Mina tankar i bokstäver!

Alla inlägg den 15 mars 2010

Av Louise - 15 mars 2010 23:00

Idag skulle jag ju som sagt ha tagit mig i kragen och gjort någonting åt hemmet, men så blev det inte! Icke :p

Olivia ringde och frågade om jag ville leka, och självklart ville jag det!  så hon, bästaste storebror och Jessica ( hans tjej ) hämtade upp mig här hemma! och så åkte vi ner och fixade lite på ljusdal!
en matta till hennes balkong då hon hade köpt jätte fina utemöbler att ha där! och sedan skjutsade vi hem broder och jessica till hybo :D


Efter det åkte vi hem, gick ner i tvättstugan då hon hade tvättid klockan 16! hihi. och då var det någon som hade tvätt i som redan var klar, så då tog vi ur det ur maskinerna och la i en sådan där korg vettni (?) haha! men men, hon startade en sådan i alla fall, och så gick vi upp och fortsatte! gjorde det fint på balkongen, skruvade ihop bordet och sedan mös till det riktigt där ute!
vi gjorde oss varsin baugette med ost, skinka & gurka! en varm kopp te och en varsin fleesefilt och satte oss där ute och bara mös! :) helt underbart faktiskt.. men folk läre ju tro att vi var helt knäps tror jag? haha! före när vi satt där så kom det och gick en liten tjej med värsta overallen och stövlar! haha, men men! det är sådant man får räkna med tror jag! vi hade det hur mysigt som helst i alla fall..


Efter en stunds mys och te drickande så åkte vi ner på dollar då hon skulle ha lite nya ljus och sådär och även att vi svängde in på elbutiken och inhandlade ett sådant där diskmaskinsskydd som man ska ha under vettni?
och sedan så bar det iväg mot hemåt!
här blev hon kvar ett bra tag, pappa kom in vid halv 9 för att göra ett hål till slangarna och sådär! tack så mycket! och såklart, en massa skitsnack hanns det med också! helt underbart och en massa skvaller! great verkligen! :)


Hon åkte hem för ganska precis en timme sedan och jag sitter här. ska alldeles strax ta och krypa ner i sängen och hoppas på lite sömn! men vi hörs nå imorgon!
Godnatt!
Puss o kärlek <3

Av Louise - 15 mars 2010 13:53

Hejsan! :)


Efter mycket om och men så lyckades även jag soman igår, jag hoppas inte att det där med sömnproblem kommer tillbaka! det har jag ingen som helst lust med faktiskt, uscha!! :p

hade även ett långt prat om allt och ingenting med älsklingen, och han stackarn skulle ju upp halv 5 i morse! så jag ber om ursäkt för det hjärtat! (:  jag tror han fick sova 4½ timme eller nå(?) haha. men men.

han klev upp i morse i alla fall, när klockan ringde och jag kikade till på klockan och somnade om lika fort igen! :) sedan när han hade sagt hejdå och åkt så hade jag helt plötsligt problem med att somna igen! uscha, jag tycker verkligen inte om detta! nejnej! skärpning! :)

Vaknade vid elva tiden, och kikade till på telefonen. Då hade Olivia ringt mig ett ex antal gånger och skickat ett sms, så jag ringde upp henne! hihi, blev lite prat sådär på morgonkvisten med bästaste och det är inte helt fel... Hon är ju trots allt "min högra hand" kan man säga! jag älskar henne, och det finns nog ingenting hon inte vet (?)

Även att Nattis ringde strax efter att vi hade lagt på, så blev lite skvaller med henne ocså vilket uppskattas mycket! :D hihi.


Sedan dess har jag inte gjort så mycket, gjort pappa en tjänst bara och sådär! :D jag är så himlans snäll, tycker ni inte? =)


Nu ska jag ta tag i hemmet, göra det fint igen! då jag inte har orkat göra någonting i helgen egentligen! men nu så - ta mig i kragen och göra någonting åt det hela! :D haha!


Nej, vi hörs senare! Puss o kärlek <3

Ovido - Quiz & Flashcards