Mina tankar i bokstäver!

Alla inlägg den 1 mars 2010

Av Louise - 1 mars 2010 23:19

Godkväll...

jag mår verkligen inte bra, huvudet värker, kliar i halsen, hostan tar död på mig och en massa mer! så jag mår inte alls bra, är helt sänkt känns det som! men ändå är humöret på topp. så jag ska absolut inte sitta här och klaga! för jag mår egentligen hur bra som helst, om man bortser ifrån att jag är sjuk! =) hihi


Jag har dock inte gjort någonting vettigt, jag har suttit inne hos pappa och kikat på spårlöst, pratat en massa och bara tagit det lugnt. sedan ville pappa mysas lite med hunden, så det är klart man går över liksom! hihi. sedan var även lillebror snäll och tog vovven på en liten kvällspromenad, och det blev jag glad över! bara för att jag inte orkar göra så mycket!  Därför tar jag morgon promenaden istället! :D hihi!
Även att älsklingen kommer hem imorgon, äntligen! jag vet att inte har varit borta så himlans länge - men jag saknar honom ju!!

Svärmor skulle ringa om en grej idag, och jag hoppas verkligen att detta ska fungera! det är allt jag vill just nu! tänk vad bra allting skulle bli då! :D hihi, så det är väl egentligen bara hålla tummarna antar jag? (:   Sedan skulle ju även han kolla ( jag kommer ej ihåg vad han heter! )   men jag hoppas i alla fall..


Nu ska jag kika klart på detta programmet, sedan ska jag bortsta tänderna, ta en alvedon och krypa ner i sängen och hoppas på att jag får lite sömn! (: hihi..

Så vi hörs någonting imorgon istället.
Godnatt & sovgott, kom ihåg - dröm stort, allting är tillåtet och möjligt...


Puss o kärlek <3

Av Louise - 1 mars 2010 18:39

Hittills så under denna dag så har jag väl egentligen bara legat och slappat på soffan och tagit en promenad med hunden då och då! (: haha!

Skönt att få komma ut och röra på sg, även fast man inte alls är så himlans pigg för det egentligen, men skönt att få lite frisk luft och sådär, för om inte Spruffs hade varit här, så hade jag inte kommit ut någonting känns det som? haha!


Tidigare så kom pappsen in och så åkte han iväg igen! kom tillbaka med en ny ruta till kaminen, då det var trasigt nämligen! Men finns det ett helt igen! (: hihi, så det ska robin få ordna med imorgon när han kommer hem! :D hihi, då jag inte riktigt vet hur jag ska göra?

Och efter det så kom även Janne in på en fika, väldigt länge sedan man träffade honom! så det var kul att han tog initiativet (stava?) att komma hit.. Fick höra en massa skvaller, och det gjorde helt plötsligt min dag mycket bättre! (:  Även att en liten pojke vid namn Timmie har fötts, den 18e februari, så grattis till det säger jag! :D ..


Jag och spruffs har suttit inne hos pappa en bra stund nu, och pratat om en himlans massa! om allt runt omkring, och jag är lycklig över att du hade änglavakt igår pappa, jag älskar dig! <3  tur i oturen, men är glad att du mår bra i alla fall! =)


Nej, nu ska jag lägga mig ner i soffan och må dåligt en stund till, och ringa älsklingen så jag kan le lite till! ;B hihi. så på återseende sötnosar!
Puss o kärlek <3

Av Louise - 1 mars 2010 12:24

Det har varit en jobbig natt. Har faktiskt haft lite problem med att sova, då jag är väldigt förkyld! "/ Jobbigt måste jag säga er, och sedan vaknade jag kvart i 5 i morse när älsklingen klocka ringde, då det var dags för honom att åka och jobba! (: hihi. Nu ska dom vara i gävle i 4 veckor, så jag hoppas det går lika bra för honom där som i Bollnäs! han är så duktig hjärtat mitt! <3


Men strax efter halv 6 när han åkte, så somnade jag och hunden om. ytterst skönt och behövligt faktiskt! :D haha! =) Så blev jag väckt vid halv 11 igen, då det var någon som behövde gå ut och kissa! så det var ju bara till att kliva upp, försöka piggna till och kliva ut! som tur är så är det ju inte så kallt ute, just nu har jag bara    - 2,1 grader ute och det tycker jag absolut om...

