Mina tankar i bokstäver!

Alla inlägg under mars 2010

Av Louise - 4 mars 2010 00:17

Gokväll..


Har ni haft en bra onsdags kväll ?   Någon som var ute på äventyr - krogen kanske för några? hemmakväll med någon man älskar? eller någonting annat mysigt.. :D hihi


Min dag/kväll har verkligen varit kanon! (: hihi.. på dagen gjorde jag väl egentligen inte så himlans mycket, jag blev i stort sett bara sur på bilen som inte ritkigt ville fungera som jag ville.. Haha! :P  men när jag skulle till jibbet så fungerade den som en pärla! :D haha..   uscha, ge mig en ny bil tack?  jag tycker inte om att den håller på shär och jävlas! men men, nog omdet...  jobbet gick kanon bra vekligen! otroligt nöjd med min "insats" idag! :D haha! även att Anton vad där med 2 kompisar och hans pappa och åt.. Mycket trevligt att träffa honom igen, det var ju liksom inte igår! ;D hihi.. 

Efter jibbet så hämtade jag upp lillebror på kläppa, då han hade umgåtts med några kompisar medans jag jobbade! ^^, hihi! ja, jag vet att jag är en snäll syster! men vad gör man inte när man har världens bästaste lillebror? :D   hihi..
även att jag fick ett samtal ifrån Björn, och jag ska jobba på lördag igen! och det gör mig väligt glad! då jag trivs är, och tycker verkligen om att jobba! :) hihi.. jag tycker att det är väldigt roligt, men det borde ni ju veta vid det här laget! (: eller hur?   så nu hoppas jag bara att olivia ska jobba så jag har sällskap på vägen ner, men framför allt hem så att jag inte somnar på vägen liksom! det vore ju inte alls så bra !(: hihi...


Just nu har jag precis kikat på dagens avsnitt av Andra Avenyn som jag missade.. det var väl inget sådant höjdarprogram, men man fick ju några småskratt i alla fall !:) och det är ju huvudsaken, tycker ni inte? :P heh!
så nu ska jag sova lite, då jag ska skjutsa ner lillebror till bussen på ljusdal imorgon! å han ska iväg och träffa den där flickan som han håller på och flörtar med! :D hihi..
Så jag säger godnatt och på återseende imorgon! :)

PUSS O KÄRLEK! <3


/Louise!

Av Louise - 3 mars 2010 15:32

Just nu siter jag och lyssnar på lite härlig musik, sådär innan man ska iväg och jobba! hoppas bara att bilen startar den här gången! :D hihi, annars får jag väl åka bussen ner! (:  det är sådant som märks! right?


Men i alla fall..


Några av favoritlåtarna just nu är:


  •  Justin Bieber - Baby
  • Ke$ha - Tik Tok
  • Papparazzi - Lady Gaga
  • Always - Bon Jovi
  • Hurt - Christina Aguilera

Ja, det finns så himlans många! så kan sitta här hela dagen.. men det där är i alla fall några som spelas här hemma just nu! :D hihi.. sådana som får en att tänka, sakna, skratta, må bra, bli ledsen och en massa annat! :) hihi.. det är konstigt vad musik kan göra mycket med en! :D  
JAG MÅR BRA utav musik, oavsett vilken känsla den visar ^^, hihi


STORA PUSSEN!

Av Louise - 3 mars 2010 13:10

Hej igen!


Nu sitter jag här igen, och jag har precis varit ute på en promenad med spruffsen ^^ hihi, tänkte att jag skulle ta mig en sväng runt alltihopa! men det slutae med att det bara blev en promenad på 20 minuter, för det blåser verklien isbjörnar i 180km/h ute.. det är svinkallt när det blåser, och ändå är det väl bara -4 ute.. så jag vill att det inte ska blsa, förutom det så är det ju hur skönt som helst ute! :P haha!!

Men men, efter min lilla promenad så skulle jag skjutsa ner lillebror på ljusdal så han kunde åka till någon Flicka, johanna eller vad hon heter?  hihi, någon som han håller på och flörtar in sig hos! väldigt söt tjej faktiskt... men vet ni då? - jo, då startar inte bilen, JÄLVA SKIT BIL!! ge mig en ny kanske? :P haha! en ville inte alls, så jag hoppas verkligen att den startar sedan när jag ska ner och jobba, annars kan det bli lite problematiskt kan jag lova er!! :P haha!
men jag tror nog att den startar då, eller ja jag håller tummarna i alla fall! =D


Så nu har jag gått in och satt mig här istället, lillebror är här också! Han skulle ta en buss ner senare istället.. så det blir nog bra! ^^ hihi.. Och jag ska alldeles strax ta och vika tvätten och hoppa in i duschen och få upp lite värme i kroppen igen - det kan behövas!


