Mina tankar i bokstäver!

Alla inlägg under januari 2010

Av Louise - 4 januari 2010 13:14

Goddagens! :) hehe!


Idga är det måndag, den första på hela året faktiskt! :) och det känns lite skumt att det redan är 2010... men det är även great... kommer bli kanon detta år, det lovar jag er verkligen! mitt år sa bli som jag själv vill ha det, det finns inga hinder - bara lösningar! och sedan är jag envis, väldigt envis... vill jag en sak, då brukar det oftast bli så också! :) haha..


Nej, men idag så ska jag ta mig själv i kragen och göra någon nytta, för det behövs! :) Ska alldeles strax sparka upp min sambo ur sängen, hehe! man ska väl inte sova bort hela dagen? ;) .. men men, sedan ska jag fortsätta med det jag har gjort hela morgonen! plockat, diskat, filosoferat och en massa mer, ska även gå in och starta en tvättmaskin, sedan ner på ljusdal och uträtta lite äenden.!! :) hihi, ska även se till och tvätta vårat överkast och sådär också! ^^


men men, nu svamlar jag bara! så jag återkommer senare istället! :)

Puss o kärlek ! <3


- " Älska dom som står dig nära, du vet aldrig när det kan vara för sent! "

Av Louise - 4 januari 2010 00:21

God afton. ! :)


Nu är jag tillbaka efter att ha gjort lite nytta i alla fall :) haha..

Jag har hängt den sista maskinen med tvätt och fixat lite, sedan blev det även en väldigt lång, varm & behövlig dusch, så himla skönt och efterlängtat verkligen! :)

Jag har även klippt av mig alla naglarna nu! Dom hade börja bli så himlans sköra, så nu klippte jag ner dom, så dom får växa ut på nytt och bli fina! ^^ hihi..

kan ju säga att det känns så himlans ovant att inte ha dom långa längre, men dom växe ju fort ut igen! :)


Sitter nu i soffan och mår inte så himlans bra, jag vet inte vad det är?
jag kanske börjar bli lite sjuk, men det har jag ju verkligen inte tid eller ork med just nu! Älsklingen har också känt sig väldigt hängig hela dagen! så kanske någonting på g? hmm, jaja det läre ju märkas om inte annat. hihi..


Imorgon måste jag ner på ljusdal och uträtta lite ärenden, så jag ska få yttligare lite vuxenpoäng igen... skönt det sörrni ^^ ..

nej, nog om det..

Nästa vecka (v.2) så ska jag även ringa på ett jobb, har ju i stort sett blivit lovad jobbet redan, och så skulle jag bara återkomma vecka 2, eftersom jag inte var hemma under julhelgen då han ville att jag skulle börja jobba.. :p haha, men men! jag hoppas verkligen, skulle ju vara så himlans underbart med ett jobb nu kan jag lova er! :) haha, så jag håller ju i alla fall tummarna..


Men nu ska jag ta mig en kopp te, en ryk & sedan krypa ner i sängen och kika på en film med hjärtat! och sedan somna på hans bröst med hjärtslagen i örat! det är då jag känner mig trygg, och somnar som ett litet barn :) hihi, så på återseende imorgon, eller ska man säga senare idag? :P


Godnatt & Sovgott.
puss o kärlek! <3



btw, jag tycker att det är riktigt dålig stil av dig att göra såhär.. det är väl inte så man behandlar en annan människa? lek inte med andras känslor, det är inte snällt och absolut ingenting man ska göra! tänk innan du agerar...

snart orkar jag inte, du kommer att få välja - the hard way! :(

Av Louise - 3 januari 2010 21:17

Godkväll sötnosar!


Nu har jag vl halvt piggnat till i alla fall, haha!
det slutade med att vi hamnade i Bollnäs & inne på tranan igår.. haha, otroligt roligt faktiskt..  men Robin följde dock inte med in, han stannade ute med älskade stucka! ;)

men han fick i alla fall en baaaamsekram av mig igår, så nu är han nöjd någon vecka till :D haha, men jag har ju nu lovat att jag ska komma och hälsa på honom snart igen! ^^, men vem vet, bollnäs? jadu! haha..


Men vi kom hem vid  tiden i morse, efter mat på max, lite mer prat med stucka och lite fyllebabbel ifrån min sida ( det bjuder jag på! ) haha... underbart... ^^


I morse vaknade jag vid 8 tiden, av att jag avr sååå himalns törstig ( Så att jag till ochmed drömde om vatten & äppeljuice. haha! ) men jag klev upp och drack jag vet inte hur mycket vatten i alla fall, och så fick jag världen smärtor i magen! men det gick öer lika fort igen.. gick och kurade ner mig under det varma täcket igen och somnade på en gång :p haha..