Nu sitter jag här med nässpray, en kopp te och toarullen bredvid! jag mår inte alls bra, skit jag hatar att vara sjuk!! INTE ROLIGT ALLS faktiskt! :( .. men men, det går över så det är ju bara att bita ihop och ta sig igenom detta!:D hah..


Idag tänder vi ett ljus för Erna Gutenberg - min bestemor! ♥

Du skulle ha blivit 90 år idag, och jag tänker på dig varje dag! jag saknar dig så himlans mycket, tänk att det var så himlans länge sedan. men det känns nästan som om det var igår jag satt i kyrkan och var på väg att gå sönder totalt.. Om jag ändå fick en dag till med dig, eller åtminstone några timmar bara! så skulle allting underlätta för mig, jag skulle må så mycket bättre! Men jag vet att du har det bra, och jag saknar dig!
jag tänker på dig!  Vi syns på andra sidan bestemor - jag älskar dig ♥ !



Vi hörs senare, nu ska jag försöka piggna till lite!
PUSS o kärlek <3

Av Louise - 1 mars 2010 00:08

Godkväll godingar!

Mår ni bra? själv har jag faktiskt mått mycket bättre, jag är helt slut i kroppen efter en 3dagars med hårt arbete och även att ha jobbat 2 utav dagarna med hög musik, feber, en himlans förkylning i kroppen.. hihi.


Så i "morse" när jag vaknade så kände jag mig bakis verkligen! hihi. hade så himlans ont i kroppen och i huvudet! så det kändes som om jag hade druckit 3 dagar i sträck istället för att ha jobbat.. men det gör ingenting, för det var lätt värt det måste jag säga! så jag klagar absolut inte!


Igår - Frida hämta upp mig och robin och vi åkte vidare till Nore för att hämta Olivia! (:  sedan blev det ju självklart Bollnäs då! lämnade robin vid bilen, tog en ryk och sedan gick vi in och gjorde nytta! :D haha. En väldigt rolig kväll, lyckad sådan måste jag säga! och si sådär 10 timmar senare med en massa skratt, minderårig flicka, småstadsliv 3 ( för andra gången! ), massa roligt folk, stress, förvirring och lite kaos. så slutade vi! :) hihi...
Men vi åkte mt Statiol i alla fall, och är mötte vi upp älsklingen och stucka! Frida och olivia åkte hemåt och vi blev kvar en liten stund! Jag satt självklart och kramades med bästaste stucka! :)   Men efter en liten stund begav även vi oss hemåt! :) hihi..  Kom hem här vid halv 6 tiden och jag la mig direkt och trodde jag skulle somna. men inte då, jag somnae inte förrän klockan hade passerat halv 7 och det hade börjat bli ljust ute! det är inte okej ska ni veta, och det innebär ju att jag har sovit bort störta delen av dagen också :)  men men. jag hade en kanon bra lördag trots att jag inte mådde så bra och att febern tog min styrka! men det gick an, hoppas att ni också ha en bra kväll igår! :D


Idag - vaknade ju som sagt på tok alleles för sent, tror klockan var 3 eller någonting sådant! :) men det var så himlans skönt och sova ut kan jag lova er! (:  Men klev i alla fall upp eftet mycket om och men! :) och efter en stund kikade vi på bandyn ( bollnäs-broberg ) på tv'n och bara degade på soffan. Bollnäs vann - HÄRLIGT! :D   nu hoppas jag dom vinner nästa också!! ^^

Men sedan när Broberg hade tagit en timeout så blev jag tvungen och ringa olivia, som jag för den delen och väckte i samband med samtalet! haha. söthög. =)
men jag måste ju bara säga att Jimmy Svensson var med på tv'n ( brobergs reservmålvakt! ) haha. då skrattade hon lite och sa sedan att hon skulle gå upp! :) hihi..
Efter det och matchen så fick vi ett samtal ifrån svärmor, som undrade om vi kunde ta hand om Spruffs ett tag å teckla löper! :) så det var ju inte så bra, men vi bestämde oss för att åka dit, äta middag och sedan hämta med oss honom hem!! så nu är han här med mig. underbart! <3

Kom hem för en liten stund sedan bara, och nu ska jag alldeles strax krypa ner och dejta kudden - väldigt skönt!

Så nu ska jag ta mig en alvedon, borsta tänderna och ja... =)
på återseende, puss o kärlek! <3

Ovido - Quiz & Flashcards