Mina tankar i bokstäver!

Alla inlägg den 5 januari 2010

Av Louise - 5 januari 2010 12:10

Godmorgon, eller det kanske man inte ska säga, när man har varit vaken sedan klockan 9? haha.. men det kanske är morgon för några av er, så jag säger det i alla fall ! :) hihi..


Jag har dock inte gjort så himlans mycket nu på morgonen, jag har ätit lite frukost och sådär!! kommer nog inte ihåg sist jag åt frukost, det var verkligen evigheter sedan! men men, det är smällar man får ta, i alla fall när man inte har någon matlust sådär på morgonkvisten! haha..


jag har även pratat med pappa och se om han kunde sväng förbi ica och se om dom hade nå banan kartonger! ;p hah... för det kommer att behövas! :)
idag gott folk, ska äntligen julen städas ut! ;p   jag vet att jag älskar när det tår ljusstakar i fönstret, lite tomtar och annat mys, men det är dags att ta undan det! för om detta år kommer springa iväg lika fort, så kommer det ju snart att packas upp igen! :) haha..

Så jag ska packa ner allting sådant, och tvätta alla mina julgardiner och sådär! ja, jag vet ! :) jag är en duktig flicka..

Det känns just nu som om jag har kommit in i en sådan där städperiod igen! jag brukar ju få sådana lite då och då, men det är i jo för sig rätt skönt! :) för nu är det riktigt rent, fräsch och snyggt här hemma hos oss! ^^ jag älskar't.... ;b.. haha


Så det är i alla fall vad jag ska ägna min dag åt, plocka undan julen, och sedan tvätta julgardinerna så dom kan hamna i samma låda som allting annat! =D ..


Men nu ska jag ta mig en dusch, och vänta på att pappa kommer hem snart, eftersom han bara jobbar halvdag idag! :)

På återseende!
puss & kärlek ! <3

Av Louise - 5 januari 2010 00:58

Nu har ja spelat lite sims 3, men jag tröttnade rätt så fort, då jag kände att mina ögon inte riktigt hängde med, lite trött kanske? ;p haha! :) men men...


jag och älsklingen gjorde toast! med ost, skinka & tomater och även varm oboy till det.. och det var sjukt gott.. och otroligt länge sedan jag drack varm oboy, hade nästan glömt hur gott det var! :)

Men nu är det så att jag hade väl egentligen bara tänkt och säga godnatt! :)
för nu ska jag kramas, lägga mig på hans bröst ( som varje kväll! ) och lyssna på hjärtslag och känna mig trygg, somna in och få min skönhetssömn samtidigt som jag drömmer vilda drömmar och dejtar john blund! :) haha!!

på återseende imorgon sötnosar.. ( eller senare idag?! välj själv! )


Puss & kram, skumbanan! <3

Ovido - Quiz & Flashcards