Mina tankar i bokstäver!

Alla inlägg den 24 mars 2010

Av Louise - 24 mars 2010 22:19

Godkväll.. :)


Min dag har varit underbar verkligen, flera sånna här dagar tack? haha!
Efter att jag skrev någonting sist, så har det väl egentligen inte hänt så mycket speciellt om jag ska vara helt ärlig! jag har mestadels myst i soffan med mitt hjärta som inte alls är så himlans pigg, stackarn! :(  Feber, hosta & förkylning och allt sådant som hör därtill verkligen, uscha! jag tycker synd om honom verkligen. men det är aldrig roligt att se någon annan lida eller ha ont!  Och så kan man inte göra någonting egentligen för att hjälpa heller! det är jobbigt!

Men jag har i alla fall hängt den sista maskinen med tvätt, jag har kikat på andra avenyn och även lite andra program som har gått på tv'n idag som är intressanta att titta på. hihi (:  Men utöver det så har det faktiskt inte hänt någonting. Nu ska jag gå och göra mig i ordning för sängen, och sedan krypa ner och hoppas på lite sömn, och att inte månen stör mig inatt också! :D haha. Så vi hörs någonting imorgon! Godnatt och sovgott söthögar där ute!
Puss o kärlek!

Av Louise - 24 mars 2010 17:14

Härliga onsdag är här, är det inte underbart?
Detta innebär ju att älsklingen har kommit hem igen, och det mina vänner - är lycka! (: hihi.


Jag vaknade i alla fall klockan 7 imorse av att Olivia klev upp, haha! så jag har varit vaken sedan dess, och har inte ens tagit med en powernap sådär mitt på dagen, det ni! haha! annars brukar det lätt bli så om man kommer hem sådär tidigt och inte vet vad man ska göra! ^^


I morse så åkte vi ju som sagt på företagsskolan, och det var många bekanta ansikten, och det uppskattas verkligen! jag kände igen alla förutom 1, så det är inte helt fel. detta kommer nog kanske inte bli helt fel? hm, ja jag tar det med en nypa salt och hoppas på det bästa i alla fall. haha!  Efter att vi var klara runt halv 10, gick vi ner på en ryk i väntan på att olivia skulle bli hämtad, då hon skulle till Sundsvall idag! och då blev jag och sötaste Mikael Åkerlund kvar en stund - blev ca 1 timmes pratstund med honom! och det är inte helt fel ska ni veta, han är ju underbar! (: det sas mycket strunt, men även en massa vettigt som jag inte ens visste och sådär! även att jag fick reda på en sak, man ska nog vara rätt förstående? haha! han fattar vad jag menar i alla fall. men tack mikael <3!!


Efter det så var det dags att åka hem för lite frukost, haha! och då hade även mamma ringt. så ringde upp henne och då var hon och Pelle på väg till Ljusdal för att hämta Oskars mobil som han hade glömt, så dåkom dom förbi här p en fika också! underbart, då jag älskar min mamma mer än någonting! ;D. Efter att dom hade åkt så hängde jag tvätten och sedan tog jag mig i kragen och började plocka lite här hemma! så ska dammsugas och sådär också! men det får nog vänta tills imorgon?
Jag har ju som sagt fått hem älsklingen min, men han är ju tyvärr sjuk! stackarn! han bara snorar och hostar hela tiden. och har huvudvärk, så tänkte vara snäll och låta bli dammsugaren idag då! (: haha.
Har nyss ätit lite mat, och idag var det ungskorv och hemmagjort potatismos som stod på menyn - riktigt gott faktiskt...
och nu ska jag hänga den sista maskinen med tvätt, och sedan mysa ner mig i soffan då jag har lite frossa faktiskt..
Men på återseende! Puss o kärlek <3

Ovido - Quiz & Flashcards