Mina tankar i bokstäver!

Alla inlägg under januari 2010

Av Louise - 12 januari 2010 23:58

Har för en liten stund sedan kikat klart på dagens program av Paradise Hotel, och jag småler fortfarande över att den där Rami äntligen åkte ut! nu kan jag verkligen säga yeees! det blir bra, nu kanske programmet kan bli lite mer spännande igen! jag tyckte verkligen att han förstörde lite! ;p hah. men men, det är ju trots allt min åsikt..

Olivia ringde mig direkt efter att programmet var slut och frågade vad det var för fel på den där nya killen, Pontus heter han väl? haha... ;p men jag vet inte riktigt heller vad det är för fel.. säger att han ska bjuda på sig själv, men när kommer det då? huh, jag fattar liksom ingenting utav honom, han kan lika gärna också lämna, oc likaså Fransessca (stava?) haha.. någon annan utav er som kikar på Paradise?

i så fall, vad tycker ni om alla deltagarna där inne i "paradiset" som nu så fint kallar det! :) haha..


Min kväll har istort sett bestått av soffmys liksom, har inte orkat göra någonting eller haft lust till det för den delen heller! (:  jag skulle behöva dammsuga, men det kan jag göra imorgon när jag ska tvätta undan lite småsaker? ;)  ja, jag är en duktig flicka - and you all know it! ^^  ni vill bara inte erkänna det (a) haha...


Så imorgon ska jag som sagt vara en duktig flicka här hemma, det är ju bara tvätten som ska fixas, vilket bara är lite småsaker och sådär, sedan ska det dammas och dammsugas, men det fixar jag medans tvättmaskinen gör sitt jobb! så gör jag mitt på sidan av liksom! (: haha

men vad händer imorgon kväll sötnosar? vad är era planer... just för tillfället är väl egentligen nästan allting mottagligt, men jag sa nästan! ;) hihi..


Nej, nu ska jag återgå till mina tankar & funderingar - och göra dom andra till verklighet! (:
puss o kärlek <3


Oh baby, don't worry! just hold my hand and never let me go!!!

Av Louise - 12 januari 2010 20:50

Nu kommer det lite bilder på sötnosen Theo som jag lovade er! (:
men jag tänkte, ja slänger upp dom innan jag hoppar in i duschen och får upp lite värmen i kroppen igen! ;b haha..

och han är sååå himlans söt, hihi, & han blir 2 månader nästa helg.. han är underbar <3



     

     



Detta är bara några av bilderna som är tagna på honom, men det kommer flera någon annan gång (: hihi, ni får nöja er med dessa just för tillfället! ;b.. haha


Puss <3

Av Louise - 12 januari 2010 20:22

Hejsan hoppsan alla söta där ute (:


Nu är vi hemma igen, eller har varit det en liten stund i alla fall! (:
I morse åkte vi och hämtade mathilda och theo och begav oss ner på ljusdal!
där började vi dagen med en fika/lunch på finess! ;b , sedan gick vi runt hela ljusdal och kikade lite på barnvagn/bilstol till honom och även en massa barnkläder och sådär! och sedan kikade runt på allting annat, var upp på ungdomsmottagningen så hon fick boka en tid, och jag snackade lite med ullis om min tid som jag har nästa vecka! :)  jag ska ju på efterkontroll efter min abort som jag gjorde i december! ;p hihi.. så jag hoppas verkligen att det går bra! (a)  för jag har ingen lust att det ska vara så som det kunde , hmm...


men men, efter att vi hade suttit med varandra och snacat skit, ätit lunch kollat i en massa butiker och allt annat, så gick vi bort på coop och handlade och bestämde även då att vi skulle äta middag med dom idag, och hon bjöd oss på kyckling, ris & currysås! :) - mums, det gjorde hon great verkligen! hihi...

Gick i alla fall till förvaltningshuset, där vi väntade på lars som kom efter en liten stund! så gick dom upp och skrev papper - på att han är pappa till theo ( som man måste göra liksom! ) och sedan åkte vi till tegeltjär och började med maten ;p hihi.


Och efter att vi hade ätit så satt vi kvar ett bra tag och pratade en skit som vanligt.. och även om att vi ska ta någon kväll och åka och bada med den lilla krabaten :)  hihi, han är ju bara för söt liksom! man blir ju kär!

så jag har snusat på bebis precis hela dagen, och det gör mig glad! :D hihi.. underbart om jag får säga det själv! (:


Nej, nu ska jag alldeles strax gå och duscha, så jag får upp lite värme i kroppen igen! då jag fryser som bara den... men robin eldar just nu, så börjar bli varmt och skönt här inne nu..
men jag återkommer lite senare med bilder på den söta! ^^ ..
så på återseende..
Puss o kärlek! <3

Av Louise - 12 januari 2010 10:43

Godmorgon...


Idag var jag uppe vid 10 redan, men det kan vara för att Mathilda ringde och väckte mig i morse! haha :) men det gör ingenting, eftersom jag hade ställt klockan på halv 11, så jag skulle ju ändå upp.. så 30 minuter hit eller dit gör ju ingenting ;p hih...


