Mina tankar i bokstäver!

Alla inlägg den 22 mars 2010

Av Louise - 22 mars 2010 22:27

Godkväll godingar!

Nu är det såhär, jag är väldigt seg fortfarande! ;p haha! lite småjobbigt om jag ska vara ärlig! men jag hoppas att jag har lite ny energi tills imorgon!   Då ska jag ner på ljusdal och fixa lite med lite papper som ska in på olika ställen, och efter det ett möte på Företagsskolan klockan 13.00 Då arbetsförmedlingen har sagt att vi måste börja på det istället för att gå på arbetsförmedlingen nå mer, så vi får helt enkelt se om dom har någonting bra att säga? hihi, det läre ju om inte annat märkas imorgon som sagt!


Nu såhär på kvällen har jag väl egentligen inte gjort någonting speciellt, jag har bara legat och degat på soffan... Och nu så tänker jag väl egentligen ge upp för ikväll om jag ska vara ärlig, ska kika klart på filmen sedan ska jag bädda ner mig i sängen och hoppas på lite välförtjänt sömn faktiskt! ;D


Så vi hörs imorgon istället efter mötet och min lilla Ljusdals tripp (: hihi... För ska snart dejta kudden!
Godnatt & sovgott.
Puss o kärlek! <3

Av Louise - 22 mars 2010 18:55

Hej hå! nu kommer det en liten uppdatering, som ni tålmordigt har väntat på! :) men nu är eran längtan över, och jag är tillbaka här igen, hihi.   Here we go -   c",) .


Åkte ner till Bollnäs i lördagskväll, och träffade upp Linus på Max och sedan skjutsade vi hem honom till hans mamma och var där en sväng innan vi åkte tillbaka till bollnäs och hem tills hans pappa!  Pojkarna var trötta och jag var väldigt rastlös, haha! men ändå, vi satt och kikade på film och pratade en massa i soffan och sedan började klockan närma sig 12, så vi gick upp för att försöka få lite sömn. även fast jag hade myror i hela kroppen så somnade jag som en stock. haha.   Men i alla fall, klockan ringde sedan på morgonen 06.15! vet ni hur tidigt det är en söndag morgon? shiet, men jag pallrade mig i alla fall upp ur sängen och gjorde mig i ordning och sedan åkte vi ner på statiol runt 7 tiden och handlade lite frukost och sådär, och sedan bar det iväg mot station då bussen skulle gå vid 8 och Linus var bussvärd. huh.     Vi skulle ha åkte med buss 7, men det slutade med att vi bytte buss så vi åkte ner i samma buss som Linus och Rocky istället! Fick även låna Rockys jacka som "täcke" då jag frös hela vägen ner, så tack för det ^^ hihi.

Kom ner till uppsala, och gick till O'Learys för lite mat, men det var sådan kö, och så var det ju pyttipanna? så vi bestämde oss för att gå in till burger king (som låg alldeles bredvid) och käkade där istället, hihi. Sedan gick vi in till den där krogen eller vad man nu ska kalla det igen, tog varsin öl/cider och sedan målade vi oss och pratade med en massa härliga människor! det hela slutade med att jag hade färg hela händerna då jag hade målat några stycken i hela ansiktet! haha. men även att jag fick måla Patrik (Robins chef!) i hela ansiktet, och det händer ju inte så ofta att ma får göra det, haha! så det var väldigt roligt. :)   men sedan började klockan närma sig halv 2, så gick in och tvättade händerna och sedan gick vi ut - då det var dags att tåga upp till studenternas! och det snöade hur mycket som helst, men det brydde man sig inte så mycket om faktiskt! men det blev blött kan jag lova er! inte alls roligt om ni frågar mig, men det var ju bara att bita ihop! det var ju bara i någon timme(?) shiet. :P

Kom i alla fall studenternas och så var det 1timme och 45 minuter kvar till match, och jag var svimfärdig så gick och fixade en korv och någonting att dricka! :) Sedan gick vi tillbaka till läktaren! Och till slut, efter mycket om och men så startade matchen och Bollnäs gif kom ut på plan! (:  Jag kan bara meddela för er som inte var där, att det var väldigt kallt och blött men det var lätt värt det, så ska inte klaga mer än nödvändigt liksom! och matchen i sig var väl si sådär! man ska ju inte klaga på domarna det vet jag, men i det här fallet så tänker jag faktiskt klaga på dom vare sig man ska det eller inte. För jag tycker inte alls att dom gjorde det bra, nej nej!!! Dom skulle man ha bytt ut så att dom inte hade förstört finalen liksom!!!!  Men nu är det försent, och bara ta nya tag tills nästa säsong liksom, och jag tycker att Bollnäs gjorde det bra, dom kom ju trots allt till en SM-final och det är inte illa pinkat ska ni veta !(:  great... Ingen vinst, eller SM-guld blev det  - men dom tog sig ändå till finalen! BRA gjort måste jag säga! :)


När matchen var slut, så skulle man bli interjuvad av Sveriges Radio också, så svarade på hennes frågor och sedan gick vi vidare till bussarna och innan vi hittade våran buss allstå! haha! då var man ju liksom genomblöt, frusen och hade nästan ingen känsel i kroppen. men efter en stund hittade vi bussen, och som tur va så var den varm så det var riktigt skönt att sätta sig där! :) haha! lämnade uppsala och jag somnade mot Robins Axel i stort sett på en gång då jag var rätt sliten (:  Blev väckt i Bollnäs igen och då fick vi vänta på en annan buss, då jag skulle lämna tillbaka Rockys jacka, då han hade lämnat kvar den i denna buss! så lämnade tillbaka den när den bussen väl kom till stationen och sedan åkte vi och handlade lite på hemköp, sedan skjutsa hem Linus och sedan hem mot Färila igen!


Var hemma här strax efter 12 tiden igår, då det blev en varm lång dusch för att få upp värmen i kroppen igen! mycket skönt, sedan gick vi och la oss och somnade typ på en gång när huvudet nuddade kudden. jag var väldigt slut i hela kroppen så det var guld värt att sova i sin egen säng igen! hihi.
Idag vaknade jag vid 1 tiden, och har inte gjort mycket efter det heller.  jag har i stort sett bara startat en diskmaskin och plockat ur den, handlat lite åt pappa som har gjort illa ryggen, aj aj..
Nyss ätit också och fixat matlådor åt Robin! och nu sitter jag här i soffan och bara njuter av tillvaron liksom. haha! och idag får man ju faktiskt vara sliten, så jag bjuder helt och hållet på det.
Ska alldeles strax ta och hoppa in i duschen och få upp lite värme i kroppen då jag faktiskt frysen fruktansvärt mycket och det känns inte alls bra! därför ändring på det nu (: hihi


Men på återseende!
puss o kärlek sötnosar!

Ovido - Quiz & Flashcards