Mina tankar i bokstäver!

Alla inlägg under januari 2010

Av Louise - 25 januari 2010 14:53

Det blev ingen uppdatering igår, jag ber om ursäkt! men vi kom hem så himlans sent! så jag orkade liksom inte.. :p hihi!
vi åkte som sagt till anna och jonas efter att vi hade ätit lite middag !(:

och så blev vi kvar där, vi började splea kort och sådär! så åkte inte därifrån förrän klockan var tio i 3, så jag hade som sagt ingen lust! :p hahaa.. men men.. nu är jag ju här, så ingen som blev ledsen liksom, jag lever ju fortfarande..



men med tanke på att vi kom hem så sent, så vaknade jag alldeles för sent idag också! och det gillas dock inte! jag som skulle vrida tillbaka mina dygn, men det har ju inte lyckats över huvudtaget! men jag måste kliva upp tidigt imorgon, och det tycker vi om :D haha!

Eftersom jag klev upp på tok alldeles för sent idag, så innebär det att jag bara varit uppe i lite mer än 1 timme, och det är ju inte bra! så jag har ju inte gjort någonting.. men ska alldeles strax stoppa någonting litet i magen, sedan åka till anna en sväng tror jag! (: det var så mysigt att bara sitta där igår, så det lutar åt det nu en sväng också :D hihi...


Senare idag så måste jag packa och göra i ordning, och sedan försöka komma i säng itid ikväll, eftersom jag måste upp kl 6 imorgon bitti... min buss till sthlm går 07.00 ifrån ljusdal imorgon! helt underbart :D hah.. jag ska äntligen åka till mammsen, och det behövs verkligen! komma iväg en liten stund liksom.. ååh, det ska bli väldigt niice..

blir borta några dagar, så kommer hem på fredag eller lördag! det är sådant som märks! (: haha..


Nej, nu ska jag stoppa någonting i magen, hoppa in i duschen och göra mig i ordning sedan åka över till Anna! :D
På återseende senare..
Puss o kärlek! <3

Av Louise - 24 januari 2010 16:39

Åh, jag hade så himlans mycket problem med att somna igår, och det var väldigt jobbigt! det var varmt, och jag låg bara och snurrade! kikade lite på tv'n, hoppades att jag skulle bli trött men det verkade liksom inte fungera! huh. men det är väl smällar man får ta? men jag somnade till slut i alla fall.. (: haha!!


Men jag vaknade förvånantsvärt tidigt imorse, pga att jag somnade så pass sent (: haha! men jag klev upp vid halv 12, någon gång! hhihi.. åt lite frukost, eftersom jag var så himlans hungrig.. kanske därför jag vaknade? jaja, jag orkar inte spekulera i det! mohaha..


efter att jag hade fått i mig lite frukost, så tyckte jag att det var på tiden att ta tag i hemmet! för det var verkligen kaos, och såg ut som ett ufo hade landat rakt ner över oss! :p haha!
så nu håller tvättmaskinen fortfarande på och gör sitt jobb... jag har hållt på med mitt "jobb" och få det att se ut som ett hem igen.. :P hihi..  så nu ska jag alldeles strax ta tag i matlagningen också, och det blir en köttgryta med ris idag! och det var verkligen länge sen.. ååh, det ska bli så gott! (:

Sedan ikväll, så lutar det åt att vi åker till "skogen" för en fika med anna och jonas, och det är alltid lika trevligt! :D hihi..
så det är väl egentligen så våran kväll ser ut! :p ..


Mamma - ja det är tur att det finns telefoner! ja, snart ses vi! :D underbart! det gillas skarpt ju ^^ hihi..


Nej, nu ska jag ta tag i matlagningen - magen börjar numera säga ifrån! (:
så på återseende!
pussis <3

Av Louise - 23 januari 2010 23:42

Tillbaka här nu, men denna gång dock i alla fall som en människa.. eller ja jag vet inte ritkigt vad jag ska kalla det ;p haha!
men jag mår i alla fall inte pyton längre! ;p


jag har inte gjort många ryck idag inte, jag har i stort sett bara legat på soffan och gjort ja - absolut ingenting! och det gillade både jag, min kropp & mitt huvud idag :D haha underbart..

