Mina tankar i bokstäver!

Alla inlägg den 19 januari 2010

Av Louise - 19 januari 2010 23:35

Ingen uppdatering under dagen idag, men jag har helt enkelt inte haft tid! (: haha! arbetsökande och ändå en så himlans upptagen kvinna, oj hur ska detta bli i framtiden?  nej, men skämt och sido.. ;)


Jag kom faktiskt upp i tid, direkt när klockan ringde! (: det trodde ni inte va?  nej, helt ärligt så trodde inte jag det heller! men hör och häpna - det är sant, jag kom upp på en gång! en stoor stjärna till mig..

och jag måste erkänna att jag är trött, har varit det enda sedan klockan 11, så snart blir det sängen, ska bara låta er få lite kvällsläsning om min underbara dag! ;) haha..


När vi hade gjort oss i ordning och packat allt i morse så åkte vi i alla fall ner på ljusdal, in på banken och fixade lite så jag fick det gjort! (: hihi, men det var väldigt mycket folk! kom dit kl 10, och kom inte där ifrån förrän klockan var 10.40 så kom 15 min försent till mitt möte som jag hade 10.30..  hmm, lite jobbigt! men det gick bra, fick bara vänta lite till dock, hih... efter det mötet så åkte jag och hämtade upp olivia och iväg till arbetsförmedlingen och skrev i en massa papper, och sådär - så man får det där aktivitetsstödet någon gång, :) hehe! men nu får jag förhoppningsvis för både november & december. hoppas det i alla fall (: ..

Efter det i alla fall, åkte vi och hämtade pojkarna och sedan till Nore, där blev det lite kortspel då den ena skoter inte var hemma, utan på vift ute med pappa björn ;p hah! men efter en stund så hämtade dom den, och vi kunde ge oss iväg  - till snäre, hämtade fransén och hans skoter, och så åkte vi och grillade korv på en gång - då ingen utav oss egentligen hade ätit någon frukost och var väldigt hungriga vid den tidpunkten! ;p  men mysigt.. åkte även med olivia för första gången! :) duktiga hon - lite gasglad ( precis som det ska vara, och precis som vanligt sklle jag vilja säga! ) haha <3 lovely..

Sedan blev det en "liten" tur, ltie här och där!
när vi var i sandtaget i hybo så tror jag att stefan trodde att han hade "lite" pengar över! så han slog till med en rullning nerför backen med skotern, skotern över sig en liten sväng! såg lite otäckt ut, men det slutade bra! inga direkta skador sådär varken på honom eller skotern - och det är vi ju väldigt tacksam för! LEKPUTTE där (: haha..


Efter det så bestämde vi oss för att åka hem, och var hemma i nore ganska precis till klockan slog 18.00 :)
en mycket bra dag, och jag tackar alla inblandade! (: jag älskar er <3


Efter det, så åkte jag och Robin hem! dags för middag, och det blev köttfärssås och spaghetti  - ytterst gott.. jag är duktig på det där med mat juh (a)! haha..

sedan har jag bara slöat på soffan!
kikade på handbollen, och uscha vad sur jag va i slutet av matchen!
jag låg här och svor och skrek på Robin, haha! men fel lag vann ju helt klart ;p .. men men.. efter det paradise hotel - och FEL karl som åkte ut.. måste den där knepiga konstiga pontus vara kvar? han sa det ju själv, han är inte där för "tävlingen" utan spelet.. men har han fattat att spelet är liksom i stort sett hela tävlingen, och att han inte kan spela spelet rätt?? ååh, jag blir så irriterad.. shiet... ;p hihi..                              . . .

men nu sitter jag här, sliten i kroppen! och jag antar att jag kommer känna av imorgon vad denna dag har bjudit på - men det är en smäll jag räknar med! :D .. så jag ska alldeles strax ta och krypa ner i sängen och mysas lite innan sömnen tar över mig helt! :P hihi.


imorgon är det återbesök på ungdomsmottagningen igen, och jag hoppas på det bästa faktiskt! (: hihi..


Nej, nu sängen! så vi hörs imorgon!

godnatt.

puss i ljumsken!

Ovido - Quiz & Flashcards