Mina tankar i bokstäver!

Alla inlägg den 13 mars 2010

Av Louise - 13 mars 2010 23:10

Idag har det inte blivit nå bloggande alls, och jag ber om ursäkt för det! men jag har helt enkelt inte haft någon tid för det alls faktiskt ^^ hihi..

 Idag så vaknade jag ganska sent, väldigt skönt att få sova ut lite!! och nu har man ju sovit bättre när man har sovit bredvid den man älskar igen liksom, hihi! :) underbara känsla att somna på armen/bröstet och bara känns sig trygg! :D  tycker ni inte det?

När jag väl lyckats ta mig upp ur sängen så hoppade jag in i duschen och gjorde mig sedan i ordning för att åka till svärfar i rengsjö, där vi skulle kika på bandyn med honom och anna! :D hihi, det vart lite fart på sambon då det var nära att dom inte vann! ^^ haha! men säger grattis till Bollnäs som vann till slut, riktigt bra spelat i alla fall .. nu hoppas vi bara på en vinst på tisdag - så blir final mot Bajen ^^  men jst nu håller jag tummarna bara, och hoppas att Bollnäs spelar bra bandy på tisdag också! :D


Efter bandyn så åkte vi in till bollnäs, kikade lite och tankade sedan så svängde vi in till Kenny ( Robins kusin ), lena & dom söta tvillingarna Alexandra & Fanny! som för den delen också fyller 1 år på måndag - så grattis till dom sötnosarna! satt där en stund och pratade lite, och sedan bestämde vi oss för att bege oss hemåt... åkte till frida och henrik och hämtade hem diskmaskinen, så nu är den äntligen här! som jag har längtat ^^ hihi.. nu ska jag bara köpa en sådan där grej sedan ska det bara vara att slippa diska för hand! underbart om ni frågar mig ju :D haha!

Åkte även iväg och köpte en massa godis, så har suttit här i soffan och bara myst och gottat oss ritkigt rejält! men det är ju trots allt lördag - så det är ju lördagsgodis! *ler lite smått*...


Nu ska jag alldeles strax krypa ner i sängen och sova lite, då jag är trött efter en lång dag! :)

Men nu vet ni i alla fall lite om min underbara lördag! (:


Jag måste även tacka Olivia - och jag antar att hon vet varför när hon läser detta! (: <3 Jag älskar dig stumpan! ^^


Nej, nu ska jag dejta kudden! godnatt och på återseende imorgon!
Puss o kärlek ! <3

Ovido - Quiz & Flashcards