Mina tankar i bokstäver!

Alla inlägg den 26 mars 2010

Av Louise - 26 mars 2010 23:14

Hej hopp! Nu är vi hemma igen, efter en väldigt tråkig innebandy match och även lite prat med bästaste vän! <3
vi åkte ner förut och då ringde även brink och frågade om jag kunde hämta upp honom, så iväg dit och hämtade honom och åkerlund. Skjutsade åke till fluff där han skulle kika på hockey och dricka lite öl ( självklart vann djurgården - vilket är underbart för den delen också! ) haha! och sedan iväg för att hämta Stefan. Efter det iväg mot giganten för en innebandy match mot dom gröna gräshopporna! fult namn jag vet, men dom är ju inte så vackra heller! så man bjuder på det kanske? haha. Men jag vet inte riktigt vad Sten ( domaren! ) höll på med idag?  han hade nog på sig dom gröna glasögonen och dömde till deras fördel idag helt klart. om man ska sumera det hela lite snabbt så var det:  blåsningar när det inte skulle vara det, 3 utvisningar för pojkarna + 1 rött kort, stefans klubba avslagen, förlust, widen en smäll på näsan så han började blöda, frislag vid fel tillfälle, taggtråd till middag (?), och ja bara en massa strul som ni kanske förstår? huh.. men Robin lyckades i alla fall göra dom 2 första målen för tusen bröder och även i matchen, mycket duktigt det ju! och han som är sjuk också skulle promt spela innebandy. Och det gick bra för honom och dom andra också när väl domaren inte förstörde matchen vilket han gjorde i 48 minuter utav 50 spelade! hmm. kanske dags att gå i pension och sluta döma någon form av sport över huvudtaget tror jag? ja, jag skulle nog satsa på det. 


Efter matchen i alla fall, så åkte vi hem till Olivia som satt alldeles ensam och kikade på Så ska det låta, så höll henne lite sällskap, robin hoppade in i duschen och stefan iväg till sin pappa och böt bil. även att hon satt och drack en grogg som var väldigt god! så det slank ner en i mig också, men det gör ju absolut ingenting! mycket smaskens faktiskt, och jag är ju inte den som klagar i första taget liksom (: haha! Efter att vi hade varit där en stund och klockan började närma sig 10, så rörde vi oss hemåt! så nu sitter vi här och bara myser i soffan! kikar på en bra film på 3'an. vet inte riktigt vad den heter, men bra är den i alla fall. lite sådär småspännande :D  och jag brukar ju ha svårt att sitta still och kika på film, men det går förvånansvärt bra ju - det ni...


Nej, nu ska jag mysas lite till och kika klart på filmen, sedan så ska jag sova lite! imorgon blir det till att jobba, och jag ser verkligen fram emot det om jag ska vara ärlig, äntligen säger jag bara! har varit ledig på tok för länge nu, har ju inte jobbat på 2 helger och det mina vänner - är INTE okej (: haha..

men på återseende imorgon! Puss o godnatt godingar <3

Av Louise - 26 mars 2010 17:37

Härliga fredag, jag tycker det är hur bra som helst :) Denna dag har varit underbar hittills verkligen.
Innan jag skulle åka upp och handla tidigare idag, så satt jag och robin ute i solen och det var ju hur skönt som helst. våren är på väg med stormsteg och jag tycker om det hur mycket som helst! (:


Annars har det väl nte hänt så mycket speciellt mycket idag, jag har bara tagit det lugnt egentligen och njutit av vädret som har varit idag! termometern har visat upp mot en 13 grader idag, och det är ju hur skönt som helst, jag mår hur bra som helst när det är sådant väder ute och jag blir som en ny människa och mitt humör är på topp hela tiden (:. haha!   Nu har vi precis ätit middag, så just nu sitter jag här som en väldigt mätt människa.
Ska alldeles strax åka ner på ljusdal, då robin har bestämt sig för att spela innebandy med dom ikväll, så ska ner och kika på det! hihi.
vad kvällen bjuder på i övrigt vet jag inte riktigt ännu, det är ju sådant som märks! vad ska ni hitta på ikväll? någonting roligt kanske? hihi.


Nej, nu måste jag skynda mig, för han stressar mig lite om att vi måste åka! på återseende sötingar!
Puss o kärlek! <3

Ovido - Quiz & Flashcards