Nej, nu ska jag sluta babbla, på återseende!
Puss o kärlek <3


/Louise!

Av Louise - 3 mars 2010 11:12

Godmorgon!

Idag är det onsdag!  et innebär lill-lördag och partaj för några och även jobba och andra tokigheter för vissa! :) hehe! och denna onsdag bjuder på jobb för min del! och det mina vänner är inte helt fel.. jag är ju som sagt en sådan människa som gillar att jobba mycket och länge! :) hihi.. jag tycker liksom att det är roligt.. ingen annan som tycker det ?  (:


Jag vaknade i morse av att Robins klocka ringde vid kvart i 9, och då kunde jag ju inte somna om då det kom upp en hund i sängen på en gång! :) haha! men men, kanske lika bra? (:  Han packade i ordning och gick en sväng med hunden sådär på morgonen! :)  När han hade åkt så klev även jag upp, pratade en sväng med pappa och sedan gick vi in och väckte glenn! eller ja, jag gjorde inte det - utan snarare hunden! jag visade i stort sett bara vägen åt honom! (: och sedan var ju glenn uppe också, han kunde ju inte ligga kvar (a) underbart..
Startade en maskin med sängkläder, och sedan sjutsade bort glenn till glasmästeriet ( där han fixa en ny ruta till pappa! ) och nu hem igen!  så nu sitter jag här, och magen lever ett eget liv låter det som... känns som om det vore på tiden att kanske äta någonting?  - ja, alldeles strax tror jag!


Annars ska jag väl egentligen inte gör sådär mycket nu mitt på dagen, bara vänta på att klockan blir 5 så jag får åka och jobba! men ska väl se till att plocka ihop lite till här hemma, nu när det är lugnt och skönt och jag ändå är uppe ur sängen i tid! =) hihi.. man måste väl sysselsätta sig antar jag (a! hihi..

Nej, lite frukost/lunch nu så hörs vi senare helt enkelt! :)
PUSS o kärlek <3

Av Louise - 2 mars 2010 14:27

Hejsan sötnosar!

Idag mår jag verkligen kanoners ska ni veta! Ingen feber kvar, och älsklingen kommer hem om bara någon timme och det gör mig lycklig verkligen!
Eftersom jag inte har någon feber kvar, och bara ytterst lite förkylning så orkade jag med en lååång promenad i morse med vovven, vi var ute i 1½ timme ganska precis, och det var hur skönt som helst kan jag lova er =) hihi. Så det blir en lång promenad ikväll också, ska då försöka lura med mig älsklingen också.. om han nu orkar det vill säga? :)


Utöver promenaden så har jag diskat, plockat undan och tvättat lite idag! känner mig faktiskt väldigt duktig idag. Så nu ska jag faktiskt sätta mig i soffan en stund och bara må bra och vänta på bobbin (: hihi.


Nå mer än så hade jag inte och skriva just nu, ingentng vettigt i alla fall =) hihi..
Men men , på återseende! Puss o kärlek <3


/Louise!

Av Louise - 1 mars 2010 23:19

Godkväll...

jag mår verkligen inte bra, huvudet värker, kliar i halsen, hostan tar död på mig och en massa mer! så jag mår inte alls bra, är helt sänkt känns det som! men ändå är humöret på topp. så jag ska absolut inte sitta här och klaga! för jag mår egentligen hur bra som helst, om man bortser ifrån att jag är sjuk! =) hihi


Jag har dock inte gjort någonting vettigt, jag har suttit inne hos pappa och kikat på spårlöst, pratat en massa och bara tagit det lugnt. sedan ville pappa mysas lite med hunden, så det är klart man går över liksom! hihi. sedan var även lillebror snäll och tog vovven på en liten kvällspromenad, och det blev jag glad över! bara för att jag inte orkar göra så mycket!  Därför tar jag morgon promenaden istället! :D hihi!
Även att älsklingen kommer hem imorgon, äntligen! jag vet att inte har varit borta så himlans länge - men jag saknar honom ju!!

