Mina tankar i bokstäver!

Alla inlägg den 27 januari 2010

Av Louise - 27 januari 2010 20:14

Godkväll..


nu är jag hemma igen, vi kom hem till mamma igen vid 7 tiden ungefär efter en kanon bra dag verkligen!
åkte till Åkersberga centrum och mötte upp Nattis & Mercedes ( ja hon heter så! ) gick runt lite och kikade lite, shoppade lite och så blev det även en glass, inne på det nya haket dom har gjort! (: haha.. hur gott som helst - glass är YUMMIE! :) hihi!


Efter fikat så var Porre framme, då han åkt hela vägen ifrån Tumba (?) hihi, och då var det dags för Pelle att handla på Ica, sedan så åkt vi hem till nattis, och efter en liten stund igen så blev vi tvugna att åka! då hon skulle hämta upp sin mamma i täby, lillebror i rotebro & släppa av mig hos morfar erik i Norrviken.. haha! (:

och Porre sitter så snällt i baksätet och bara åker med liksom, så himla bra!! :D 

Men ni skulle ha sett oss tidigare, eftersom Nattis alltid har så roliga smeknamn till oss allihopa - så tror jag säkert att folk inte trodde att vi var riktigt friska eller sådär! men man måste ju våga bjuda på sig själv.. vara lite vild & vågad liksom - man lever bara en gång! hahaha!


Det blev middag i Norrviken, och sedan åkte vi hem! jag och mamma har snackat lite skit och sådär, och nu sitter jag här! inväntar att klockan ska bli 9, så jag kan se andra avenyn - men jag förstår fortfarande inte varför dom har bytt dag? huh..
jaja, det är ju fortfarande bra! haha


så jag hör helt enkelt av mig lite senare, då jag inte har någonting att skriva för tillfället (:
Puss & på återseende <3

Av Louise - 27 januari 2010 10:33

Godmorgon världen! (:

ungefär så känner jag idag, det är knepigt vad lite sömn kan göra! haha, jag lyckades somna i alla fall..


Gick och la mig vid 12, hmm! men sedan väckte jag mamma, och ingen utav oss kunde somna om förrän klockan var halv 3.. men jäklar vad vi pratade! det va skönt att få ur sig en masa, och även få svar tillbaka! :D underbart...


I morse så väckte mamma mig, ur världens bästaste dröm tror jag, huh!! och det var ju bara kliva upp (:
Så nu ärjag uppe - eller ja, har varit det ett tag i alla fall.. ska alldeles strax fixa det sista! innan det bär av mot Åkersberga! då jag ska spendera hela min dag med Nattis! :) underbart tycker jag...

Men jag har väl egentligen ingenting mer till er just nu, vi hörs efter min middag hos morfar erik ikväll..

puss & på återseende! <3

Ovido - Quiz & Flashcards