Mina tankar i bokstäver!

Alla inlägg under januari 2010

Av Louise - 11 januari 2010 13:44

Godmorgon måndag! :)

ny vecka, nya möjligheter och nya förväntningar för min del :D haha! För denna vecka hoppas jag verkligen på förändring och att det blir som jag vill, att jag får ett samtal som är väldigt positivt :) hihi..


tro det eller ej, men när jag gick och la mig igår, så tog det inte mer än 20 minuter så somnade jag.. jag kanske var lite trött ändå? ja, jag vet inte riktigt... men det var ju tur att jag somnade i alla fall.. ;p haha..

Nu är jag i alla fall vaken, eller ja, jag har varit det ett bra tag! :) men dock inte suttit någonting här! jag började nämligen dagen med att plocka en massa här hemma.. nu är det bara disken kvar! (: haha..


Vad händer idag då? :) åka och våldgästa Olivia kanske? :D  det tror jag, hon har ju fortfarande inte fått sin födelsedagspresent, eftersom vi inte har träffats sedan i fredags! :( hmm.. så det ska det nog bli ändring på, lite skitsnack och sådant som hör till ni vet ^^ ..


Men nu är det ju faktiskt så att jag egentligen inte har tid att sitta här, så vi hörs senare!
Puss o kärlek <3

Av Louise - 11 januari 2010 02:12

Nu är det såhär, att jag borde egentligen inte vara vaken nu, så jag förflyttar mig helt enkelt till sängen, stänger av datorn och försöker sova! jag vet inte ritkigt hur det ska fungera, men jag brukar ju alltid somna efter en liten stund ;p haha


sedan med Robins hjärtslag mot örat så bruar det garanterat fungera! :D så jag hoppar i sängen och testar ;) hehe!
på återseende imorgon sötnosar! (:


Godnatt & sovgott, dröm dina vildades drömmar! för ingenting är otillåtet i drömmarnas värld! :)
 
Puss i pannan!! <3          .  Nu iväg mot min nattdejt John blund! ;)

Av Louise - 11 januari 2010 01:48

Vid den här tidpunkten på dygnen så borde jag egentligen vara trött, eller jag brukar åtminstone oftast vara det! men idag, icke! :p haha..


Men det kan ju ha någonting med min på tok alldeles för långa, sköna med otroligt välbehövliga sovmorgon att göra? ja, det tror jag också hörrni...
så just nu sitter vi båda 2 i soffan och glor på tv'n, och eldar lite för att få upp lite värme, så det inte är svinkallt när vi vaknar imorgon! :)
Men samtidigt som vi eldar så är det ju ändå rätt mysigt, höra brasans ljud och knaster i bakgrunden! :) hihi..


Nej, skitsamma!
på återseende (:

Pussis <3

Av Louise - 11 januari 2010 00:38

Idag säger vi grattis till Jesper på 20års dagen, hoppas du får en kanon bra dag! :) puss

Av Louise - 10 januari 2010 21:48

Idag har jag inte gjort någon som helst nytta faktiskt, men det är ju ändå rätt skönt att bara få vara någon dag! :) haha..

Jag har ju bara legat på soffan hela dagen, inte gjort någonting! och bara latat mig.. har även proppat i mig en massa onyttigheter och även kikat på film & myst!!! ;p haha, den ni!  Det är underbart kan jag säga.. :p


Det känns nästan lite som dagen efter, kvällen innan! men jag är ju inte bakis, då det inte blev någon form av alkoholintag igår, haha! men men... så det känns ju ändå rätt bra, jag har bara "segheten" som man får i kroppen liksom.. men just nu ingenting jag kan göra åt..


Jag tänkte alldeles strax ta tag i disken, så jag i alla fall har gjort någon nytta idag i alla fall, men måste ju alltid vara lite duktig, och eftersom jag är en sådan människa som tycker om när det händer saker hela tiden, och egentligen har väldigt svårt att sitta still, så måste jag helt enkelt göra någonting snart! :) haha..


Just nu klagar jag inte, då min dag/kväll ( eller dag ska jag väl inte säga, när jag inte klev upp förrän klockan slog 16 ungefär! ) men kvällen i alla fall, den har varit hur bra som helst... och jag har ju underbart sällskap..:) jag älskar dig robin! <3


Nej, nu ska jag ta mig en ryk, sedan blir det till att ta tag i disken! :)

puss på er så länge! <3

 

- " Det bästa är att veta vad man letar efter innan man början leta efter det!! "

Av Louise - 10 januari 2010 16:34

Men halloj söndag och alla där ute! :)


Nu efter en mycket välbehövlig sovmorgon så har jag varit vaken i ungefär 1 timme, eller ne, lite till är det faktiskt.. haha! :)
men det var så himlans skönt, verkligen! länge sedan jag sov ut, och eftersom jag klev upp klockan 10 igår, och endast bara sovit 4 timmar på natten så var det väl kanske så att jag förtjänade att sova lite lägre idag? ;)  ja, jag tycker då det i alla fall.. hihi...


