Mina tankar i bokstäver!

Alla inlägg den 24 januari 2010

Av Louise - 24 januari 2010 16:39

Åh, jag hade så himlans mycket problem med att somna igår, och det var väldigt jobbigt! det var varmt, och jag låg bara och snurrade! kikade lite på tv'n, hoppades att jag skulle bli trött men det verkade liksom inte fungera! huh. men det är väl smällar man får ta? men jag somnade till slut i alla fall.. (: haha!!


Men jag vaknade förvånantsvärt tidigt imorse, pga att jag somnade så pass sent (: haha! men jag klev upp vid halv 12, någon gång! hhihi.. åt lite frukost, eftersom jag var så himlans hungrig.. kanske därför jag vaknade? jaja, jag orkar inte spekulera i det! mohaha..


efter att jag hade fått i mig lite frukost, så tyckte jag att det var på tiden att ta tag i hemmet! för det var verkligen kaos, och såg ut som ett ufo hade landat rakt ner över oss! :p haha!
så nu håller tvättmaskinen fortfarande på och gör sitt jobb... jag har hållt på med mitt "jobb" och få det att se ut som ett hem igen.. :P hihi..  så nu ska jag alldeles strax ta tag i matlagningen också, och det blir en köttgryta med ris idag! och det var verkligen länge sen.. ååh, det ska bli så gott! (:

Sedan ikväll, så lutar det åt att vi åker till "skogen" för en fika med anna och jonas, och det är alltid lika trevligt! :D hihi..
så det är väl egentligen så våran kväll ser ut! :p ..


Mamma - ja det är tur att det finns telefoner! ja, snart ses vi! :D underbart! det gillas skarpt ju ^^ hihi..


Nej, nu ska jag ta tag i matlagningen - magen börjar numera säga ifrån! (:
så på återseende!
pussis <3

Ovido - Quiz & Flashcards