en uppiggande dusch förut i alla fall, och det var verkligen behövligt kände jag, fick av allting som hetta alkohol/utgång och gårdagen liksom.. så det var väldigt skönt... Har hunnit prata med mamma också, typ 3 gånger eller någonting? haha.. men vad gör ma inte om mamma bor på tok alldeles för långt bort, man vill prata av sig men det går egentligen inte och man saknar henne så man nästan spricker!

jo, man trackar henne via telefonen :D hah!


annars har jag bara legat här på soffan, med fantan och en massa annat gott! och även alla dåliga filmer som har gått på tv'n hela dagen! men det är en sådan dag då man egentligen kan kika på allting, eftersom jag sover typ mestadels av tiden!
även att det blev, ni vet ....                .. sådan där snabbmat, och mums! jag har typ aldrig ätit en hel pizza! men idag lyckades jag nästan i alla fall.. det va inte långt ifrån, men robin hjälpte till lite också! :D


Men eftersom jag inte har gjort så speciellt mycket mer vettigt idag så har jag ingenting och skriva just nu...

så vi hörs helt enkelt imorgon istället..

godnatt!    Puss o kärlek! <3

Av Louise - 23 januari 2010 14:20

Godmorgon eller någonting sådant! jag antar ju egentligen att ni har ju varit uppe ett bra tag, men det har inte jag ;) hihi. så himlans skönt att sova länge, i alla fall idag!

för jag måste erkänna - det känns i mitt huvud idag.. men det va det lätt värt.. för hua vad roligt jag hade det igår, helt sjuk verkligen! :) haha..

åkte ju ner vid 5 tiden, och bussen var lite försenad - ja ni läste rätt! jag åkte buss igår, och det var verkligen jätte länge sedan jag åkte sådan linjebuss... annars har det ju bara varit härjedalingen ner till mamma liksom! (: haha.. men nej, det var rätt skönt att inte behöva ta bilen, bara ta bussen... man fick känna sig "liten" igen, och det var faktiskt väldigt skönt! :) haha..


Mötte upp Emmelie & Sarah - ytterst trevligt.. och sedan så gick vi hem till stefan!  satt och snackade en massa skit, och jag bara mös, sedan kollade vi på någonting! ååh, jag kommer inte ihåg vad han heter.. fuck it.. men men, han är rolig i alla fall.. (: haha.. efter ett tag så gick sarah vidare, då hon skulle möta upp dom andra flickorna för att sedan gå till fluff :) thihi..

gjorde mig i ordning helt, drack "lite" för mycket alkohol redan där, och bara snackade skit och mös runt.. lite senare så kom även Jakob dit, och det var ytterst trevligt det också.. Sedan vid 12 tiden, så skulle vi gå på krogen... så vi packade ihop oss och tog oss en promenad! :) hihi..

Och sedan kom vi in på jvgs, och där hade jag verkligen hur kul som helst ! (: haha..

Sedan blev klockan 2, det stängde, och det var dags att åka hemåt? haha.. tog med mig pojkarna, gick till bilen! skjutsade hem dom och sedan så åkte jag hem... slocknade direkt när jag la mig i sängen i stort sätt - men det får man ju göra! right? haha..


I morse där emot, vaknade jag upp första gången och var väääldigt törstig vid 10 tiden, och som tur var så hade jag ställt fram en stor flaska med vatten innan jag gick och la mig! duktig som jag var, så behövde inte kliva upp.. haha! :) väldigt skönt måste jag säga!
Sedan somnade jag om, men nu är jag vaken i alla fall, efter att ha pratat med emmelie i telefon! och visst tydligen itne ritigt vart hon vaknade upp i morse? haha, sötunge där! ;p


Idag har jag i alla fall beslagtagit den stora delen av soffan, för här ska jag ligga och kika på en massa dåliga filmer - heeela dagen!
det känns som en väldigt bra idé idag faktiskt..
men innan det, så ska jag hoppa in i duschen och ta bort gårdagen ifrån mitt ansikte liksom! (: haha!

men vi hörs någonting senare istället! :)
puss o kram! <3


I run out of words to say about yesterday!  

Av Louise - 22 januari 2010 16:43

Hej hopp..