Idag har det inte hänt mycket över huvudtaget, då jag inte alls har varit pigg.. haha! men förstårligt, lite mycket av det goda igår kanske? :p  men men, smällar man får ta, right? :)

Vid 4 tiden i alal fall, så åkte vi och tog ut pengar, nattis skulle handla och sedan skjutsade vi henne till bussen som skulle gå kl 17,00.. :)  sedan upp till olivia, snackade lite och så lämnade lite pengar! ^^   och sådär, sedan åkte vi hemåt!

jag startade en tvättmaskin, med alla våra nya handdukar som vi fick av svärmor & nutte i julklapp.. ^^ och sådär! sedan skjutsade jag upp glenn och jennie för att handla! sedan åkte jag hem och myste lite.. :)
sedan åkte älsklingen iväg en stund, och när han kommer tillbaka så har han bakismat med sig! :)  ååå, underbart verkligen...   och jag kan då lova att det satt hur fint som helst i magen ! :) haha


nu sitter jag här igen, vid datorn och väntar på att min andra & även sista maskin tvätt ( för idag, måste ju fortsätta imorgon igen! ) ska bli klar, så jag kan hänga den och sedan gå in och lägga mig på soffan :p haha..


men men, jag har nu lagt upp bilderna sedan nyår på face , och även några på bdb ( men inte alla! ) hahaha.. godbitarna ligger på face i alla fall..


men men, vi hörs någonting senare pussgurkor!

ha de bäst så länge!
puss & kärlek<3

Av Louise - 2 januari 2010 19:14

Godkväll söthögar! :)


Har ganska precis för en liten stund sedan fåt mat i magen, och det blev ingenting speciellt avancerat idag, utan blev rostbiff & potatissallad.. haha.. men det fungerade det också..

så nu sitter vi mätta och belåtna i soffan :), men nu kommer vi ju till den stora frågan, vad ska man hitta på ikväll? jag har absolut ingen lust att bara sitta hemma och glo på tv'n en kväll till.. nej nej, jag orkar verkligen inte det..


Så vad ska ni alla andra göra ikväll?

det enda jag vet är att jag måste hämta upp min laddare hemma hos olivia, eftersom jag glömde den där i torsdags.. hahah ;p.. men men.. det är väl sådant som löser sig antar jag ? ;)  .. ni har ju annars robins nummer om min telefon skulle dö, och ni vill ha tag på mig! great.. :D


nej, nu ska jag skicka iväg ett sms, sedan se vad som händer ikväll.. och även se vad dessa 2 guldklimpar bredvid mig i soffan vill hitta på ikväll :)
vi hörs senare!
Puss o kärlek! <3

Av Louise - 1 januari 2010 23:24

Jag måste bara erkänna att det känns helt skumt att det är 2010... jag har inte riktigt fattat det ännu, det känns ju helt sjukt att det står , 01-01-10, men men ! det förra året har ju verkligen bara sprungit iväg, allting har gått så himlans fort.. ;p haha, men men! det har varit en kanon år, med både med- och motgångar! men det har ju alla, right? hah.. 

Gårdagen var helt okej faktiskt, var lite sega efter middagen, men det är väl det som kallas " paltkoma "? haha... jag tror vi alla blev lite trötta och sådär, förutom stefan för han tyckte att hans drinkmixer ( som han nyligen har köpt ) var väldigt rolig, så han tog sig en grogg! :) haha.. men efter en stund kom ju även vi andra igång också.. det blev inte så himlans många kort med min kamera igår, men det blev dock med andras! så ni kommer självklart att få se bilder - för det är ni sugna på ! ^^ haha..

Men jag kommer nog inte lägga upp bilder ikväll, för det har vi ingen lust med!  ;p


Olivia kom hem vid 9 tiden igår, så hon hoppade in i duschen, sedan kom även hon ut och gjorde oss sällskap, vi dansade runt, fulade oss, dack en himlans massa alkohol ( idag undrar jag om de kanske blev för mycket av det goda? ) hm, men men!

Sedan spårade det ur totalt, och jag blev verkligen arg på dig, men det vet du ju numera om! haha. men men, en dag i taget eller hur? hahah.. sedan får vi allt se hur det blir med det hela.. hoppas på en bra lösning i alla fall!! :)

Åkte hem inatt någon gång, staffan var snäll och körde hem oss alla 5, tack så hemskt mycket! ;D ... hihi.. Sedan när jag kom hem tog det inte mer än några minuter innan jag somnade, det räkte nog med att titta på kudden tror jag (?) men skönt som bara den..

Vaknade i morse vid 14 tiden ungefär, klev upp, kissade, rökte och pratade lite skit med nattis angående gårdagen och sedan gick jag och la mig i sängen och kikade på " Air Bud - vilken lirare! " haha, men kom sedan på att Nattis kanske också ville kika, så tog med mig täcket och la mig på soffan med chips påsen ;p ( idag behöver man inte vara nyttig!! ) Sedan har vi legat här i stort sett hela dagen alla 3 och latat oss. haha!  det enda vi har gjort idag var när vi var upp och köpte pizza, och lite mer onyttigheter! hah.. men som sagt - det är gott (a)!! 


Vi har nyss kikat på " Over her dead body! " och den är ju så sjukt rolig.. haha, klart sevärd, och just ska alldeles strax kika på " Secretary " , så får vi se om det är någonting roligt kanske? hah..


nej, nu ska jag vara lite social.. men ha det bra, och en riktigt bra start på det nya året till er alla! :)

PUSS o kärlek! <3

Ovido - Quiz & Flashcards