Mina tankar i bokstäver!

Alla inlägg den 14 mars 2010

Av Louise - 14 mars 2010 21:39

Efter det senaste inlägget så tog jag mig i kragen, nog för att det tog lite tid - men jag kom iväg till slut! (: haha! och vem teräffar man inte på parkeringen utanför Ica?  Jo, frida och henke! så det blev lite snabb prat där innan vi gick in och pantade alla dessa förfärliga flaskor/burkar. haha. handlade och sedan åkte vi hemåt! :)

När vi kom hem så kurrade magen riktigt högt, den verkligen skrek efter mat kan man säga! så det var lika bra att ställa sig vid spisen, eller ja - Robin ställde sig vid spisen och lagade mat till mig idag (: mycket uppskattat, så tack för det! <3 
Och som sagt blev det fläskfilé, hemmagjorda klyftisar, en frisk sallad och en god sås! och jag kan lova er att det satt verkligen fint i magen! mums vad gott det var, även fast det var några timmar sedan jag åt middag så känns det fortfarande i magen! jag är verkligen proppmätt! uscha, att man aldrig lär sig! haha. men men, vad gör det? äta bör man ju liksom göra, annars går det ju åt pipsvängen, eller vad säger ni? (:


Efter middagen så satte vi oss båda i soffan och bara "jäste" ut liksom, och det får man ju göra - söndagar som denna liksom! Så vi har myst framför tv'n och inte alls gjort någonting egentligen! :)  Kikade en sväng på Wipeout också men det var ju inga roliga med idag - så jag gav upp och kikade på någonting helt annat, kommer dock inte ihåg vad det var (: haha! men men, nog om det..


Nu har jag precis borstat tänderna och ska krypa ner och kika på Wallander och förhoppningsvis somna efter den hade jag tänkt! älsklingen ska upp kvart i 5 imorgon, hua det är tidigt! själv har man turen att få sova vidare! :) hihi. lite skadeglädje i det hela faktiskt ^^, men han är ju i alla fall duktig och jobbar han!
Nej, nu ska jag sluta babbla och krypa ner istället! på återseende imorgon!
GODNATT godingar <3

Puss o kärlek !

Jo, ni är väldigt dåliga att komentera för att vara så många som läser då min statistik bara ökar! så bättring på det? :D hihi. <3

Av Louise - 14 mars 2010 16:24

Jag har faktiskt börjat att tycka om söndagar - det ni! :) hihi..

Men det är väl bara för att man har fullt upp i stort sett varje helg, och framför allt lördagar när det är jobb, eller en massa annat tok(: hihi! så söndagar har helt plötsligt börjat ses med andra ögon och med nya förväntningar och allt därtill! det är ju awesome ...


Idag har jag inte gjort så mycket, sovit ut yttligare en dag och vaknade med världens leende på läpparna! inte konstigt när man är hur lycklig som helst! Och sedan dess inte gjort så mycket som sagt! har i stort sett bara diskat, duschat och donat på med lite annat här hemma! (: hihi. ja, jag är faktiskt duktig! =)


Ska alldeles strax pallra mig iväg till affären och inhandla lite matvaror och sådant som fattas här hemma! och ikväll blir det mysmiddag med älsklingen! Fläskfilé, hemmagjorda klyftpotatisar & någon god sås står på menyn idag! riktigt smaskens! ^^  Och senare ikväll blir det bara en massa mys framför tv'n eller en bra film :D haha!


Men nu ska jag ta mig i kragen och åka upp till affären, och sedan invänta myset som knackar på dörren inför ikväll! :D Så vi hörs någonting senare! Puss o kärlek <3

Ovido - Quiz & Flashcards