Mina tankar i bokstäver!

Alla inlägg den 25 januari 2010

Av Louise - 25 januari 2010 14:53

Det blev ingen uppdatering igår, jag ber om ursäkt! men vi kom hem så himlans sent! så jag orkade liksom inte.. :p hihi!
vi åkte som sagt till anna och jonas efter att vi hade ätit lite middag !(:

och så blev vi kvar där, vi började splea kort och sådär! så åkte inte därifrån förrän klockan var tio i 3, så jag hade som sagt ingen lust! :p hahaa.. men men.. nu är jag ju här, så ingen som blev ledsen liksom, jag lever ju fortfarande..



men med tanke på att vi kom hem så sent, så vaknade jag alldeles för sent idag också! och det gillas dock inte! jag som skulle vrida tillbaka mina dygn, men det har ju inte lyckats över huvudtaget! men jag måste kliva upp tidigt imorgon, och det tycker vi om :D haha!

Eftersom jag klev upp på tok alldeles för sent idag, så innebär det att jag bara varit uppe i lite mer än 1 timme, och det är ju inte bra! så jag har ju inte gjort någonting.. men ska alldeles strax stoppa någonting litet i magen, sedan åka till anna en sväng tror jag! (: det var så mysigt att bara sitta där igår, så det lutar åt det nu en sväng också :D hihi...


Senare idag så måste jag packa och göra i ordning, och sedan försöka komma i säng itid ikväll, eftersom jag måste upp kl 6 imorgon bitti... min buss till sthlm går 07.00 ifrån ljusdal imorgon! helt underbart :D hah.. jag ska äntligen åka till mammsen, och det behövs verkligen! komma iväg en liten stund liksom.. ååh, det ska bli väldigt niice..

blir borta några dagar, så kommer hem på fredag eller lördag! det är sådant som märks! (: haha..


Nej, nu ska jag stoppa någonting i magen, hoppa in i duschen och göra mig i ordning sedan åka över till Anna! :D
På återseende senare..
Puss o kärlek! <3

Ovido - Quiz & Flashcards