Mina tankar i bokstäver!

Direktlänk till inlägg 19 januari 2012

TORSDAG

Av Louise - 19 januari 2012 19:25

Den här gången tog det inte så himla lång tid inan jag var tillbaka, och tur är väl det. kanske går åt rätt håll. eller så är det bara en engångs grej. haha! ja vem vet? :) återstår att se helt enkelt... haha!

Igår var en bra dag faktiskt, älskling och Adreas var här utanför på isen och anglade. och äve när det hade ljusat på lite, Alvin fått i sig lite frukost och sådär så tog vi med oss pulkan och gick ut till pojkarna en sväng och grillade lite korv, drack varm choklad och hade det mysigt bara! :)
Efter ett tag gick vi in och fortsatte tvätta och dona. duktiga om dagarna jag och Alvin! :) hihi...

Hade även en liten gnällig eftermiddag, då det är tänder som spökar (tror jag?) Han är nämligen svullen i tandköttet och man får gärna INTE röra honom i munnen just nu. det gör så ont i mig när han har ont och jag ingenting kan göra!

På kvällskvisten blev det en liten fika inne hos Elin och Andreas, mycket trevligt sedan somade Alvin klockan 19.00 Helt otroligt vad bra. Rätt tid att somna på, äntligen säger jag bara - han har ju varit lite bökig nu när han varit sjuk och sådär och gärna somnat allt mellan 20.00-23.00 om han fått välja liksom..


....


A sov till halv 7 imorse, underbara unge! <3 .. Åt lite välling och sedan hade vi en massa morgonmys och lek i sängen imorse när pappan hade åkt till jobbet. perfekt! Sedan förflyttade vi oss ut i V-rummet där alla leksakerna är och mamman fick sitta ner och kika på vakna med the voice (i vanlig ordning!) haha.

En liten fika inne hos Elin, och då bestämde vi oss även för att äta lite lunch ute idag då det var underbart väder.
Så värmde lite mat, tog med oss barnen i pulkorna, och en termos kaffe och så gick vi bort till lekparken.
Satte oss på en bänk, med solen i ansiktet och åt gulaschsoppa, drack kaffe, åkte pulka, lekte lite i snön och hade det helt underbart! :)

Sedan gick vi hemåt och gjorde vårat, även att A somnade i pulkan på vägen hem. trött kille kanske? haha!

Så en mycket mycket trevligt lunch dejt med Elin och Theis, tackar vi verkligen för! <3


Har även varit väldigt effektiva här hemma idag..
Innan klockan ens var halv 11 så hade vi :
- plockat i och ur diskmaskinen (startat en ny!), startat en tvättmaskin, vikt tvätt, dammtorkat överallt, hunnit äta frukost, fikat, plockat undan en massa skit som tog plats, bäddat båda sängarna, myst massor och hunnit sova en sväng (Alvin i alla fall) ..

Och efter lunchen och det så:

- hängde tvätten, plockade ur diskmaskinen (igen!), dammsög, vattnade blommorna, noppa ögonbrynen, pratade med mamma/mormor, Alvin åt sin lunch, och ja en massa massa bra i alla fall.. känns ju hur bra som helst.. :)
Så imorgon ska jag torka golven, då jag ej hunnit med det idag! och även byta sängkläder till oss alla 3 och dona på. Så man har det rent, snyggt, fräscht inför helgen! är det inte kanoners? :)


Ja just det, appropå Alvins lunch så håller jag ju nu på att introducerar hemmalagad mat, nu är det SLUT med burkmat..

och iag åt han världens största portion korvstrognoff & ris, vart tar all mat vägen i den lilla ungen? vart lägger han allt? haha. Ja, jag ska ju vara glad över att han äter! och det är jag ocks, missförstå mig rätt nu. men hur får det plats liksom? haha.. men men, nöjd och glad var han efteråt i alla fall, och det är ju huvudsaken. så imorgon testar vi igen, med ny mat och ny lunch ^^  kanoners, inte sant? :)

Alvin sover sedan 40 minuter tillbaka ungefär, och jag har precis plockat undan i köket. så nu sitter jag och tar det lugnt en stund innan även jag ska krama kudden.
Men en mycket bra dag börjar lida mot sitt slut, så nu säger jag godnatt även här. och på återseende!

Lots of Love! <3

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Louise - 8 februari 2012 15:36

Nu var det bra länge sedan jag skrev här faktiskt..Men det är bara för att jag håller på att få hjälp med den nya bloggen, så den är just nu under uppbyggnad. så därför jag inte dirket har någon lust i att blogga i denna.. men vad gör det då? :) hihi...

Av Louise - 3 februari 2012 20:48

Nu är det sådär länge sedan jag skrev igen! Skärpning Louise! :) haha! Men mycket har i alla all hänt sedan jag uppdaterade någonting sist! :) Älskade ungen Kim har fyllt ETT år, helt otroligt.. jag tyckte det var nyss Anna ringde och talade om...

Av Louise - 24 januari 2012 09:19

Vackan har rullat igång, och det med bravur! :) en mycket br start å denna veckan faktisk! :)Igår så kom Maja och Flippan hit och mös med oss, tog oss en promenad, mös på, snackade en massa skit och uppdaterade varandra i vad som hade hänt sedan vi s...

Av Louise - 21 januari 2012 15:16

Lördag redan, tiden bara springer iväg! Men just nu njuter jag av att det är helg igen och att jag får ha min stora älskling hemma också! inte bara lilla hjärtat. :) jag njuter med andra ord, man kan ju inte göra anna när man har sina underbara nära ...

Av Louise - 17 januari 2012 21:14

Usch vad jag har blivit dålig å att blogga, jag måste verkligen försöka bli bättre på det! men jag har ju en lite kille här hemma som får all min tid istället. så jag slänger med andra ord in inlägg när jag kan och har tid istället.. Men jag ska förs...

Ovido - Quiz & Flashcards