äntligen fredag, eller vad säger ni? haha.. helt underbart faktiskt!
och jag fick ett trevligt samtal i morse som väckte mig, och det var ju självaste Emmelie Nordlund! hon ringde och frågade om jag hade några planer inför ikväll och undrade om jag vill hänga på ut, och det tackar man ju liksom inte nej till! :) inte när pengarna har kommit in på kontot och det kanske är på tiden att man roar sig lite extra? haha!


Så jag ska alldeles strax göra mig i ordning, packa ihop det sista och sedan ta bussen ner mot ljusdal! :) underbart..


Idag har det väl inte hänt så mycket, förutom att jag gått och varit lite flumm hela dagen, eller ja i stort sett som alltid om man får säga det själv! (: haha..

Vi käkade lite tidig middag/lunch och sådär, sedan åkte Robin iväg på sitt och jag ska alldeles strax åka jag också! :) hihi..

Så efter en god middag som bestod av lax & pressad potatis så hoppade jag in i duschen, sedan sa jag hejdå till Robin som skulle åka vidare på sina äventyr..

och sedan har jag pratat med mamma i telefon i ca 1 timme - helt underbart!
och även att nu när vi slutade prata så fick jag en bild av henne på Pontus (pelles yngsta son! ) som sitter och äter en glass.. :)hehe! så himlans söt, man smälter ju när man ser honom liksom! :D haha.. 
Han skulle nämligen visa mamma att han åt glass mitt i vintern! hihi, och då hade mamma sagt att man inte äter glass när det är så kallt ute, då hade hon fått till svar :  - man äter glass så länge det säljs i affären!

Jag tyckte det var ett klockrent svar ifrån en 6åring liksom.. haha så himlans bra! :D


så nu har jag sparat det kortet, bara för att han är så himlans söt! :D haha..

men men, nog om det! :)


Nu ska jag alldeles strax åka ner mot ljusdal, ska bara packa ihop det sista, sedan ska jag åka! :) underbart roligt..

ikväll nalkas det, utgång, tokigheter, massa trevligt folk & "lite" alkohol :) haha!

Så jag hoppas verkligen, och tror att det kommer bli en kanon kväll! :D ooohja, ses i dimman folket ? :)


nej, nu har jag inte tid att skriva nå mer, men vi hörs någonting imorgon istället.. men jag vill önska er alla en trevlig kväll, för det ska jag ha! :D

På återseende imorgon..
Puss o kärlek! <3

Av Louise - 22 januari 2010 00:11

Nu var denna dag till enda också, och det känns väldigt bra! (: haha...

jag har dock inte gjort någonting vettigt idag över huvudtaget, men ibland får man ha sådana dagar också, inte sant? haha!


Det blev ingen lax idag till middag, för ingen utav oss kände för det egentligen! så det blev någonting helt annat! (:

Mamma ringde tidigare idag, och vi pratade på ett bra tag, och alltid lika trevligt att prata med mamma, för det går ju inte att undkomma - hon är ju bara världens bästa! <3

Efter det har jag bara myst i soffan, och både jag och robin blev lite små sugna på något, så vi åkte upp till delins och såg vad dom hade att ebjuda som såg frestande ut !(: haha! så det blev en dricka och en chockladkaka som vi har suttit och myst med och delat på! :) underbart att bara ha en sådandär myskväll ni vet ! :) haha..


Och nu på kvällen så ringde ju Nathalie, henne kommer ni väl ihåg? haha..
henne har jag gjort på tok alldeles för mycket (?) tokigheter med..  åh, vad roligt egentligen ju.. men vi hade ju i alla fall ett 2 timmars långt samtal, och jag älskar det.. man kan säga precis vad man vill, tycker och tänker till den människan utan att hon bryr sig om någonting! och det är ju bara så himlans underbart.. haha! man kan vara, ja vad ska man kalla det egntligen - jo, frispråkig!! haha.. i just love it..

men underbart att få prata av sig lite..
vi har pratat om: jobb, eventuell flytt, livet, pojkar och ja allt som ett par tjejer oftast pratar om.. och som ni vet, det är ju en hel del liksom! haha..


så nu sitter jag här, i pyjamasen och ska väl alldeles strax försöka sova lite, då jag inte lyckades sova så himlans bra inatt!
så hoppas på lite bättre sömn denna kommande natt i all fall..


men nu orkar jag inte detta mera, har ingenting vettigt att berätta just nu, så vi hörs imorgon istället.

