Mina tankar i bokstäver!

Alla inlägg den 31 januari 2010

Av Louise - 31 januari 2010 23:24

nu såhär några timmar senare, så är söndagen ganska precis slut om 36 minuter (: haha.. men men, onödigt vetande liksom..

Jag har inte gjort ett dugg egentligen sedan sist, jag lagade lite mat! och det var verkligen behövligt kan jag säga, min maga mådde bättre och klagade inte lika mycket efter det, hoho!


Annars har jag bara myst i soffan och kikat in katten & hunden när dom har haft sina små ryck! mycket underhållande faktiskt!! (: katten är lite nyfiken på honom, fast hon inte riktigt vågar erkänna det tror jag? ;p  för idag när han sov, så gick hon upp i soffan och luktade och strök sig emot honom, men hoppade ner lika fort igen när han kikade på henne! väldigt kul att se, och jag är väldigt glad att dom verkar gå så bra ihop i varandras sällskap liksom! :D haha..


Och förutom det så har jag bara suttit och myst i soffan, kikat på Wallander - innan frosten och ätit tonfisk ( bara för att det är gott, haha! )


Den här gången är det inte min mage som säger ifrån, utan denna gång mina ögon! så jag tänker krypa ner i sängen och kika klart på Beck filmen som just nu rullar i bakgrunden, för jag antar att jag kommer bli väckt imorgon bitti igen och av någon som vill rastas lite! (:   men det är underbart...


Så just nu säger jag godnatt och på återseende! <3

Puss o kärlek!

/Louise!

Av Louise - 31 januari 2010 16:30

Söndag idag, en väldigt tråkig dag! för det innebär ju att det är sista dagen på veckan, och imorgon är det måndag och man börjar liksom om på något sätt? (: haha!  men inte gör det mig någonting...!


Just nu sitter jag här, och gör inte så himlans mycket. Anna, Jonas & Gruffe ( deras hund! ) åkte hem för en liten stund sedan och har nyss varit på en promenad med spruffs också (:


För efter morgonpromenaden i morse, så hördes vi, och så bestämde vi oss för att dom skulle komma över och bara umgås en sväng!   Det blev lite skitsnack mys och hundbus - ytterst trevligt faktiskt! hihi..
Så hittills dena söndag har det väl egentligen inte hänt så himlans mycket, bara tagit det lugnt liksom..


Nu har jag ingenting att säga, mer än min mage kurrar och skriker efter mat! så kanske dags att förflytta sig till köket och göra någonting åt det? (: haha, så nu då matlagning!

vi hörs senare!
Puss o kärlek! <3


Beacuse we are making magic every time me are together! 

Ovido - Quiz & Flashcards