Mina tankar i bokstäver!

Alla inlägg den 21 januari 2010

Av Louise - 21 januari 2010 14:05

En ny dag med en massa nya möjligheter! så ser jag på det hela i alla fall (: haha..  det brukar ju alltid komma någonting bra ur varje dag, tycker ni inte? ;p


Jag har just kikat runt lite, på lite olika bloggar och lite sådär! och ibland blir man ju bara så full i skratt, över vad folk egentligen skriver! jag tycker att det är faktiskt rätt roligt att sitta och läsa om vissa människor! ;p

Det är självgodhet, fördomar, folk som tror att dom är bättre än andra och ja en hel lista skulle man ju egentligen kunna göra! men det orkar jag inte, så det struntar jag helt enkelt i...


men det är en sak jag irriterar mig lite på, och det är folk som tror att dom är bättre än andra!!! men tänk en gång till va? ni är inte det, alla är väl lika mycket värd - eller hur?   Oavsett bakgrund, hudfärg, pengar, vart man bor och ja allting sådant som vissa klankar ner på folk om!! Och jag tycker att det är fel, för det skulle väl inte vara så kul om det var just dig dom "gav sig på  " , right?
så enligt mig är i alla fall alla lika mycket värda, sedan kan man ju gilla eller ogilla en person, men det är mänskligt!!! bara så att ni vet, tänk på det ! (:


Nej, nog om det! nu vet ni i alla fall det, jag har fått ur mig det.. sedan är ju frågan om någon ta åt sig utav det? ni borde ju veta vilka ni är liksom.. annars vet ju inte jag i alla fall.. thihi..

Idag har jag väl inga direkta planer, blir en sådan där slappardag tror jag, kan vara skönt..

min värk i kroppen börjr släppa, och det känns otroligt skönt! :) haha!
för nu går jag inte som en 97årig tant, utan kanske som en 70åring istället, så det går ju åt rätt håll i alla fall.. haha! ja, det är underbart... snart går jag som den 19åring jag är.. hoppas jag? haha.. 

nej, men skämt och sido! det gör sjukt ont i kroppen, men som sagt på bättringsvägarna just nu i alla fall..


nu ska jag sluta sitta här och babbla, jag ta fram lite lax ur frysen! för jag tror bestämt att det blir det till middag idag.. ååh, det lät gott :) hihi.. sedan blir det en dusch och sådär! sedan ska jag ta på mig mysbyxorna, linnet och en kofta så ska jag mysa ner mig i soffan ! :)
på återseende!
puss o kärlek! <3

Av Louise - 21 januari 2010 00:29

Tillbaka, yttligare en gång! (: hihi..

jag har väl egentligen inte hunnit med eller orkat göra så himlans mkt såhär på kvällskvisten sedan jag skrev sist.. men jag tänkte väl bara lämna ett litet spår! (: haha..


Jag har hunnit med en låång, varm & skön dusch med hårinpackning och grejjer - det var skönt och välbehövligt för hårets skull.. ett fotbad med peeling! kokat & bytt piercing i tungan! ( btw, kom på att jag har haft den väldigt länge nu, shiet tiden går fort! )

Och appropå att tiden går fort, är det någon mer än jag som blir lite smått irriterad av att januari månad snart är slut? det går ju alldeles för fort, det känns ju nästan som att det var nyss det var nyårsafton.. jaja, nu kom jag av mig lite ;p haha!

Har ju även hunnit med en ansiktmask och även filat & målat naglarna, som nu äntligen har börjat växa tillbaka efter att jag klippte av dom förut, bara för att dom såg ut som skit och var slitna! :P haha! stackars mina händer.. men men..


ja, som ni ser har jag hunnit med lite i alla fall, och har även blivit lovad en massage nu, eftersom jag har så himlans ont i ryggen! så jag känner mig som en 97årig tant faktiskt, så ont har jag! och ni ska se när jag går, det ser nog rätt roligt ut skulle jag tro :) hah!
Jo, jag har glömt och berätta det, men för 2 dagar sedan så fick jag världens bästaste massage utav Robin, han är bäst på det ju! (: så himlans skönt...

så ikväll har han lovat mera sådant, så nu ska jag tjata på honom lite till, så hörs vi imorgon istället :b


Godnatt & sovgott, glöm inte att allt kan hända i drömmarnas värld ;)
Puss o kärlek <3

Ovido - Quiz & Flashcards