Puss o kärlek! <3

Av Louise - 21 januari 2010 14:05

En ny dag med en massa nya möjligheter! så ser jag på det hela i alla fall (: haha..  det brukar ju alltid komma någonting bra ur varje dag, tycker ni inte? ;p


Jag har just kikat runt lite, på lite olika bloggar och lite sådär! och ibland blir man ju bara så full i skratt, över vad folk egentligen skriver! jag tycker att det är faktiskt rätt roligt att sitta och läsa om vissa människor! ;p

Det är självgodhet, fördomar, folk som tror att dom är bättre än andra och ja en hel lista skulle man ju egentligen kunna göra! men det orkar jag inte, så det struntar jag helt enkelt i...


men det är en sak jag irriterar mig lite på, och det är folk som tror att dom är bättre än andra!!! men tänk en gång till va? ni är inte det, alla är väl lika mycket värd - eller hur?   Oavsett bakgrund, hudfärg, pengar, vart man bor och ja allting sådant som vissa klankar ner på folk om!! Och jag tycker att det är fel, för det skulle väl inte vara så kul om det var just dig dom "gav sig på  " , right?
så enligt mig är i alla fall alla lika mycket värda, sedan kan man ju gilla eller ogilla en person, men det är mänskligt!!! bara så att ni vet, tänk på det ! (:


Nej, nog om det! nu vet ni i alla fall det, jag har fått ur mig det.. sedan är ju frågan om någon ta åt sig utav det? ni borde ju veta vilka ni är liksom.. annars vet ju inte jag i alla fall.. thihi..

Idag har jag väl inga direkta planer, blir en sådan där slappardag tror jag, kan vara skönt..

min värk i kroppen börjr släppa, och det känns otroligt skönt! :) haha!
för nu går jag inte som en 97årig tant, utan kanske som en 70åring istället, så det går ju åt rätt håll i alla fall.. haha! ja, det är underbart... snart går jag som den 19åring jag är.. hoppas jag? haha.. 

nej, men skämt och sido! det gör sjukt ont i kroppen, men som sagt på bättringsvägarna just nu i alla fall..


nu ska jag sluta sitta här och babbla, jag ta fram lite lax ur frysen! för jag tror bestämt att det blir det till middag idag.. ååh, det lät gott :) hihi.. sedan blir det en dusch och sådär! sedan ska jag ta på mig mysbyxorna, linnet och en kofta så ska jag mysa ner mig i soffan ! :)
på återseende!
puss o kärlek! <3

Av Louise - 21 januari 2010 00:29

Tillbaka, yttligare en gång! (: hihi..

jag har väl egentligen inte hunnit med eller orkat göra så himlans mkt såhär på kvällskvisten sedan jag skrev sist.. men jag tänkte väl bara lämna ett litet spår! (: haha..


Jag har hunnit med en låång, varm & skön dusch med hårinpackning och grejjer - det var skönt och välbehövligt för hårets skull.. ett fotbad med peeling! kokat & bytt piercing i tungan! ( btw, kom på att jag har haft den väldigt länge nu, shiet tiden går fort! )

Och appropå att tiden går fort, är det någon mer än jag som blir lite smått irriterad av att januari månad snart är slut? det går ju alldeles för fort, det känns ju nästan som att det var nyss det var nyårsafton.. jaja, nu kom jag av mig lite ;p haha!

Har ju även hunnit med en ansiktmask och även filat & målat naglarna, som nu äntligen har börjat växa tillbaka efter att jag klippte av dom förut, bara för att dom såg ut som skit och var slitna! :P haha! stackars mina händer.. men men..


ja, som ni ser har jag hunnit med lite i alla fall, och har även blivit lovad en massage nu, eftersom jag har så himlans ont i ryggen! så jag känner mig som en 97årig tant faktiskt, så ont har jag! och ni ska se när jag går, det ser nog rätt roligt ut skulle jag tro :) hah!
Jo, jag har glömt och berätta det, men för 2 dagar sedan så fick jag världens bästaste massage utav Robin, han är bäst på det ju! (: så himlans skönt...

så ikväll har han lovat mera sådant, så nu ska jag tjata på honom lite till, så hörs vi imorgon istället :b


Godnatt & sovgott, glöm inte att allt kan hända i drömmarnas värld ;)
Puss o kärlek <3

Ovido - Quiz & Flashcards