Mina tankar i bokstäver!

Alla inlägg den 4 januari 2010

Av Louise - 4 januari 2010 23:05

Tillbaka nu efter min lilla egentid som jag har haft nu såhär på kvällen!


Fotbad, dofter och annat mys i den! :) sedan lite lotion på det ^^ underbart!
sedan var det dags att gå in i badrummet, där noppades det ögonbryn, rakning på diverse ställen, hårinpackning, ansikts scrub m.m ! :) hur underbart som helst..

och nu känner jag mig verkligen hur fräsch som helst, det är inte helt fel ska ni veta, en underbar känsla faktiskt ! ^^,  ... och jag kände att jag fötjänade denna tid med mig själv eftersom jag har hunnit med så mycket idag, fått vuxenpoäng hit & dit och slitit med det lilla hus vi bor i  ;p haha...


Jag märkte även att det var min sista ansiktsmask, så jag måste åka någon dag och införskaffa mig en ny, kanske ska testa någon som jag inte provat innan? hm, se om det kanske är någon hit! :) hihi, jaja, vi får alt se vad som händer! ^^, ...


Just nu har jag slagit mig ner i soffan bredvid Robin igen, och det jag hör i bakgrunden, förutom filmen som robin kikar på, är brasan i kaminen som hålle på att dö ut! :) men det är ju hur mysigt som helst att sitta i soffan och mysa till det i sina pyjamasbyxor och lyssna på hur det knastrar där inne! :) inte helt fel ska ni veta! ^^ haha..


Nu hade jag tänkt och spela lite The Sims 3.. Sedan får vi se vad resten av den vakna tiden har att erbjuda! :) hihi..
Men på återseende i alla fall..
Puss o kärlek! <3

Av Louise - 4 januari 2010 20:26

Dagen i sin helhet..

ja, vad har jag gjort idag egentligen? - inte speciellt mycket, men ändå så himla mycket! hahah..


Efter mitt inlägg tidigare idag, så fick jag upp Robin ur sängen efter mycket om och men! ;p haha... men vi kom ner på ljusdal i alla fall, i tid! :) tror klockan var halv 3 eller någonting bara? ;p hah.. men vi gjorde alla våra ärenden, och det kändes bra att få allting sådant gjort! och även att jag fick ett svar! underbart det i alla fall, kanske inte det bästa svaret, men ändå bättre än ingenting! så nöjd i alla fall..


Åkte hemåt och så var det dags att börja tvätta! eftersom vi då inte har varit hemma på ett väldigt bra tag, så har vi ju hunnit samla på oss väldigt mycket smutstvätt.. så nu kör vi allt i ett "naffs" och så slipper vi den högen och det problemet ;p haha..

Efter att jag hade startat dagens 2a maskin, så var det dags att ta tag i berget med disk, mohaha! och medans jag började med det, så var älsklingen snäll och började dammsuga & damma - ja, även han kan vara duktig ibland! ^^ hihi..

Efter en stund, så var det ju dags att hänga den där maskinen jag hade startat.. och efte att jag hade gjort det! alltså hängt dagens 3e och sista maskin, så var det dags att ta tag i matlagningen! och idag var det pannbiffar, gräddsås och potatis som stod på menyn! och jag åt hur mycket som helst känns det som! ;P haha!
det var verkligen hur gott som helst med hemlagad mat igen, har nämligen inte ätit det sedan i torsdags! ;) men men, jag bjuder på det! men det var extra gott idag i alla fall!  ^^


Och nu sitter jag här i soffan, ska alldeles strax ta fram lilla " baljan " eller vad man nu ska kalla det, blir ett fotbad, ansiktsmask och noppning av ögonbrynen ikväll! :) lite sådan där behövlig egentid! man måste ju vara snygg vettni ^^ haha! underbart..


Men nu har jag ju som sagt fått lite mat i magen, sista maskinen upphängd, det brinner i brasan, ska ta tag i disken som blev efter middagen sedan blir det fotbad, ansiktsmask och egentid! :)



men på återseende babes!
Puss o kärlek! <3

Av Louise - 4 januari 2010 13:14

Goddagens! :) hehe!


Idga är det måndag, den första på hela året faktiskt! :) och det känns lite skumt att det redan är 2010... men det är även great... kommer bli kanon detta år, det lovar jag er verkligen! mitt år sa bli som jag själv vill ha det, det finns inga hinder - bara lösningar! och sedan är jag envis, väldigt envis... vill jag en sak, då brukar det oftast bli så också! :) haha..


Nej, men idag så ska jag ta mig själv i kragen och göra någon nytta, för det behövs! :) Ska alldeles strax sparka upp min sambo ur sängen, hehe! man ska väl inte sova bort hela dagen? ;) .. men men, sedan ska jag fortsätta med det jag har gjort hela morgonen! plockat, diskat, filosoferat och en massa mer, ska även gå in och starta en tvättmaskin, sedan ner på ljusdal och uträtta lite äenden.!! :) hihi, ska även se till och tvätta vårat överkast och sådär också! ^^


men men, nu svamlar jag bara! så jag återkommer senare istället! :)

Puss o kärlek ! <3


- " Älska dom som står dig nära, du vet aldrig när det kan vara för sent! "

Av Louise - 4 januari 2010 00:21

God afton. ! :)


Nu är jag tillbaka efter att ha gjort lite nytta i alla fall :) haha..

Jag har hängt den sista maskinen med tvätt och fixat lite, sedan blev det även en väldigt lång, varm & behövlig dusch, så himla skönt och efterlängtat verkligen! :)

Jag har även klippt av mig alla naglarna nu! Dom hade börja bli så himlans sköra, så nu klippte jag ner dom, så dom får växa ut på nytt och bli fina! ^^ hihi..

kan ju säga att det känns så himlans ovant att inte ha dom långa längre, men dom växe ju fort ut igen! :)


Sitter nu i soffan och mår inte så himlans bra, jag vet inte vad det är?
jag kanske börjar bli lite sjuk, men det har jag ju verkligen inte tid eller ork med just nu! Älsklingen har också känt sig väldigt hängig hela dagen! så kanske någonting på g? hmm, jaja det läre ju märkas om inte annat. hihi..


Imorgon måste jag ner på ljusdal och uträtta lite ärenden, så jag ska få yttligare lite vuxenpoäng igen... skönt det sörrni ^^ ..

nej, nog om det..

Nästa vecka (v.2) så ska jag även ringa på ett jobb, har ju i stort sett blivit lovad jobbet redan, och så skulle jag bara återkomma vecka 2, eftersom jag inte var hemma under julhelgen då han ville att jag skulle börja jobba.. :p haha, men men! jag hoppas verkligen, skulle ju vara så himlans underbart med ett jobb nu kan jag lova er! :) haha, så jag håller ju i alla fall tummarna..


Men nu ska jag ta mig en kopp te, en ryk & sedan krypa ner i sängen och kika på en film med hjärtat! och sedan somna på hans bröst med hjärtslagen i örat! det är då jag känner mig trygg, och somnar som ett litet barn :) hihi, så på återseende imorgon, eller ska man säga senare idag? :P


Godnatt & Sovgott.
puss o kärlek! <3



btw, jag tycker att det är riktigt dålig stil av dig att göra såhär.. det är väl inte så man behandlar en annan människa? lek inte med andras känslor, det är inte snällt och absolut ingenting man ska göra! tänk innan du agerar...

snart orkar jag inte, du kommer att få välja - the hard way! :(

Ovido - Quiz & Flashcards