Mina tankar i bokstäver!

Alla inlägg den 11 januari 2010

Av Louise - 11 januari 2010 16:08

Jag har fortfarande inte gjort någon egentligen stor nytta som jag sa förut att jag skulle göra! haha!


Men jag har inte någon lust med det heller! haha..  men det kanske är så det ska vara idag? ;p  jag vet inte ritigt, men jag har ingen lust just nu heller..


Så jag har nyss duschat och gjort mig i ordning, väntar nu på att robin också ska bli klar :) sedan ska vi åka ner och våldgästa bästaste olivia & stefan.. :) blir även middag där ikväll, och det nalkas nachos! mums säger jag bara, sedan med det bästa sällskapet så blir det ju ännu trevligare :D

Sedan blir det en massa skitsnack och mys hela kvällen, och det allihopa - är underbart! jag bara älskar't...


Men nu ska jag fixa det sista, sedan ska vi åka neråt! :) ha det underbart allihopa..
vi hörs senare.. Puss o kärlek <3

Av Louise - 11 januari 2010 13:44

Godmorgon måndag! :)

ny vecka, nya möjligheter och nya förväntningar för min del :D haha! För denna vecka hoppas jag verkligen på förändring och att det blir som jag vill, att jag får ett samtal som är väldigt positivt :) hihi..


tro det eller ej, men när jag gick och la mig igår, så tog det inte mer än 20 minuter så somnade jag.. jag kanske var lite trött ändå? ja, jag vet inte riktigt... men det var ju tur att jag somnade i alla fall.. ;p haha..

Nu är jag i alla fall vaken, eller ja, jag har varit det ett bra tag! :) men dock inte suttit någonting här! jag började nämligen dagen med att plocka en massa här hemma.. nu är det bara disken kvar! (: haha..


Vad händer idag då? :) åka och våldgästa Olivia kanske? :D  det tror jag, hon har ju fortfarande inte fått sin födelsedagspresent, eftersom vi inte har träffats sedan i fredags! :( hmm.. så det ska det nog bli ändring på, lite skitsnack och sådant som hör till ni vet ^^ ..


Men nu är det ju faktiskt så att jag egentligen inte har tid att sitta här, så vi hörs senare!
Puss o kärlek <3

Av Louise - 11 januari 2010 02:12

Nu är det såhär, att jag borde egentligen inte vara vaken nu, så jag förflyttar mig helt enkelt till sängen, stänger av datorn och försöker sova! jag vet inte ritkigt hur det ska fungera, men jag brukar ju alltid somna efter en liten stund ;p haha


sedan med Robins hjärtslag mot örat så bruar det garanterat fungera! :D så jag hoppar i sängen och testar ;) hehe!
på återseende imorgon sötnosar! (:


Godnatt & sovgott, dröm dina vildades drömmar! för ingenting är otillåtet i drömmarnas värld! :)
 
Puss i pannan!! <3          .  Nu iväg mot min nattdejt John blund! ;)

Av Louise - 11 januari 2010 01:48

Vid den här tidpunkten på dygnen så borde jag egentligen vara trött, eller jag brukar åtminstone oftast vara det! men idag, icke! :p haha..


Men det kan ju ha någonting med min på tok alldeles för långa, sköna med otroligt välbehövliga sovmorgon att göra? ja, det tror jag också hörrni...
så just nu sitter vi båda 2 i soffan och glor på tv'n, och eldar lite för att få upp lite värme, så det inte är svinkallt när vi vaknar imorgon! :)
Men samtidigt som vi eldar så är det ju ändå rätt mysigt, höra brasans ljud och knaster i bakgrunden! :) hihi..


Nej, skitsamma!
på återseende (:

Pussis <3

Av Louise - 11 januari 2010 00:38

Idag säger vi grattis till Jesper på 20års dagen, hoppas du får en kanon bra dag! :) puss

Ovido - Quiz & Flashcards