Mina tankar i bokstäver!

Alla inlägg den 18 januari 2010

Av Louise - 18 januari 2010 23:40

Godkväll...


mår ni alla bra ikväll? det gör verkligen jag, helt underbart att vara på sådant humör som jag är just nu i alla fall (: thihi..
Vi kom hem för en liten stund sedan bara, och har ju saom sagt varit hos Olivia & stefan hela kvällen - sjukt mysigt faktiskt, precis som alltid! :D ..

Har blivit en massa tv tittande ikväll, som jag skrev i det tidigare inlägget! och jag måste erkänna att jag är rätt så glad över att Catja åkte ur paradise hotel ikväll, ytterst trevligt faktiskt! ;p haha!


Nu när vi kom hem, så har vi tagit in hjälmen och mina täckbyxor ifrån pappa ( då det var där sedan lillebror och jennie var ute och åkte skoter när hon var uppe! ) hihi, så nu är det inne! och jag blev tvungen att testa dom, eftersom det var länge sedan sist jag använde dom - och jag kunde fortfarande ha dom! (: underbart.. men det är även läge för att köpa ett par nya, verkligen...


Jag ska alldeles strax ta och hoppa i sängen, då jag måste kliva upp tidigt imorgon! 09.00 står klockan på! och jag måste nästan kliva upp på en gång, hur ska det gå? någon som verkligen tror att jag kommer kliva upp diekt ? ;p haha!


Har även fått reda på att det är många "nya" som läser min blogg, och det tycker jag är väldigt roligt! :) hihi, så himlans kul att det är så många som läser den varje dag! kom gärna med "feedback" om vad ni tycker, skulle vara väldigt roligt att se vad ni tycker om det hela också! :)


Men men, imorgon blir det som sagt skoteråkning, vilket jag också skrev i det förra inlägget! så jag hoppas på att det blir en riktigt trevlig dag! (: hihi!

men nu ska jag göra mig i ordning för att krypa ner i sängen, och fortsätta kika på filmen som just började! (: hihi..
vi hörs imorgon helt enkelt!
godnatt & sovgott..
puss o kärlek! <3

Av Louise - 18 januari 2010 18:16

Hejsan!


Det har varit lite dåligt med uppdatering idag, så jag ber om ursäkt för det.. men nu är jag här igen, och tänkte ge er lite läsning! (: hihi..


Vaknade på tok alldeles för sent idag också, och det är inte bra, nu är det verkligen dags att vrida tillbaka mina dygn! ;p haha!
men det blir ändring på det imorgon igen redan, och det tycker jag är bra! för imorgon måste jag kliva upp senast kl 9! shiet, det är tidigt! :p haha.. i alla fall när man är van vid att inte kliva upp före klockan 11, men men ! det ska nog gå bra! kanske jag är trött i lagom tid imorgon då? ;p  jag hoppas det i alla fall.. (:

för imorgon ska jag iväg på en grej vid halv 11, så är klar vid 11 senast skulle jag tro.. sedan ska jag hämta upp olivia, upp på arbetsförmedlingen och fylla i en massa papper, sedan så ska vi ta oss en skoter tur! Jag, olivia, stefan, robin & Fransén - det kommer att bli great kan jag lova! (: underbart med skoteråkning, korvgrillning och bus i snön! :D precis sådan vinter jag vill ha ju!


Olivia ringde mig också vid halv 4 tiden, och frågade när jag skulle komma och hålla henne sällskap, hehe! då hon hade slutat, och stefan var ute med skotern! :)  hon är ju så himlans gullig, så jag gjorde mig i ordning så åkte jag ner till henne! :) nu sitter jag här medans hon lagar mat för fullt.. ;p hihi..

ikväll blir vi bänkade framför tv'n kan jag lova, först är det familjen annorlunda - så himla gulligt med alla barn.

spårlöst - det är intressant!
paradise hotel - för man kan bara inte låta bli att kika! (: haha..


Så vi har ju som sagt att göra ikväll, och självklart en massa skitsnack! :) underbart..

nej, nu ska jag vara social igen!

på återseende!
Puss o kärlek! <3

Ovido - Quiz & Flashcards