Svärmor skulle ringa om en grej idag, och jag hoppas verkligen att detta ska fungera! det är allt jag vill just nu! tänk vad bra allting skulle bli då! :D hihi, så det är väl egentligen bara hålla tummarna antar jag? (:   Sedan skulle ju även han kolla ( jag kommer ej ihåg vad han heter! )   men jag hoppas i alla fall..


Nu ska jag kika klart på detta programmet, sedan ska jag bortsta tänderna, ta en alvedon och krypa ner i sängen och hoppas på att jag får lite sömn! (: hihi..

Så vi hörs någonting imorgon istället.
Godnatt & sovgott, kom ihåg - dröm stort, allting är tillåtet och möjligt...


Puss o kärlek <3

Av Louise - 1 mars 2010 18:39

Hittills så under denna dag så har jag väl egentligen bara legat och slappat på soffan och tagit en promenad med hunden då och då! (: haha!

Skönt att få komma ut och röra på sg, även fast man inte alls är så himlans pigg för det egentligen, men skönt att få lite frisk luft och sådär, för om inte Spruffs hade varit här, så hade jag inte kommit ut någonting känns det som? haha!


Tidigare så kom pappsen in och så åkte han iväg igen! kom tillbaka med en ny ruta till kaminen, då det var trasigt nämligen! Men finns det ett helt igen! (: hihi, så det ska robin få ordna med imorgon när han kommer hem! :D hihi, då jag inte riktigt vet hur jag ska göra?

Och efter det så kom även Janne in på en fika, väldigt länge sedan man träffade honom! så det var kul att han tog initiativet (stava?) att komma hit.. Fick höra en massa skvaller, och det gjorde helt plötsligt min dag mycket bättre! (:  Även att en liten pojke vid namn Timmie har fötts, den 18e februari, så grattis till det säger jag! :D ..


Jag och spruffs har suttit inne hos pappa en bra stund nu, och pratat om en himlans massa! om allt runt omkring, och jag är lycklig över att du hade änglavakt igår pappa, jag älskar dig! <3  tur i oturen, men är glad att du mår bra i alla fall! =)


Nej, nu ska jag lägga mig ner i soffan och må dåligt en stund till, och ringa älsklingen så jag kan le lite till! ;B hihi. så på återseende sötnosar!
Puss o kärlek <3

Av Louise - 1 mars 2010 12:24

Det har varit en jobbig natt. Har faktiskt haft lite problem med att sova, då jag är väldigt förkyld! "/ Jobbigt måste jag säga er, och sedan vaknade jag kvart i 5 i morse när älsklingen klocka ringde, då det var dags för honom att åka och jobba! (: hihi. Nu ska dom vara i gävle i 4 veckor, så jag hoppas det går lika bra för honom där som i Bollnäs! han är så duktig hjärtat mitt! <3


Men strax efter halv 6 när han åkte, så somnade jag och hunden om. ytterst skönt och behövligt faktiskt! :D haha! =) Så blev jag väckt vid halv 11 igen, då det var någon som behövde gå ut och kissa! så det var ju bara till att kliva upp, försöka piggna till och kliva ut! som tur är så är det ju inte så kallt ute, just nu har jag bara    - 2,1 grader ute och det tycker jag absolut om...

Nu sitter jag här med nässpray, en kopp te och toarullen bredvid! jag mår inte alls bra, skit jag hatar att vara sjuk!! INTE ROLIGT ALLS faktiskt! :( .. men men, det går över så det är ju bara att bita ihop och ta sig igenom detta!:D hah..


Idag tänder vi ett ljus för Erna Gutenberg - min bestemor! ♥

Du skulle ha blivit 90 år idag, och jag tänker på dig varje dag! jag saknar dig så himlans mycket, tänk att det var så himlans länge sedan. men det känns nästan som om det var igår jag satt i kyrkan och var på väg att gå sönder totalt.. Om jag ändå fick en dag till med dig, eller åtminstone några timmar bara! så skulle allting underlätta för mig, jag skulle må så mycket bättre! Men jag vet att du har det bra, och jag saknar dig!
jag tänker på dig!  Vi syns på andra sidan bestemor - jag älskar dig ♥ !



Vi hörs senare, nu ska jag försöka piggna till lite!
PUSS o kärlek <3

Ovido - Quiz & Flashcards