Mina tankar i bokstäver!

Alla inlägg under januari 2010

Av Louise - 20 januari 2010 21:59

Nu som först har jag haft tid att sitta vid datorn, jag har varit väldigt upptagen idag.. shiet! (: haha.. gjort av med en massa pengar har jag gjort också, och det är kul! haha :D ingen tjej klagar väl när hon får göra av med pengar, eller hur? eller skulle du klaga? :p thihi..


Men jag höll på med mina sysslor här i morse, jag började plocka, startade en tvättmaskin med lite sängkläder och bara gick runt i mina duntofflor och donade i min egna takt liksom! (: haha...

väckte Robin vid 1 tiden kanske? ja, jag tror det var någonting sådant! fortsatte plocka - sa åt honom att göra sig i ordning! men då skulle han äta frukost, för första gången på typ 3 månader! hahaha..

men han blev klar till slut, och vi åkte ner mot ljusdal för att handla och göra av med lite pengar! (: hihi..
Jag var in på ungdomsmottagningen då jag hade ett möte med barnmorskan birgitta :) hih, gjorde det jag skulle där och fick bara en massa positiva besked, och jag är överlycklig just nu verkligen! shiet, vilken känsla! <3

men jag är som sagt väääldigt glad för detta i alla fall...


Åkte och fixade lite på ljusdal, sedan åkte vi iväg för att inhandla en massa som saknades här hemma! vi fyllde bland annat på frysen och allting sådant (: skönt, man vill ju liksom inte åka och handla varje dag! ååh, det är ju bara jobbigt.. men nu slipper vi i alla fall.. :p hihi..


Hem, gjorde middag till oss och donade på lite under tiden det blev klart - och självklart i min den där slöaste tackten med duntofflorna på!
jag har en tendens till att inte alltid vara så snabb! (: men det bjuder jag faktiskt på.. haha..
men efter middagen så dog jag på soffan en stund, så himlans mätt och trött! :p

så jag la mig ner, kikade igenom vad som var på tv'n - men somnade en sväng!
Har nu kikat på denna säsongs första avsnitt av andra avenyn också, och det var ett dåligt avsnitt tyckte jag! är lite besviken, men jag hoppas helt enkelt att det blir bättre nästa vecka.. bara vänta och se liksom..


nu ska jag mysa lite till i soffan ;p

på återseende..
Puss o kärlek!


Av Louise - 20 januari 2010 11:15

Godmorgon...

vet ni då? det är helt otroligt!!! ;p haha.. jag kom upp i tid i morse också. fast inte utav att jag bara vaknade och klev upp! haha.. utan för att telefonen ringde, obin blev irriterad på att jag låg kvar i sängen och pratade, för höll honom vaken! haha!
så jag klev upp, pratade klart och sedan var det ju ingen idé att gå för att lägga sig igen inte.. nej nej! (: haha.. blev väckt klockan 10 i morse, och det är rätt skönt! för då kommer jag förhoppningsvis vara trött ikväll igen!  - precis som igår! (: haha..


Nu på morgonen har jag inte gjort speciellt mycket, jag sitter här med en stoooor kopp te! då jag fryser lite, och börjar nog bli lite smått förkyld? nee, det hoppar vi över, ingen sjukdom i detta hus i alla fall (a)! haha..

Jag måste erkänna att jag harväldigt ont i kroppen idag, framför allt i mina höfter ( som jag nästan jämnt har ont i! ) men det blev tydligen inte bättre av en heldag på skoter ;P haha!    Sedan har jag ont i rumpan, eftersom jag flög som en liten vante bakom stefan på vägen hem :) haha. men de bjuder jag på, och det bruka ju gå över efter en stund! så ingen idé att klaga liksom, jag tänkte bara att ni skulle få veta det, snäll som ja är! :D ooohja..


