Mina tankar i bokstäver!

Alla inlägg den 18 mars 2010

Av Louise - 18 mars 2010 22:49

Hej hopp!


Nu har jag suttit hela kvällen nerburrad i soffan under filten och bara myst! men jag har kikat på så himlans mycket tv s jag tror snart att jag får fyrkantiga ögon! så snart är det väl på tiden att göra någonting annat tror jag :p haha!


jag har i alla fall haft en helmysig kväll.  Det hela började med nachos som stod å menyn, och som sagt! jag tycker det är hur mysigt som helst med "plockmat" eller vad man nu ska kalla det? haha. men man får liksom ta lite av varje och det man själv känner att man vill ha - sådant tycker jag mycket om, väldigt mycket! :) det passar liksom alla smaker,  ni förstår vad jag menar? haha!


Efter middagen så satte vi oss i soffan och jag tror jag har kramat sönder min kära sambo vid det här laget. men han ser levande ut och andas själv i alla fall och det är ju positivt! (:  så jag tror inte att han är död i alla fall, vilket jag innerligt hoppas att han inte är! :)

Han kom även med det förslaget att vi skulle sova i Bollnäs hos Linus på lördag! Då bussen på söndag går tidigt, redan vid klockan 8 tror jag att Robin sa, och det mina vänner innebär att man måste kliva upp i stort sett på en gång när man har gått och lagt sig om man ska sova här hemma i lilla Färila! haha, så det lutar helt klart åt att sova där nere på lördagen! men vi får helt enkelt se hur det blir med det. jag har även varit så snäll och lovat att jag ska vara nykter så att han kan dricka, väldigt snällt! :) thihi..


Men nu sitter jag här med mina halvt fyrkantiga ögon och inte gör så mycket, är lite trött faktiskt, så kanske ska ta och sova alldeles strax tror jag? hmm. ja, får hoppas att jag kommer kunna somna inatt i alla fall. då det inte fungerade allt för bra inatt. somnade inte förrän klockan började närma sig halv 4, 4 någon gång! uscha! men men, skärpning på den fronten (:


Nej, nu blev det långt! men jag återkommer mer imorgon istället!

Puss o kärlek ! <3


Beacuse I know you love me, and just wanna be like me! or even better - you wanna be ME!

Av Louise - 18 mars 2010 16:59

Jag känner mig faktiskt lite slö och sliten idag! och det är ju inte helt okej. hmm! skärpning! :p haha!


Men men, jag har i alla fall gjort nytta idag! jag har vikt tvätt ( som ni vet sedan det tidigare inlägget! ), tvättat 2 maskiner, diskat ( eller inte jag, såååå skönt att ha diskmaskin! ) dammsugit lite!
Så lite duktig har jag ju varit, och gjort nytta! :) hihi.


Ikväll blir det bara lugnt, och en massa mys då älsklingen har kommit hem igen! :) helt underbart, hihi ! <3

det blir nachos till middag idag, en sådan där plockmat men det är hur gott som helst!
och sedan tycker jag att det är mysigt när man får sitta tillsammans, och "plocka" i maten ( eller hur man nu ska förklara, ni förstår nog? ) och ja, bara vara helt enkelt :D hihi!


Nej, nu ska jag krama på älsklingen som nyss kom hem, och vet ni vad han hade med sig hem? jo, vanilj coca cola! jag tycker att den är hur god som helst! så han hade varit snäll och köpt med sig det till mig. gullegrisen då! (:
men vad tycker ni om den? tycker ni att den är god, eller var det bara flopp enligt er? berätta gärna vad ni tycker och tänker om den :P


Men vi hörs någonting senare, nu ska kramas och pussas!
Puss till er så länge! <3

Av Louise - 18 mars 2010 13:20

Nej men halloj (:


jag hatar verkligen sömnproblem, är det inte någon annan som har det också?
det är läskigt verkligen! för när Robin är hemma, så sover jag hur bra som helst ( ibland lite för tungt! ) men när han är iväg och jobbar eller någonting sådant så kan jag verkligen inte somna!
och att jag är mörkrädd ( tror inte det finns någon som är mer rädd för mörker? ) gör ju inte saken bättre direkt liksom. sjukt läskigt ju! :(  jag tycker inte alls om det om jag ska vara ärlig! uscha!!!!


Men nu är jag vaken i alla fall, eller ja har varit det ett bra tag, sedan halv 11 tror jag? :P   Men jag somnade inte förrän klockan var halv 4 heller. så man får sova lite längre då! :) haha!


Har pratat med Björn, då det ska fixas papper på min lilla golf :p haha! men det skulle fixas i alla fall.
Jag har även varit duktig såhär på morgonen, hihi! jag har bland annat vikt tvätt och startat en maskin också! så den ska alldeles strax hängas. och sedan kanske jag ska ta mig ett ärevarv med snabeldraken här hemma? :) hihi


Puss så länge! <3

Av Louise - 18 mars 2010 00:24

Jag har lyckats plocka undan lite här hemma, men inte nå mer än så!

Därför hade jag tänkt nu att förflytta mig till sängen och hoppas på att man kanske lyckas somna lite, och förhoppningsvis få lite sömn inatt? :P
Imorgon ska jag i alla fall ta tag i tvätten och det måste dammsugas sådär - göra det fint inför helgen och även innan älsklingen kommer hem!

Men jag säger godnatt för den här gången!
På återseende imorgon istället!
DRÖM STOORT!

Pussis <3

Ovido - Quiz & Flashcards