Mina tankar i bokstäver!

Alla inlägg den 17 januari 2010

Av Louise - 17 januari 2010 23:15

Nu är vi hemma igen, och det är väldigt skönt! (: hihi...

Vi var i edsbyn och firade svärmor som fyller år idag, yttligare en gång - grattis till henne! <3 och självklart så passade jag på att pussas väldigt mycket på dom sötaste hundarna, teckla & spruffs! så underbara vovvar! thihi..


Vid ca 7 tiden så bestämde vi oss för att åka mot ljusdal igen, och då åkte vi hem till Olivia och stefan, och äntligen är hon hemma! ;b hihi, jag tycker nämligen inte om att hon är borta sådär länge - oftast då jag behöver prata av mig som mest.. men men! (: nu är hon hemma i alla fall..

vi bestämde att vi skulle åka skoter någon dag, eventuellt på tisdag om vädret tillåter och sådär! :) men jag hoppas det i alla fall :D hihi..


Efter en stund så åkte vi hemåt igen, och har nu kikat klart på : Johan Falk - Vapenbröder! som gick på 4an.. så nu sitter vi här, och jag har ingen aning om vad som ska hittas på nu, eftersom jag inte alls är nå trött alls.. men någonting blir det väl antar jag, jag brukar ju få sådana där småryck och göra saker och sysselsätta mig själv :D


Men nu ska jag inte sitta här och babbla, så vi hörs någonting imorgon istället (:
så jag säger godnatt redan nu,
puss o kärlek! <3

Av Louise - 17 januari 2010 14:38

Söndag - veckans degdag och även bland den tråkigaste dagen på hela veckan! ;p man har ingenting att göra och bla bla bla! :p haha! men idag har vi i alla fall och göra! ;p haha!


Jag har nyss skjutsat lillebror till tåget, då han åker tillbaka till Falun idag :( , ååh det är så tråkigt! :s  men men, han kommer bli en väldigt bra motivlackerare! :) hihi, så jag måste väl släppa taget en liten stund i alla fall.. ;p


Men idag, då har jag faktiskt någonting att göra! (: hih
vi ska åka till edsbyn alldeles strax, då svärmor fyller år idag , hipp hipp hurra! :) så ska dit och fira lite, och gratta :D underbart faktiskt..


Men annars vet jag inte riktigt vad vi ska hitta på idag, men man kommer väl ändå på någonting skulle jag tro! (: thihi..

men just för tillfället har jag egentligen inte tid att sitta här, för ska göra mig i ordning och sådär, för att sedan åka!
men vi hörs nå senare när jag kommit hem! ;b ..
Puss o kärlek! <3

Ovido - Quiz & Flashcards