Hon sa att hon hade tråkigt, och undrade om jag hade lust att ta en fika, och kika i lite affärer, och det tackar man ju aldrig nej till! :) så idag blir det en fika med henne och Theo ( hennes son som blir 2 månader nästa söndag, den 24e! )   ååh, han är ju bara för söt.. det är i alla fall så min dag ska spenderas, nu till en början! så ska vi se hur resten av dagen slutar ^^ hihi..


Har precis frr upp hjärtat ur sängen, då han också ville följa med såklart, och det är klart han får det ^^, så nu ska jag göra mig i ordning och sådär! sedan åka och hämta henne & bebis, sedan blir det en fika och massa mys på ljusdal på förmiddagen! :)

men jag har telefonen med mig sötnosar!

på återseende (:
Puss o kärlek ! <3

Av Louise - 12 januari 2010 01:35

Olivia Agebrink!

 
En mycket betydelsefull människa i mitt liv, jag älskar dig!

det finns verkligen inte många personer som dig.. och jag är otroligt tacksam för att du finns i mitt liv, din närhet gör mig lycklig!

jag litar på dig till 250%, verkligen! det är helt underbart.. (:

en vän som dig, är någonting man vill ha kvar för evigt..

det jag egentligen bara ville säga är: jag älskar dig, och tack för allting! <3


Puss o kärlek! (:

Av Louise - 12 januari 2010 01:24

Idag säger vi grattis till Mikael Widén på 22års dagen! :)

Så hipp hipp hurra sötnos, hoppas din dag bli super bra! (: hihi..
Puss på dig! <3 

Av Louise - 12 januari 2010 01:06

Kvällen nere hos olivia har varit helt underbar - precis som alltid i hennes sällskap såklart! (: hihi..

Vi kom dit, och så var det dags för middag, och det var nachos som stod på menyn idag! och mums vad gott det var.. trodde dock att stefan skulle spricka? :o shiet vad mycket mat, hur kan en "karl" få i sig så mycket?? det fattar inte jag.. haha, men nog om stefans ätande! ;p hihi..


Vi käkade som sagt lite middag vid halv 7, sedan hamnade pojkarna vid datorn och vi självklart framför tv'n i vardagrummet! :)  men efter bara en liten stund kom vi på att vi var godis sugna, så vi åkte ner på coop för att handla lite.. men blev borta lite längre ändå ( som vanligt när det gäller oss! ) haha...

Men när vi väl kom hem så käkade vi ostkaka m, grädde & jordgubbssylt - och det mina vänner, var verkligen länge sedan jag åt! men mums va gott det var ;p haha..


Sedan halvlåg vi båda 2 på soffan och hade ont i magen, haha! jag hade nog det pga av att jag var väldigt mätt, och även för att det var mjöl i ostkakan.. eftersom jag fortfarande har lite ont, och för er som inte visste. så ja, jag är glutenintolerant! ;p haha.. sådant man får leva med ;) .  men jag brukar ju fuska ibland.. ;p hahaha.. (A)...

Vi kikade i alla fall på Familjen annorlunda, men vi missade ju typ halva dagens program! kanske såg 10 minuter sammanlagt, haha..

Sedan klockan 9 var det ju spårlöst, och det tycker jag faktiskt är ett bra program! det är så himlans roligt och se folks reaktioner när det är någon som letar efter dom och sådär! :) mycket bra..


Och när det var slut, så slog ju klockan 22.00 - dags för paradis hotel.. mycket roligt program det där.. men den nya killen verkar lite mysko? hmm, inte vilja komma in i gruppen liksom.. men även sjukt nöjd med att Dalin åkte ut, då hon inte riktigt verkade ha alla koppar rena i skåpet liksom, så bye bye med henne! ;) underbart!

hann med en massa skitsnack idag, och det behövdes verkligen kan jag säga! men det är fortfarande mycket jag behöver prata om känner jag! men det finns ju flera dagar liksom ;) hihi..

Vi kom hem här vid halv 12 tiden :), och tro det eller ej! men jag och hjärtat har varit duktiga direkt när vi kom hem.. :P vi tog tag i disken och började plocka lite här hemma! och det känns bra nu såhär i efterhand...


Nej, nog babblat ;) hihi..

nu ska jag kika på filmen med hjärtat!
på återseende (:
puss o kärlek <3

Av Louise - 11 januari 2010 16:08

Jag har fortfarande inte gjort någon egentligen stor nytta som jag sa förut att jag skulle göra! haha!


Men jag har inte någon lust med det heller! haha..  men det kanske är så det ska vara idag? ;p  jag vet inte ritigt, men jag har ingen lust just nu heller..


Så jag har nyss duschat och gjort mig i ordning, väntar nu på att robin också ska bli klar :) sedan ska vi åka ner och våldgästa bästaste olivia & stefan.. :) blir även middag där ikväll, och det nalkas nachos! mums säger jag bara, sedan med det bästa sällskapet så blir det ju ännu trevligare :D

Sedan blir det en massa skitsnack och mys hela kvällen, och det allihopa - är underbart! jag bara älskar't...


Men nu ska jag fixa det sista, sedan ska vi åka neråt! :) ha det underbart allihopa..
vi hörs senare.. Puss o kärlek <3

Ovido - Quiz & Flashcards