Mina tankar i bokstäver!

Alla inlägg den 8 januari 2010

Av Louise - 8 januari 2010 20:13

Nu är vi hemma igen, och denna dag är hittills väldigt bra! :) hihi..


Åkte ner till Olivia runt 2 tiden kanske (?) haha.. vi for runt hela ljusdal tror jag, det blev dollar, sportringen, inter sport, ica, och en massa andra ställen kändes det som! haha :) och sedan blev det ju självklart premiärturen in på systemet :) hihi... Så det var najs, och självklart kläcker hon ur sig: - det här känns inte bra! louise, jag har världens klump i magen! haha..

Sedan gick hon och hämtade det hon skulle ha ! sedan betalade hon! men handlade hon åt sig själv, nej då! ;) haha underbart....   Sedan åkte vi hemåt, pratade en massa skit, åt kaka/bulle & drack saft ^^, .. hihi..

Vi gjorde även varsitt arband till varandra - urgulliga! :) hihi..


Vi kom inte därifrån förrän klockan började närma sig 6.. hihi, för då skulle dom till rigmor och björn, då björn också fyller år idag! så vi säger även ett stort grattis till honom :) hihi..


Efter det, så var det dags för storhandling, då vi skulle fylla på allting här hemma, och även handla inför imorgon! då det blir lite "kalas/fika" :) hihi, underbart när alla är samlade ;b...  jag älskar't..

Och efter våran storhandling så åkte vi hemåt igen till huset.. ;p ...


Älsgsteken är på g, alldeles strax klart, hihi! :) ska bli så himlans gott! blir en sen middag, men det är mysigt ibland, det är ju trots allt fredag och vi ska ju inte göra någonting speciellt heller! så jag tycker faktiskt om det ;) ..

Efter middagen så ska vi bara ta det lugnt, har köpt hem lite gott tills ikväll, så blir bara en kväll med en massa mys och sådär ikväll ^^ .. underbart!


Men nu är i alla fall allting handlat och fixat, städningen är klar inför imorgon och allting sådant!
jag är på toppen humör, nothing can stop me now! ;) just try ^^ hihi..

och ja , det var väl allt!
nu ska jag ta tag i middagen, så får vi se hur det går ^^

på återseende sötnosar!
Puss o kärlek !<3

Av Louise - 8 januari 2010 12:07

Godmorgon!!


Nu har jag varit vaken länge, jag kunde liksom inte sova i morse, så jag vaknade vid 10 tiden.. haha! är det inte underbart, för nu har jag verkligen hela dagen på mig. och jag har en känsla av att denna dag kommer bli helt crazy, men samtidigt spå great! :) hihi...


Jag har nyss pratat med honom, på det jobbet som jag har sökt, och därefter skickat ett mail med lite saker sm han ville ha! :) så det har jag roat mig med såhär nu på morgonen.. men det låter ju sjukt positivt, och jag känner att det skulle vara grymt roligt att komma dit och jobba! :) hihi.. så just nu håller jag tummarna och bara hoppas lite till, då han säger att han är i behov av mig snarast möjligast! :) hihi..


Så nu däremot ska jag hoppa in i duschen, få upp min sambo ur sängen sedan så ska vi åka ner till ljusdal, och gratta Olivia! :) iiiih, underbart.. :)  jag bara älskar kvinnan <3.. hihi.. så det är det vi ska göra nu, och efter det ska vi åka in på coop och handla hem en massa saker, då älskling fyller år imorgon, så det ska göras smörgåstårta och sådär!! :p haha.. kommer bli en great helg tror jag, jag ser fram emot den verkligen..


Nej, nu har jag verkligen inte tid att sitta här och babbla, svamla eller vad man nu kan kalla det! för jag har lite att stå i, så vi hörs helt enkelt senare !:)

På återseende!
puss o kärlek babes <3

Av Louise - 8 januari 2010 12:05

  

Idag säger vi grattis till världens absolut bästaste vän, Olivia Agebrink! som blir 20 år!

Jag hoppas att du får en kanon dag hjärtat, det förtjänar du "gamling" ! :) hihi

Puss på dig ! <3<3

Av Louise - 8 januari 2010 00:22

Har faktiskt precis varit ute i denna kylan, och inte för att jag tyckte att det var roligt, det är ju väldigt kallt.. haha! ;p men det var ju egentligen bara för att vara snäll mot min lillebror! :) Då jag skjutsade honom till Adam. dom skulle nämligen ha en liten filmkväll några stycken...


Så nu sitter jag hemma igen, och ska alldeles strax ta och krypa ner i sängen, då jag ska upp i skaplig tid imorgon, SENAST, och då menar jag absolut senast kl 12...  imorgon är det nämligen en ganska stor dag om man säger så, haha! jag ska ringa ett viktigt samtal, och jag hoppas verkligen att det slutar på det sättet jag vill att det ska sluta..

men just nu kan jag ju inte göra så mycket annat än att hoppas i sömnen, och hålla mina tummar! :) haha..


Men nu är det så att jag tänkte starta nästa film, och byta plats ifrån soffan till sängen istället, och mysa ner mig där ! :) hihi, så godnatt sötnosar, sovgott! 
och håll tummarna för mig imorgon! (y)..
puss o kärlek <3



- Try to see it trough my eyes, and you will maybe someday understand., or at least try to do it.. who knows, and remember that I only sad: maybe ! ;) Beacuse right now, it is just fun for me, and i laugh every singel day, just beacuse it don't bother me at all! :) keep up the good work sweetie..


är det jag, omgivningen, mitt liv eller vad? just tell me babe! haha.. Puss på dig för att du lyckas förgylla min dag, ännu en gång!:) underbara känsla!

snart kanske jag är närmare? hm, vem vet ^^  håll tummarna för det kanske?


GODNATT!! på återseende imorgon..

Ovido - Quiz & Flashcards