Mina tankar i bokstäver!

Alla inlägg den 20 mars 2010

Av Louise - 20 mars 2010 19:21

Hej hopp! :)


Denna lördag har verkligen varit kanoners hittills, och jag tror att den kommer fortsätta vara det kan jag lova er (: ..
Plockat undan lite sådär smått här hemma idag, och jag känner mig faktiskt lite duktig efter att jag har gjort det, så lite nytta kan man ju stryka ifrån " listan " idag.. haha! how great is that....

Middag blev det för en stund sedan, och denna dag bjöds det på Pannbiffar & brunsås! (:  och även att jag bjöd in pappsen på middag idag! jag är en snäll dotter jag, thihi.


Nu har jag precis kommit ut ur duschen och gjort mig i ordning och har packat i ordning allting som behövs tills imorgon, och ska alldeles strax ta och åka till Bollnäs! Då vi ska sova hemma hos Linus ikväll, så jag slipper kliva upp typ klockan 4 inatt, haha! så nu får jag ju i alla fall någon timme mer sömn! (:  hihi.

Nej, nu ska jag sluta babbla, och fixa det sista och sista åka iväg till Bollnäs och ha en bra kväll (:  det hoppas jag att ni också får?
Jag tror inte att det kommer bli någon mer uppdatering idag, men jag återkommer så fort jag kan och har möjlighet till det! ha det bäst så länge sötnosar!

PUSS o kärlek till nästa gång <3

Av Louise - 20 mars 2010 14:40

Hej vackra lördag - och självklart på er också! :)


Det är 15 grader varmt i solen, det är ju helt underbart. jag som fryser typ jämnt liksom, kan vara ute i mina leggins och endast en lite tjockare kofta ( dock bara en liten stund! ) men utan att frysa! det ni, det är ju verkligen hur underbart som helst, jag gillar detta skarpt ska jag tala om (: thihi.


Men jag vaknade i alla fall utav att pappa ringde mig strax efter tolv och säger; - nu är vattnet kallt, jag vill åka hem! ( dom badade tunna igår! ) haha. så det var bara kliva upp ur sängen för att åka ner och hämta honom! (: haha..
nu är jag hemma igen i alla fall, och jag har startat en diskmaskin också - duktiga jag! (: hihi. så nu ska jag väl inte göra så mycket mer, jag ska väl bara småplocka lite här hemma och hoppas på att jag får någon nytta gjord i alla fall. (:

Men vi hörs någonting senare istället.
Puss o kärlek <3

Av Louise - 20 mars 2010 01:45

Som jag ska tidigare så skulle jag försöka ta mig tillbaka till en dator och uppdatera lite om vad som hänt under kvällens gång liksom, och nu har jag äntligen lyckats! (: hihi!


Det slutade med att vi åt mat till slut, när den äntligen var klar, vi alla höll på att dö av hunger kändes det som ! haha! men det var väääldigt gott i alla fall, jag bara njöt ska jag tala om för er alla :D hihi, jag är grym på det där med matlagning! :D great - ohja.

Men efter middagen så hade även Stefan kommit hem ifrån jobbet och säger sedan att han ska iväg på giganten och spela innebandymatch, så pojkarna åkte iväg och jag och olivia började få något damp anfall tror jag? haha! men vi började i alla fall sjuka oss riktigt rejält, vi satte igång lips och började sjunga och härja runt där hemma i hennes vardagsrum, men jag har ju hört att man ska bjuda på sig själv ju. ska man inte det? :) hihi.. men jag undrar egentligen vad grannarna mitt emot tänkte ( om dom nu väl såg någonting! ) haha, men jag är ju bara mig själv och jag trivs! och jag bjuder mer än gärna på mig själv. hihi, jag är faktiskt bra på det så att ni vet (: jag bryr mig inte, jag skäms inte och framför allt jag ångrar ingenting av det heller! jag skrattar och går vidare och förhoppningsvis har någonting att skratta och le åt väldigt länge!   så ser jag på saken, och ler eller skrattar jag inte åt det så rycker jag på mina små axlar, skakar av mig det mesta och går vidare till nästa tok liksom! that's just life - right? :) hihi..

Efter att vi hade sukat runt där hemma i vardagsrummet så tok även vi oss i kragen och åkte bort för att kika på innebandy, men idag var det faktiskt ingen höjdare om jag ska vara helt ärlig!  jag tyckte för typ första gången att det var tråkigt att titta på, men det kanske var för att det var korp, och inte rätt pojkar som spelade! (: hihi, men bättre lycka nästa gång liksom! efter det tog vi våran lilla "raggarrunda" som var på tok alldeles för länge sedan vi gjorde nu. haha! men efter den så åkte vi hemåt och då var klockan strax efter elva någonting! :) hihi!

Robin och Stefan kom hem strax efter oss, och då var det i med färg i Robins hår, så fick han sitta med sitt, och sedan så hjälpte Olivia mig med mitt hår :)  Och jag blev verkligen hur nöjd som helst, det blev en ljusare nyans nu kan man säga! ja det är lite svårt att förklara, men enligt mig så blev det verkligen skitsnyggt! oooohja, hett! :) hahaha!    Men efter att vi hade gjort det, så tog jag och bästaste en sväng med lips igen och sjukade oss lite till, men dock inte lika mycket denna gång. men efter det så kände vi att det fick vara nog för denna dag! och vi begav oss hemåt! :) haha!


Har nu varit hemma i lite mer än 1½ timme ungefär (?) ja, jag vet inte exakt! haha , men pappsen har inte hört av sig ännu i alla fall, och det går inte att få tag på honom heller! men det gör ingenting. jag hoppas att han har roligt i alla fall på deras lilla partaj! så vi får se om han vill hem snart, om han nu vill hem över huvudtaget? haha! ja, det läre ju märkas om inte annat (:
Men nu är det ju faktiskt så att jag tänkte ta och krypa ner i sängen och hoppas på lite sömn, och så får man helt enkelt se om jag vaknar av att pappa ringer och väcker en och vill att jag ska kliva upp eller om jag kanske slipper det? :) hihi! får väl i värsta fall hämta honom imrogon, men det gör ju inte så mycket!

men som sagt, jag ska krypa ner och hoppas på lite sömn!  Så på återseende imorgon helt enkelt.
Godnatt, sovgott & dröm stooort - precis som vanligt och som det ska vara!
Puss o kärlek!


/Louise!

Ovido - Quiz & Flashcards