Idag ska jag inte göra så mycket, måste vika tvätt och sådär! måste även rensa lite i min garderob snart, det får ju inte plats (?)  aaah, detta är ett jobbigt läge måste jag säga! :) hah.. men det tar vi när vi har tid, ork och mod att ge bort lite kläder :)

Nej, nu ska jag fortsätta dricka mitt te, spela lite the sims 3, sedan ska jag sätta fart med mina sysslor som ska göras innan jag ska ner på ljusdal! :)
ha en bra dag - för det ska jag ha!
På återseende!

puss o kram! <3

Av Louise - 19 januari 2010 23:35

Ingen uppdatering under dagen idag, men jag har helt enkelt inte haft tid! (: haha! arbetsökande och ändå en så himlans upptagen kvinna, oj hur ska detta bli i framtiden?  nej, men skämt och sido.. ;)


Jag kom faktiskt upp i tid, direkt när klockan ringde! (: det trodde ni inte va?  nej, helt ärligt så trodde inte jag det heller! men hör och häpna - det är sant, jag kom upp på en gång! en stoor stjärna till mig..

och jag måste erkänna att jag är trött, har varit det enda sedan klockan 11, så snart blir det sängen, ska bara låta er få lite kvällsläsning om min underbara dag! ;) haha..


När vi hade gjort oss i ordning och packat allt i morse så åkte vi i alla fall ner på ljusdal, in på banken och fixade lite så jag fick det gjort! (: hihi, men det var väldigt mycket folk! kom dit kl 10, och kom inte där ifrån förrän klockan var 10.40 så kom 15 min försent till mitt möte som jag hade 10.30..  hmm, lite jobbigt! men det gick bra, fick bara vänta lite till dock, hih... efter det mötet så åkte jag och hämtade upp olivia och iväg till arbetsförmedlingen och skrev i en massa papper, och sådär - så man får det där aktivitetsstödet någon gång, :) hehe! men nu får jag förhoppningsvis för både november & december. hoppas det i alla fall (: ..

Efter det i alla fall, åkte vi och hämtade pojkarna och sedan till Nore, där blev det lite kortspel då den ena skoter inte var hemma, utan på vift ute med pappa björn ;p hah! men efter en stund så hämtade dom den, och vi kunde ge oss iväg  - till snäre, hämtade fransén och hans skoter, och så åkte vi och grillade korv på en gång - då ingen utav oss egentligen hade ätit någon frukost och var väldigt hungriga vid den tidpunkten! ;p  men mysigt.. åkte även med olivia för första gången! :) duktiga hon - lite gasglad ( precis som det ska vara, och precis som vanligt sklle jag vilja säga! ) haha <3 lovely..

Sedan blev det en "liten" tur, ltie här och där!
när vi var i sandtaget i hybo så tror jag att stefan trodde att han hade "lite" pengar över! så han slog till med en rullning nerför backen med skotern, skotern över sig en liten sväng! såg lite otäckt ut, men det slutade bra! inga direkta skador sådär varken på honom eller skotern - och det är vi ju väldigt tacksam för! LEKPUTTE där (: haha..


Efter det så bestämde vi oss för att åka hem, och var hemma i nore ganska precis till klockan slog 18.00 :)
en mycket bra dag, och jag tackar alla inblandade! (: jag älskar er <3


Efter det, så åkte jag och Robin hem! dags för middag, och det blev köttfärssås och spaghetti  - ytterst gott.. jag är duktig på det där med mat juh (a)! haha..

sedan har jag bara slöat på soffan!
kikade på handbollen, och uscha vad sur jag va i slutet av matchen!
jag låg här och svor och skrek på Robin, haha! men fel lag vann ju helt klart ;p .. men men.. efter det paradise hotel - och FEL karl som åkte ut.. måste den där knepiga konstiga pontus vara kvar? han sa det ju själv, han är inte där för "tävlingen" utan spelet.. men har han fattat att spelet är liksom i stort sett hela tävlingen, och att han inte kan spela spelet rätt?? ååh, jag blir så irriterad.. shiet... ;p hihi..                              . . .

men nu sitter jag här, sliten i kroppen! och jag antar att jag kommer känna av imorgon vad denna dag har bjudit på - men det är en smäll jag räknar med! :D .. så jag ska alldeles strax ta och krypa ner i sängen och mysas lite innan sömnen tar över mig helt! :P hihi.


imorgon är det återbesök på ungdomsmottagningen igen, och jag hoppas på det bästa faktiskt! (: hihi..


