Mina tankar i bokstäver!

Alla inlägg den 9 mars 2010

Av Louise - 9 mars 2010 23:25

Kul att du kikade in! :)


Lite tidigare så gjorde jag lite middag och även en matlåda åt hjärtat, då han måste ha det när han jobbar borta! åh, jag hatar verkligen att han gör det, jag vill ju ha honom här med mig liksom! :( jag saknar min prins! :D

men i alla fall, efter det så kom pappsen hit in och pratade lite, kikade runt lite och sådär - väldigt trevligt faktiskt! Berättade även för honom att min adressändring nu var gjord, haha! how lovely is this? - jo underbart! ^^,


Sedan tog det inte alls lång stund innan Anna ringde och frågade om vi skulle hitta på någonting, och till slut kom vi fram till att hon skulle komma över en stund och kika på bandyn tillsammans med mig! men var ju liksom tvungen att se hur det gick för Bollnäs pojkarna! idag gick det tyvärr inte alls så bra, 6-4 till sandviken, men nya tag på torsdag igen, och ännu en bortamatch! men den hoppas jag att dom tar, gör inte ni det?
Pappa kom även han in och kikade med oss, och lyssnade på oss när vi satt och kippade efter andan några gånger, skrek lite på varandra och domarna och även vissa spelare! men det är sådant man får ta liksom! haha :)
men det var mysigt med lite sällskap måste jag erkänna! :D jag älskar ju som sagt att ha folk runt omkring mig! det är hur underbart som helst, och jag älskar mina vänner, så jag kan inte vara mycket lyckligare än såhär! jag är i mina egna skor, och jag trivs! skulle aldrig vilja byta med någon annan över huvudtaget.
men nu tappade jag väl ändå ämnet, men nu vet ni att jag älskar er alla vilkorslöst i alla fall! :)


Efter bandyn så blev anna kvar en stund, och sedan åkte även hon hem då hon såg lite trött och sliten ut . haha! så jag tog mig en snabbdusch, så nu sitter jag här i min härliga morgonrock och ska alldeles strax gå och dejta kudden även jag! :) hihi..

Olivia ringde förut och frågade om jag skulle ner på arbetsförmedlingen imorgon, och kanske det. jag vet dock inte riktigt om jag ska ner ännu! men det märker vi ju om inte annat! ^^ hihi. jag skulle i alla fall höra av mig till henne imorgon så får vi se hur det blir med arbetsförmedlingen! :)


Men nej, nu orkar jag verkligen inge mer! ska krypa ner i sängen under det underbara duntäcket, och dejta kudden och hoppas att john blund kommer på besök ganska snart! :) hihi .. så vi hörs imorgon helt enkelt.!
Godnatt, sovgott & dröm stoort - det gör jag och tänker jag fortsätta med! :D
Puss o kärlek godingar <3


jo just det, Anna - piercingen vart skitbra! :) PUSS på dig!

Av Louise - 9 mars 2010 16:03

Nej men halloj :)


Hur mår ni idag sötnosar?  Hoppas att allting är bra som vanligt förstås ^^

I morse så vaknade jag utav att Mathilda ringde och väckte mig, lite halv elakt och väcka mig vid 10 redan, men ändå så himla skönt att kliva upp i tid! haha.
men hon sa att hon och theo ( hennes son ) hade det tråkigt, så jag klev upp och gjore mig i ordning och sedan åkte jag och hämtade upp dom! :D hihi.
efter det blev det en sväng ner på ljusdal, in på albins och köpte en ny skötväska till hennes nya vagn som hon köpte! som för den delen också var väldigt snygg! bra kap om man säger så! ^^ haha! *småler*


Men efter att vi hade inhandlat en sådan, och även att jag pratat med chefen i telefonen så bestämde vi att vi skulle gå till Finess att fika lite - båda var ju lite smått hungriga! träffade även på Angelica Jönsson, som stod och väntade på Angelica lögdahl för dom skulle också fika! :) hihi.
Så vi bestämde oss för att alla 6 fika tillsammans, så vi satt där : mathilda ( hennes 4 månaders son Theo ), jag, Angelica J & Angelica L & hennes 5 månader gamla dotter Izabelle!    dom är ju hur söta som helst. så jag har myst, pussat, kramats hela dagen! det är ju hur mysigt som helst, och jag trivs verkligen =)
Hade dock glömt kameran hemma, så det blev tyvärr inte några kort på sötnosarna idag!  men men, det får bli en annan gång? :) hihi.   Fick även reda på att Angelica J var gravid, så vi gratulerar så mycket till att det ska komma en liten bebis i November! ytterst mysigt ju ^^ hihi..

Vid kvart i 3, så bestämde jag mig för att åka hemåt. var meningen att jag skulle skjutsa mathilda men det blev inte så. då åkte jag till norrkämsta och lämnade av theos bilbarnstol i lars bil istället :) hihi, sedan åkte jag hemåt! så har varit hemma nu ett tag, och fick även ett brev av skatteverket som hade beviljat min adressändring :) underbart om man säger så ! :D hihi..


Nu ska jag ta och laga mig lite mat, och ikväll ska jag eventuellt åka över till Anna och Jonas och mysa lite där! :) underbart faktiskt.. ^^ hihi..
men på återseende senare!
Puss o kärlek!

Ovido - Quiz & Flashcards