Mina tankar i bokstäver!

Alla inlägg den 20 januari 2010

Av Louise - 20 januari 2010 21:59

Nu som först har jag haft tid att sitta vid datorn, jag har varit väldigt upptagen idag.. shiet! (: haha.. gjort av med en massa pengar har jag gjort också, och det är kul! haha :D ingen tjej klagar väl när hon får göra av med pengar, eller hur? eller skulle du klaga? :p thihi..


Men jag höll på med mina sysslor här i morse, jag började plocka, startade en tvättmaskin med lite sängkläder och bara gick runt i mina duntofflor och donade i min egna takt liksom! (: haha...

väckte Robin vid 1 tiden kanske? ja, jag tror det var någonting sådant! fortsatte plocka - sa åt honom att göra sig i ordning! men då skulle han äta frukost, för första gången på typ 3 månader! hahaha..

men han blev klar till slut, och vi åkte ner mot ljusdal för att handla och göra av med lite pengar! (: hihi..
Jag var in på ungdomsmottagningen då jag hade ett möte med barnmorskan birgitta :) hih, gjorde det jag skulle där och fick bara en massa positiva besked, och jag är överlycklig just nu verkligen! shiet, vilken känsla! <3

men jag är som sagt väääldigt glad för detta i alla fall...


Åkte och fixade lite på ljusdal, sedan åkte vi iväg för att inhandla en massa som saknades här hemma! vi fyllde bland annat på frysen och allting sådant (: skönt, man vill ju liksom inte åka och handla varje dag! ååh, det är ju bara jobbigt.. men nu slipper vi i alla fall.. :p hihi..


Hem, gjorde middag till oss och donade på lite under tiden det blev klart - och självklart i min den där slöaste tackten med duntofflorna på!
jag har en tendens till att inte alltid vara så snabb! (: men det bjuder jag faktiskt på.. haha..
men efter middagen så dog jag på soffan en stund, så himlans mätt och trött! :p

så jag la mig ner, kikade igenom vad som var på tv'n - men somnade en sväng!
Har nu kikat på denna säsongs första avsnitt av andra avenyn också, och det var ett dåligt avsnitt tyckte jag! är lite besviken, men jag hoppas helt enkelt att det blir bättre nästa vecka.. bara vänta och se liksom..


nu ska jag mysa lite till i soffan ;p

på återseende..
Puss o kärlek!


Av Louise - 20 januari 2010 11:15

Godmorgon...

vet ni då? det är helt otroligt!!! ;p haha.. jag kom upp i tid i morse också. fast inte utav att jag bara vaknade och klev upp! haha.. utan för att telefonen ringde, obin blev irriterad på att jag låg kvar i sängen och pratade, för höll honom vaken! haha!
så jag klev upp, pratade klart och sedan var det ju ingen idé att gå för att lägga sig igen inte.. nej nej! (: haha.. blev väckt klockan 10 i morse, och det är rätt skönt! för då kommer jag förhoppningsvis vara trött ikväll igen!  - precis som igår! (: haha..


Nu på morgonen har jag inte gjort speciellt mycket, jag sitter här med en stoooor kopp te! då jag fryser lite, och börjar nog bli lite smått förkyld? nee, det hoppar vi över, ingen sjukdom i detta hus i alla fall (a)! haha..

Jag måste erkänna att jag harväldigt ont i kroppen idag, framför allt i mina höfter ( som jag nästan jämnt har ont i! ) men det blev tydligen inte bättre av en heldag på skoter ;P haha!    Sedan har jag ont i rumpan, eftersom jag flög som en liten vante bakom stefan på vägen hem :) haha. men de bjuder jag på, och det bruka ju gå över efter en stund! så ingen idé att klaga liksom, jag tänkte bara att ni skulle få veta det, snäll som ja är! :D ooohja..


Idag ska jag inte göra så mycket, måste vika tvätt och sådär! måste även rensa lite i min garderob snart, det får ju inte plats (?)  aaah, detta är ett jobbigt läge måste jag säga! :) hah.. men det tar vi när vi har tid, ork och mod att ge bort lite kläder :)

Nej, nu ska jag fortsätta dricka mitt te, spela lite the sims 3, sedan ska jag sätta fart med mina sysslor som ska göras innan jag ska ner på ljusdal! :)
ha en bra dag - för det ska jag ha!
På återseende!

puss o kram! <3

Ovido - Quiz & Flashcards