Mina tankar i bokstäver!

Alla inlägg den 6 mars 2010

Av Louise - 6 mars 2010 18:28

Hejsan! :D


jag hinner till och med klämma in ett litet inlägg till er! :D haha! underbart, tycker ni inte? =)

vi åkte ju som sagt till edsbyn och lämnade av vovven, och det var meningen att vi skulle stanna och äta lite också, emn det hanns inte riktigt med - så vidare till Bollnäs! kikade på lite saker, sedan så åkte vi till sibylla och käkade lite, och sedan hem till stucka! :D min lilla nallebjörn <3 !

Nu har vi varit i kilafors i 2 timmar, och har kikat på innebandy, men pojkarna var till och med duktiga och spelade dom! :) hihi, motion är bra för kroppen ni vet? :)

Har i stort sett ganska precis kommit hem till stucka igen , och jag ska ta och göra mig i ordning för att sedan åka ner och jobba! jag börjar om ca 1 - 1½ timme :D haha.. åååh, jag tycker verkligen om att jobba, och jag trivs verkligen hur bra som helst! :D så det så, och det är ju inte fy skam ska ni veta!! :)


Men nu har jag egentligen inte tid att sitta här längre, då jag måste göra mig i ordning och sedan åka ner på jobbet! :)   Älsklingen ska sjävlklart leka med min nallebjörn ikväll (: hihi, och sedan skjutsa hem mig inatt då jag är väääldigt trött oftast !! så det är som man säger -  man tar det säkra före det osäkra! right?


nej, nu måste jag verkligen sätta fart. så vi hörs helt enkelt imorgon!
Ha en bra lördag kväll godingar! det ska jag ha !

Puss o kärlek!

/Louise!

Av Louise - 6 mars 2010 12:19

Haha! robin är redan stressad, vi ska åka till edsbyn med vovven och sådär! sedan kika på en sak, sedan skulle han eventuellt spela innebandy också? haha.. snälla någon.. men ja börjar ju inte jobba förrän klockan 8 ikväll, så jag är ju inte det minsta stressad, och han står typ halvt och skriker på mig at jag ska skynda mig, så kanske ska det då? Hmm..


Men i alla fall, jag vet inte riktigt om jag kommer att hinna med någon mer uppdatering idag... men om ni har tur så kanske det kommer in ett i alla fall, som jag lyckats klämma in! :D hihi..
men om inte annat så når ni mig på mobilen hela kvällen - ni har ju mitt nummer! :D

Men på återseende , antingen senare eller imorgon!
Puss o kärlek !   <3


/Louise!

Av Louise - 6 mars 2010 10:46

Hejsan!

Jag somnade verkligen som en stock igår! hihi, hur skönt som helst kan jag lova er! (: ..

Men vaknade dock klockan 8 i morse också, av att en hund ville gå ut! så det var ju bara till att klä på sig och kliva ut. men det var underbart väder ute, nog för att det var kallt. burr! men solen skiner för fullt och det är en underbar vinterdag idag!  men jag klagade inte i onödan, för jag har ju mössa och vantar och mina uggs! så det gick ju kanoners.. :D hihi


så nu har jag suttit uppe sedan ca halv 9, då jag kom in ifrån promenaden igen (: hihi.  och jag undrar vad jag gör vaken såhär tidigt en lördag morgon? huh.. knepigt..
Men jag får allt ta mig en powernap senare, så jag orkar med kvällen/natten! :D men det brukar ju oftast inte vara några problem!! :D

Men ja tänkte väl egentligen bara berätta att jag har varit duktig att kliva upp sådär tidigt en lördag, det ni (:
Men vi hörs senare istället Puss o kärlek !<3


/Louise!

Ovido - Quiz & Flashcards