Mina tankar i bokstäver!

Alla inlägg den 4 mars 2010

Av Louise - 4 mars 2010 22:44

Åååh, detta har verkligen varit en kanon bra dag! :) hehe!
lite dåligt med uppdatering, men det är ju sådant man får räkna med! (: hihi


Ställde klockn i morse, då det var meningen att jag skulle skjutsa ner lillebror till bussen, men det blev inte ritigt så.. för hon hade blivit sjuk, och fick inte ta dit någon för hennes föräldrar! så jag skulle skjutsa ner honom på ljusdal bara (: hihi, och även då att frida följde med ner, för hon skulle ändå ner till samma ställe! :D

Åkte ner allihopa, lämnade glenn och sedan upp på arbetsförmedlingen en sväng efter det, sedan bar det av till hudik då hon skulle dit på sjukhuset på någon sådan där efterkontroll (: hihi... Så jag följde med dit som sagt, käkade lite lunch och sådär! även att det blev en McFlurry på donken, och vi råkade väl ha ett lite "högt" samtalsämne om fel sak på fel ställe, men det är väl meningen att man ska bjuda på sig själv, eller hur? :) haha!  jaja, inte mer med det.. men så åkte även henke ( fridas kille ) med oss hem då han hade slutat jobba!
Så det blev hem till frida en sväng, och så hae vi bestämt att vi skulle äta middag hemma hos mig och robin så sagt och gjort! et blev innanlår av älg, potatisgratäng och sås till det - mycket gott måste jag säga! :D hihi..  Sedan blev dom kvar ett bra tag, vi har "knepat & knåpat", pratat en massa och även planerat. kan man säga så? haha.  April-Oktober frida, eller vad säger du? haha :D  jag tycker det låter som en väldigt bra idé i alla fall :)   mohahaha!!


Dom åkte hem för en liten stund sedan bara! så nu blir det lite tv tittande innan vi ska ta en promenad med vovven båda 2, sedan krypa ner i sängen! och imorgon får jag sova ut.. så himlans underbart, känns som om jag inte har gjort det på flera dagar! men jag antar väl att jag inte kommer sova så mycket imorgon heller, då det är en hund som vill ha promenad och jag som är lite halvt van vid att vakna tidigt nu! men men, det ska nog gå bra! ta en powernap mitt på dagen kanske? haha ! :) ..

Nej, nu orkar jag inte skriva längre, så vi hörs helt enkelt imorgon istället!
Godnatt & Sovgott sötnosar - det ska jag göra!

Puss o kram - skumbanan <3

Av Louise - 4 mars 2010 00:17

Gokväll..


Har ni haft en bra onsdags kväll ?   Någon som var ute på äventyr - krogen kanske för några? hemmakväll med någon man älskar? eller någonting annat mysigt.. :D hihi


Min dag/kväll har verkligen varit kanon! (: hihi.. på dagen gjorde jag väl egentligen inte så himlans mycket, jag blev i stort sett bara sur på bilen som inte ritkigt ville fungera som jag ville.. Haha! :P  men när jag skulle till jibbet så fungerade den som en pärla! :D haha..   uscha, ge mig en ny bil tack?  jag tycker inte om att den håller på shär och jävlas! men men, nog omdet...  jobbet gick kanon bra vekligen! otroligt nöjd med min "insats" idag! :D haha! även att Anton vad där med 2 kompisar och hans pappa och åt.. Mycket trevligt att träffa honom igen, det var ju liksom inte igår! ;D hihi.. 

Efter jibbet så hämtade jag upp lillebror på kläppa, då han hade umgåtts med några kompisar medans jag jobbade! ^^, hihi! ja, jag vet att jag är en snäll syster! men vad gör man inte när man har världens bästaste lillebror? :D   hihi..
även att jag fick ett samtal ifrån Björn, och jag ska jobba på lördag igen! och det gör mig väligt glad! då jag trivs är, och tycker verkligen om att jobba! :) hihi.. jag tycker att det är väldigt roligt, men det borde ni ju veta vid det här laget! (: eller hur?   så nu hoppas jag bara att olivia ska jobba så jag har sällskap på vägen ner, men framför allt hem så att jag inte somnar på vägen liksom! det vore ju inte alls så bra !(: hihi...


Just nu har jag precis kikat på dagens avsnitt av Andra Avenyn som jag missade.. det var väl inget sådant höjdarprogram, men man fick ju några småskratt i alla fall !:) och det är ju huvudsaken, tycker ni inte? :P heh!
så nu ska jag sova lite, då jag ska skjutsa ner lillebror till bussen på ljusdal imorgon! å han ska iväg och träffa den där flickan som han håller på och flörtar med! :D hihi..
Så jag säger godnatt och på återseende imorgon! :)

PUSS O KÄRLEK! <3


/Louise!

Ovido - Quiz & Flashcards