Nej, nu sängen! så vi hörs imorgon!

godnatt.

puss i ljumsken!

Av Louise - 18 januari 2010 23:40

Godkväll...


mår ni alla bra ikväll? det gör verkligen jag, helt underbart att vara på sådant humör som jag är just nu i alla fall (: thihi..
Vi kom hem för en liten stund sedan bara, och har ju saom sagt varit hos Olivia & stefan hela kvällen - sjukt mysigt faktiskt, precis som alltid! :D ..

Har blivit en massa tv tittande ikväll, som jag skrev i det tidigare inlägget! och jag måste erkänna att jag är rätt så glad över att Catja åkte ur paradise hotel ikväll, ytterst trevligt faktiskt! ;p haha!


Nu när vi kom hem, så har vi tagit in hjälmen och mina täckbyxor ifrån pappa ( då det var där sedan lillebror och jennie var ute och åkte skoter när hon var uppe! ) hihi, så nu är det inne! och jag blev tvungen att testa dom, eftersom det var länge sedan sist jag använde dom - och jag kunde fortfarande ha dom! (: underbart.. men det är även läge för att köpa ett par nya, verkligen...


Jag ska alldeles strax ta och hoppa i sängen, då jag måste kliva upp tidigt imorgon! 09.00 står klockan på! och jag måste nästan kliva upp på en gång, hur ska det gå? någon som verkligen tror att jag kommer kliva upp diekt ? ;p haha!


Har även fått reda på att det är många "nya" som läser min blogg, och det tycker jag är väldigt roligt! :) hihi, så himlans kul att det är så många som läser den varje dag! kom gärna med "feedback" om vad ni tycker, skulle vara väldigt roligt att se vad ni tycker om det hela också! :)


Men men, imorgon blir det som sagt skoteråkning, vilket jag också skrev i det förra inlägget! så jag hoppas på att det blir en riktigt trevlig dag! (: hihi!

men nu ska jag göra mig i ordning för att krypa ner i sängen, och fortsätta kika på filmen som just började! (: hihi..
vi hörs imorgon helt enkelt!
godnatt & sovgott..
puss o kärlek! <3

Av Louise - 18 januari 2010 18:16

Hejsan!


Det har varit lite dåligt med uppdatering idag, så jag ber om ursäkt för det.. men nu är jag här igen, och tänkte ge er lite läsning! (: hihi..


Vaknade på tok alldeles för sent idag också, och det är inte bra, nu är det verkligen dags att vrida tillbaka mina dygn! ;p haha!
men det blir ändring på det imorgon igen redan, och det tycker jag är bra! för imorgon måste jag kliva upp senast kl 9! shiet, det är tidigt! :p haha.. i alla fall när man är van vid att inte kliva upp före klockan 11, men men ! det ska nog gå bra! kanske jag är trött i lagom tid imorgon då? ;p  jag hoppas det i alla fall.. (:

för imorgon ska jag iväg på en grej vid halv 11, så är klar vid 11 senast skulle jag tro.. sedan ska jag hämta upp olivia, upp på arbetsförmedlingen och fylla i en massa papper, sedan så ska vi ta oss en skoter tur! Jag, olivia, stefan, robin & Fransén - det kommer att bli great kan jag lova! (: underbart med skoteråkning, korvgrillning och bus i snön! :D precis sådan vinter jag vill ha ju!


