Mina tankar i bokstäver!

Alla inlägg den 29 januari 2010

Av Louise - 29 januari 2010 18:01

Nu såhär några timmar senare, så har jag hunnit med att "sova middag" hihi, eftersom jag är så himlans trött!! :D  
Har även hunnit med lite middag också, mamma gjorde stuvade morötter och det har jag längtat efter verkligen! oj det var gott! (: 


Imorgon åker jag hem, eller ja till Bollnäs! (: ska bli så skönt att träffa Hjärtat igen, jag saknar dig Bobbin! <3 .. Så jag är där vid 3 tiden kanske? haha..

och åker med pelle härifrån sthlm till gävle kvart i 11 :D ....


Men nu ska jag ta och göra mig i ordning för en helkväll med mys till högsta grad och bara ta det lugnt! (:
så ungefär så ser min kväll ut, spenderas med underbara människor! <3

Så jag nås på mobilen under kvällen..
Vi hörs sen!
puss o kärlek!


/Louise!

Av Louise - 29 januari 2010 13:27

 

Ja just det, jag glömde visa vad jag och mamma gjorde med ramarna och korten (: haha!

så här är det!
jag & glenn längst upp, oskar, martin & pontus i mitten,  och så har vi pelle och mamma längst ner!

Blev bra, eller hur? (: jag tycker i alla fall att det blev snyggt, så nu är vi alla "samlade" på väggen, hihi..


Det var bara det jag tänkte visa er, så skriver mer senare!

/louise!

Av Louise - 29 januari 2010 12:50

Nu har jag gjort mig i ordning, så nu sitter jag här - lika söt som vanligt.. (:
och ska självklart bjuda på dom där bilderna som ni har längtat efter! :D thihi..


Ikea: 2 filtar, matlådor, en " hängare " , konservöppnare & lampan!

  Jysk: 2 st träkorgar & 1 nytt lakan..  


  Rusta : Badrumsmatta och även lite köksredskap (:


  Här är lampan som jag köpte, den är jag mest nöjd med!! så sjukligt snygg när den lyser. och den kommer göra sig väldigt bra hemma hos oss! (: hihi



Sådär, nu fick ni se lite utav det jag har köpr, men ni har inte fått se lite smått och gott, och inte heller mina skor! men det behöver ni inte (: haha!
det är ett bara beiga (stava? ) uggs, så ni vet ju liksom hur som ser ut!! haha..


Men nu har jag i alla fall visat er det jag handlat och spenderat lite pengar på, så nu ska jag däremot bara ta det lugnt en stund, vänta på att mammsen kommer hem ifrån Stinsen... Så vi hörs senare!
Puss!

/Louise

Av Louise - 29 januari 2010 12:05

Godmorgon, har ni haft en bra skönhetssömn?  det har jag i alla fall, sovit rätt tugnt inatt.. men det kan bero på att jag var så himlans trött igår :P haha!

idag blir en lugn (?) dag, eller jag vet inte! jag har inga direkta planer just nu, men jag tar helt enkelt dagen som den kommer, och hoppas på att den blir bra! men det blir det ju nästan alltid så! (: haha...


Precis kommit ut ur duschen, och sitter nu här med frukosten.. mycket gott, det är ju inte så himlans ofta jag äter frukost, men idag var jag helt enkelt sugen ;D haha..


Så nu ska jag ta och göra mig i ordning, sedan ge er lite bilder ifrån shoppingen såklart! (:
så på återseende om en liten stund!   PUSS!

/Louise

Av Louise - 29 januari 2010 02:28

Nu var även denna dag förbi, och det har till och med börjat en ny! (: hihi..

Jag har verkligen haft en kanon bra dag idag! (: helt sjukt...

håret blev bra förresten, inte riktigt som jag hade föreställt mig, men det vart väldigt bra till slut - så nöjd med det också faktiskt! så det var ju stora tummen upp. Mamma köpte fotoramar ( lite tjockare ) idag när vi var på Ikea, så idag har vi satt in bilder på mig & glenn. Oskar, martin & pontus ( pelles barn ) och även mamma och pelle i dom där ramarna och spikade upp dom.. blev faktiskt väldigt fint ju.. (:

Sorry för att det inte blev några bilder förut, men efter att jag hade sköljt ur håret, så ringde jag mormor! och så gjorde jag mig i ordning på en gång sedan åkte jag dit, så har inte hunnit! så bilderna får ni imorgon istället - det lovar jag! (: thihi..


Kom till mormor vid 6 tiden kanske! (: underbart att träffa henne igen, och hon tyckte om mina skor, och även min jacka som jag köpte vettni? hon har ju inte hunnit se den.. men hon tyckte att det var snyggt i alla fall..

Sedan skulle hon bjuda på middag, så det blev kinamat på guld pandan, och mums vad gott det var! jag bara älskar kina & thai mat, det är ju underbart gott.. tycker inte ni det ? (:

Efter det åkte vi hem till henne, fyllde på lite olja i bilen, och sedan gick vi upp och pratade lite till.. en massa skitsnack hanns med såklart!


Efter en stund kom Jocke dit, för jag skulle ju träffa honom och Beccis var det bestämt, och eftersom hon hade kvälls servering på skolan, så kom han upp till mormor innan det var dags att hämta henne!
Vid 9 tiden åkte vi bort till John Bauer och hämtade henne, sedan blev det hem till dom ens sväng och snackade lite skit, drack latte som hon gjorde till oss - riktigt smaskens! :D ... sedan efter ett tag, vid 11 tror jag? så tog vi oss en promenad bort till mormor då jag hade lämnat kvar min bil där, så skulle jag skjutsa hem dom sedan! eftersom jag är så himlans mörkrädd så ville jag inte gå själv.. :)
Men det slutade i alla fall med en massa skitsnack om allt mellan himmel och jord från halv 12 , fram tills halv 2 då jag åkte hemåt mot Barkarby igen...
bestämde att vi kanske skulle ses imorgon igen, då dom kanske skulle kika över hit istället en sväng.. ytterst trevligt faktiskt :D ..


Fick även höra att Sofie ( en barndomsvän ) och Elias har förlovat sig, så grattis på dom! (: hihi..


Nu sitter jag hemma, har nyss pratat med Bobbin i telefon och sagt godnatt o sådär (: bara myspratat liksom, jag saknar honom ju! men snart lördag i alla fall, vilket är bra! :D hihi..
Så nu ska jag hoppa i säng, och försöka få lite sömn!

Men vi hörs imorgon, då jag ska slänga upp bilder och lite sådär också som jag nu har lovat..
Så godnatt!  Puss o kärlek!



/Louise

Ovido - Quiz & Flashcards