Mina tankar i bokstäver!

Alla inlägg den 3 januari 2010

Av Louise - 3 januari 2010 21:17

Godkväll sötnosar!


Nu har jag vl halvt piggnat till i alla fall, haha!
det slutade med att vi hamnade i Bollnäs & inne på tranan igår.. haha, otroligt roligt faktiskt..  men Robin följde dock inte med in, han stannade ute med älskade stucka! ;)

men han fick i alla fall en baaaamsekram av mig igår, så nu är han nöjd någon vecka till :D haha, men jag har ju nu lovat att jag ska komma och hälsa på honom snart igen! ^^, men vem vet, bollnäs? jadu! haha..


Men vi kom hem vid  tiden i morse, efter mat på max, lite mer prat med stucka och lite fyllebabbel ifrån min sida ( det bjuder jag på! ) haha... underbart... ^^


I morse vaknade jag vid 8 tiden, av att jag avr sååå himalns törstig ( Så att jag till ochmed drömde om vatten & äppeljuice. haha! ) men jag klev upp och drack jag vet inte hur mycket vatten i alla fall, och så fick jag världen smärtor i magen! men det gick öer lika fort igen.. gick och kurade ner mig under det varma täcket igen och somnade på en gång :p haha..


Idag har det inte hänt mycket över huvudtaget, då jag inte alls har varit pigg.. haha! men förstårligt, lite mycket av det goda igår kanske? :p  men men, smällar man får ta, right? :)

Vid 4 tiden i alal fall, så åkte vi och tog ut pengar, nattis skulle handla och sedan skjutsade vi henne till bussen som skulle gå kl 17,00.. :)  sedan upp till olivia, snackade lite och så lämnade lite pengar! ^^   och sådär, sedan åkte vi hemåt!

jag startade en tvättmaskin, med alla våra nya handdukar som vi fick av svärmor & nutte i julklapp.. ^^ och sådär! sedan skjutsade jag upp glenn och jennie för att handla! sedan åkte jag hem och myste lite.. :)
sedan åkte älsklingen iväg en stund, och när han kommer tillbaka så har han bakismat med sig! :)  ååå, underbart verkligen...   och jag kan då lova att det satt hur fint som helst i magen ! :) haha


nu sitter jag här igen, vid datorn och väntar på att min andra & även sista maskin tvätt ( för idag, måste ju fortsätta imorgon igen! ) ska bli klar, så jag kan hänga den och sedan gå in och lägga mig på soffan :p haha..


men men, jag har nu lagt upp bilderna sedan nyår på face , och även några på bdb ( men inte alla! ) hahaha.. godbitarna ligger på face i alla fall..


men men, vi hörs någonting senare pussgurkor!

ha de bäst så länge!
puss & kärlek<3

Ovido - Quiz & Flashcards