Olivia ringde mig också vid halv 4 tiden, och frågade när jag skulle komma och hålla henne sällskap, hehe! då hon hade slutat, och stefan var ute med skotern! :)  hon är ju så himlans gullig, så jag gjorde mig i ordning så åkte jag ner till henne! :) nu sitter jag här medans hon lagar mat för fullt.. ;p hihi..

ikväll blir vi bänkade framför tv'n kan jag lova, först är det familjen annorlunda - så himla gulligt med alla barn.

spårlöst - det är intressant!
paradise hotel - för man kan bara inte låta bli att kika! (: haha..


Så vi har ju som sagt att göra ikväll, och självklart en massa skitsnack! :) underbart..

nej, nu ska jag vara social igen!

på återseende!
Puss o kärlek! <3

Av Louise - 17 januari 2010 23:15

Nu är vi hemma igen, och det är väldigt skönt! (: hihi...

Vi var i edsbyn och firade svärmor som fyller år idag, yttligare en gång - grattis till henne! <3 och självklart så passade jag på att pussas väldigt mycket på dom sötaste hundarna, teckla & spruffs! så underbara vovvar! thihi..


Vid ca 7 tiden så bestämde vi oss för att åka mot ljusdal igen, och då åkte vi hem till Olivia och stefan, och äntligen är hon hemma! ;b hihi, jag tycker nämligen inte om att hon är borta sådär länge - oftast då jag behöver prata av mig som mest.. men men! (: nu är hon hemma i alla fall..

vi bestämde att vi skulle åka skoter någon dag, eventuellt på tisdag om vädret tillåter och sådär! :) men jag hoppas det i alla fall :D hihi..


Efter en stund så åkte vi hemåt igen, och har nu kikat klart på : Johan Falk - Vapenbröder! som gick på 4an.. så nu sitter vi här, och jag har ingen aning om vad som ska hittas på nu, eftersom jag inte alls är nå trött alls.. men någonting blir det väl antar jag, jag brukar ju få sådana där småryck och göra saker och sysselsätta mig själv :D


Men nu ska jag inte sitta här och babbla, så vi hörs någonting imorgon istället (:
så jag säger godnatt redan nu,
puss o kärlek! <3

Av Louise - 17 januari 2010 14:38

Söndag - veckans degdag och även bland den tråkigaste dagen på hela veckan! ;p man har ingenting att göra och bla bla bla! :p haha! men idag har vi i alla fall och göra! ;p haha!


Jag har nyss skjutsat lillebror till tåget, då han åker tillbaka till Falun idag :( , ååh det är så tråkigt! :s  men men, han kommer bli en väldigt bra motivlackerare! :) hihi, så jag måste väl släppa taget en liten stund i alla fall.. ;p


Men idag, då har jag faktiskt någonting att göra! (: hih
vi ska åka till edsbyn alldeles strax, då svärmor fyller år idag , hipp hipp hurra! :) så ska dit och fira lite, och gratta :D underbart faktiskt..


Men annars vet jag inte riktigt vad vi ska hitta på idag, men man kommer väl ändå på någonting skulle jag tro! (: thihi..

men just för tillfället har jag egentligen inte tid att sitta här, för ska göra mig i ordning och sådär, för att sedan åka!
men vi hörs nå senare när jag kommit hem! ;b ..
Puss o kärlek! <3

Av Louise - 16 januari 2010 23:19

Helt ärligt, jag förstår inte varför jag är trött just nu egentligen!
jag kom hem vid halv 4 igår natt, jag sov till klockan 12, och jag har sovit middag idag någon timme mitt på dan...

så jag borde ju egentligen inte vara trött, eller hur?

men jodå, jag är verkligen hur trött som helst! så jag tror faktiskt helt seriöst att det blir sängen alldeles strax, efter att vi har sett klart denna Rocky film på 4an! (:  hihi..


Så allt jag vill säga, det är!
Godnatt & Sovgott, så hörs vi imorgon när jag är lite mer utvilad kanske! (: hihi..
Puss på er!


Remeber to show people love! (:

Ovido - Quiz & Flashcards