Jag är i alla fall sjukt nöjd med gårdagen! :) hih

Vi åkte till edsbyn, där åt vi en pizza, mös lite och sådär.. väldigt mysigt att vara där, trots den tråkiga stunden som var! "/   Men framemot kvällen i alla fall, så åkte vi in mot Bollnäs där vi mötte upp stucka, så blev vi kvar den en stund! :) en massa snack, mys, tv-spel, och lite bilåkning! :) träffade även en massa andra godingar också! ;p haha.. :) underbart... Sedan åkte vi hemåt fram emot 2 tiden ungefär ;) hehe.. Så var väl hemma vid 3, strax efter :D  så skönt att komma hem igen, men kunde inte somna! då jag kikade på en film, som var slut någon gång efter halv 5 tiden ;p haha..
Men kunde inte sova då, så jag somnade någon gång vid 7 tiden kanske i morse, och det var ju verkligen inte det jag hade planerat! haha :) men men...

Därför skönt med en riktig sovmorgon idag! :) ...

men jag säger: Tack för igår, det var verkligen bra! <3


Nu ska jag alldeles strax ta och göra någon slags mat att stoppa i magen? börjar ju trots allt bli lite hungrig.. :) så ändring på det snart kanske..

Nej, nu babblar jag bara en massa! :) men vi hörs någonting senare.
puss o kärlek! <3

Av Louise - 9 januari 2010 16:30

Nu har mamma, pelle och pontus varit här en sväng och fikat, och strax efter att dom åkte så kom svärfar och Anna hit också! och dom kom vid 2 tiden, och var kvar tills bara för en liten stund sedan! så otroligt mysigt :) och jag gillar mina svärföräldrar med respektive - verkligen! <3 hihi..


Just nu sitter vi hemma, ska alldeles  strax åka över till edsbyn och hälsa på dom där en stund, vi känner att det behövdes! :) hihi.. eftersom det blev förhinder och sådär, så då packar vi och åker ditåt istället :) underbart tycker jag faktiskt..


Vad händer ikväll då? jag vet ju inte hur vi gör, om vi kanske blir kvar där eller sådär! men det är ju sådant som märks, måste dock ringa till Olivia också! då det var bestämt att vi skulle ha åkt till dom ikväll.. men det märks ju om vi blir kvar där borta, eller om vi trots allt kommer! :) haha..


Nej, nu måste jag göra mig i ordning för att sedan åka iväg! :) hihi..

Måste även ta mig en sväng till Bollnäs sedan också, ska kramas lite..
men på återseende i alla fall..
Puss o kärlek sötnosar! <3

Av Louise - 9 januari 2010 12:31

Halloj sötnosar!

gårdagen slutade inte riktigt som planerat egentligen ;p haha..
men vi åt i alla fall världens godaste middag, vi 2 i köket måste bara bli ett bra resultat, som varje gång ^^ haha..

Och efter middagen skickade jag iväg ett "snällt" sms till mamma, då hon hade ätit nachos istället för älgstek! :p så det var rätt roligt, men det slutade med att vi åkte dit i alla fall, kom dit vid 11 tiden, och åkte hem vid 1 :) haha..

Jag hade det trevligt, och det var skönt att träffa mamma igen, och snart kommer hon hit igen! :)
Även att jag fick träffa pelles barn ( mammas nya karl! ;P ) och alla 3 var hur söta som helst, och jag satte mig och spelade spel med dom på datorn, och tro mig - jag fattade nada liksom! :) haha. underbart! men jag hade det roligt i alla fall..


Vi åkte hemåt, hämtade upp lillebror i ljusdal på vägen hem, sedan blev det hemåt och ta det lugnt :) 
tände lite ljus, mös och såg på en bra film som gick på tv'n.. Och somnade på tok alldeles för sent! haha..


Klockan ringde klockan 9 i morse, men är det någon som tror att vi kom upp i tid? haha, - nej, helt rätt! vi kom inte upp ur sängen förrän klockan började närma sig 10 snåret.. men det var skönt att ligga kvar under täcket, det var ju i alla fall varmt där! :D hihi.. mys faktor är hög! :) ..

Så nu på morgonen har vi fixat hans smörgåstårta, diskat undan och donat! :) så nu är det fräscht, så nu kan alla komma och hälsa på ! :) hihi...

Och just nu sitter vi och väntar på att dom ska komma, vilket nog sker inom en liten stund bara ^^ hihi...


Ikväll blir det bara lugnt, siw och dom skulle komma lite senare då det har hänt lite saker såhär på morgonen, och efter det senare ikväll så ska vi ner till Stefan och Olivia och mysa gärnet, och tro mig! det gillas verkligen! (y) .. haha.. även att olivia ska få sin födelsedagspresent, då jag glömde den hemma igår när vi var ner! men sådant man får räkna med ibland! :) hiih..


Nej, nu har jag inte tid med det här längre, ska fixa det sista innan dom alla kommer..
så på återseende!
puss o kärlek ! <3


R.I.P <3

Ovido - Quiz & Flashcards