gång!:) underbara känsla!

snart kanske jag är närmare? hm, vem vet ^^  håll tummarna för det kanske?


GODNATT!! på återseende imorgon..

Av Louise - 7 januari 2010 22:17

Vi måste antingen vara väldigt sega, lata eller någonting! ;p haha...


vi har inte ens kommit iväg till affären idag, även fast vi sa att vi skulle! ;p hahaha.. men nu har vi även kommit överrens om att vi ska åka in på coop imorgon efter att vi har varit ner hos bästaste Olivia, som har in stora 20års dag imorgon, och stackarn är fortfarande sjuk.. jag tycker synd om dig stumpis, krya på dig! <3

Men inte stoppar det mig inte, haha! jag ska dit imorgon! hälsa på, krama om, säga grattis till den bästaste, lämna över min födelsedagspresent ( som hon väntat alldeles för länge på! ) och snacka av mig lite skit! :)

Så imorgon kommer bli en bra dag, jag får prata med en utav dom vännerna som betyder allra mest för mig, och även att jag får komma utanför huset en sväng, och känna att jag fortfarande lever (?) haha...

Men nu är det ju såhär, blir det utgång i helgen eller inte? ;p haha..
och isf vart och när? :) ja, det är väl sådant tiden och dagen får utvisa! :) man får väl helt enkelt ta det som det kommer, och göra det bästa av situationen, right? ;) haha..


Nej, men jag ville egentligen bara stanna till här innan jag hoppar in i duschen och sedan fortsätter mysa ner mig framför tv'n och en bra film!

 så nu orkar jag helt enkelt inte sitta här längre, så see ya later! :)


Puss o kram , skumbanan! <3

Av Louise - 7 januari 2010 16:10

Hejsan hoppsan!   


Jag har inte hunnit någonting idag, även fast jag tycker att jag själv har varit rätt alert liksom.. haha, men sådan är ju jag!

Och passa tider är inte riktigt min grej heller, men det kanske ni vet redan? haha..  :)


Vi var bort till glasmästaren förut i alla fall, i hopp om att få en ny glasruta till våran kamin, men tror ni att vi fick det? neeej. haha! Då var det ju självklart stäng pga axeloperation, och det är ju så himlans typiskt liksom..

för när jag väl lyckas komma iväg - ja då är det stängt för tillfället.. men men, just nu orkar jag inte bry mig mer om det!! det fungerar ju och elda i alla fall, och tur är väl det! annars hade vi ju fryst fast! Burr! ;p haha


Nu sitter vi båda här och funderar på vad det blir till middag ikväll, och ingen har väl egentligen någon aning om det.. vad fan är man sugen på då? hmpf...


Vi måste åka upp och handla också, nu blev det mycket på samma gång känns det som! haha! men älsklingen ska ju göra smörgåstårta tills på lördag då alla kommer och vill fika! :) hihi.. men det är mysigt ju ^^,


Nej, nu ska jag däremot gå och se vad frysen har att erbjuda för middag, sedan blir det handling!
vad bjuder resten av kvällen på då tro? någonting roligt.. :p haha..


Vi hörs senare, på återseende!
puss o kram <3

Av Louise - 7 januari 2010 12:51

Det blev inge mer bloggande igår, men det fungerade inte riktigt att få upp värmen med en kopp te heller! hah.. så jag gick och ställde mig i duschen igen, sedan gick jag och la mig i sängen och kikade på tv'n istället! :)  och då fick jag väl lite mer värme i alla fall, och så började det en film som jag och hjärtat låg och kikade på! :) hihi..  S vi somnade vid 3 tiden i morse kanske, och det är ju inte bra!


Sedan i morse vaknade jag vid 7 tiden, men inte skulle jag upp då inte.. det var ju bara vända på sig och lyckades somna om efter en stund i alla fall, jag förstår inte! jag har haft väldiga problem med att somna på kvällen, och somna om på morgonen då jag numera vaknar på tok alldeles för tidigt! haha! hm.. men men ! :) jag bjuder på det.. jag överlever ju i alla fall ! ^^, hihi..


Vad händer idag då?
ja, jag har väl egentligen ingenting speciellt planerat direkt.. det enda jag vet är att vi ska åka bort till glasmästeriet och få en ny glasruta till våran kamin, så vi kan elda som vanligt igen! :) och så att vi förhoppningsvis får lite värme igen!

för när jag klev upp i morse, BURR!!!
vi hade bara 17 grader inne, och det mina vänner är väldigt kallt. jag har väl nämt att kylan inte är de bästa jag vet? det räcker gott och väl med max 10 minusgrader ute, behöver absolut inte vara mer än så.. men jodå, då får vi ca 30 istället.. åååh, jag hatar det ska jag tala om för er...


Imorgon fyller bästaste olivia 20, och stackarn ligger hemma och är sjuk :( jag tycker verkligen synd om henne.. hoppas att hon känner sig lite bättre imorgon..
Och sedan fyller ju älsklingen år på lördag också! :) underbart.. :) då kommer alla hit på fika, även min mamma då hon är uppe hos karln hennes i delsbo över helgen! :) hihi...


Men sedan är ju den stora frågan, blir det utgång fredag eller lördag? eller båda dagarna?  jadu, vi får helt enkelt ta dagarna som dom kommer och se vad dom har att erbjuda, och se vad som händer bara! :)

jag är öppen fär färslag liksom! :)

vad ska ni själva göra i helgen? blir det utgång, eller blir det hemmahelg? :) hihi..


Nej, nu svamlar jag bara!
nu ska jag göra mig i ordning, gå ut och hämta ved, och sedan åka till glasmästaren!
på återseende..
Puss o kärlek.  - då kärlek behövs i denna kylan! :) <3

Ovido - Quiz & Flashcards