Mina tankar i bokstäver!

Alla inlägg under mars 2010

Av Louise - 14 mars 2010 21:39

Efter det senaste inlägget så tog jag mig i kragen, nog för att det tog lite tid - men jag kom iväg till slut! (: haha! och vem teräffar man inte på parkeringen utanför Ica?  Jo, frida och henke! så det blev lite snabb prat där innan vi gick in och pantade alla dessa förfärliga flaskor/burkar. haha. handlade och sedan åkte vi hemåt! :)

När vi kom hem så kurrade magen riktigt högt, den verkligen skrek efter mat kan man säga! så det var lika bra att ställa sig vid spisen, eller ja - Robin ställde sig vid spisen och lagade mat till mig idag (: mycket uppskattat, så tack för det! <3 
Och som sagt blev det fläskfilé, hemmagjorda klyftisar, en frisk sallad och en god sås! och jag kan lova er att det satt verkligen fint i magen! mums vad gott det var, även fast det var några timmar sedan jag åt middag så känns det fortfarande i magen! jag är verkligen proppmätt! uscha, att man aldrig lär sig! haha. men men, vad gör det? äta bör man ju liksom göra, annars går det ju åt pipsvängen, eller vad säger ni? (:


Efter middagen så satte vi oss båda i soffan och bara "jäste" ut liksom, och det får man ju göra - söndagar som denna liksom! Så vi har myst framför tv'n och inte alls gjort någonting egentligen! :)  Kikade en sväng på Wipeout också men det var ju inga roliga med idag - så jag gav upp och kikade på någonting helt annat, kommer dock inte ihåg vad det var (: haha! men men, nog om det..


Nu har jag precis borstat tänderna och ska krypa ner och kika på Wallander och förhoppningsvis somna efter den hade jag tänkt! älsklingen ska upp kvart i 5 imorgon, hua det är tidigt! själv har man turen att få sova vidare! :) hihi. lite skadeglädje i det hela faktiskt ^^, men han är ju i alla fall duktig och jobbar han!
Nej, nu ska jag sluta babbla och krypa ner istället! på återseende imorgon!
GODNATT godingar <3

Puss o kärlek !

Jo, ni är väldigt dåliga att komentera för att vara så många som läser då min statistik bara ökar! så bättring på det? :D hihi. <3

Av Louise - 14 mars 2010 16:24

Jag har faktiskt börjat att tycka om söndagar - det ni! :) hihi..

Men det är väl bara för att man har fullt upp i stort sett varje helg, och framför allt lördagar när det är jobb, eller en massa annat tok(: hihi! så söndagar har helt plötsligt börjat ses med andra ögon och med nya förväntningar och allt därtill! det är ju awesome ...


Idag har jag inte gjort så mycket, sovit ut yttligare en dag och vaknade med världens leende på läpparna! inte konstigt när man är hur lycklig som helst! Och sedan dess inte gjort så mycket som sagt! har i stort sett bara diskat, duschat och donat på med lite annat här hemma! (: hihi. ja, jag är faktiskt duktig! =)


Ska alldeles strax pallra mig iväg till affären och inhandla lite matvaror och sådant som fattas här hemma! och ikväll blir det mysmiddag med älsklingen! Fläskfilé, hemmagjorda klyftpotatisar & någon god sås står på menyn idag! riktigt smaskens! ^^  Och senare ikväll blir det bara en massa mys framför tv'n eller en bra film :D haha!


Men nu ska jag ta mig i kragen och åka upp till affären, och sedan invänta myset som knackar på dörren inför ikväll! :D Så vi hörs någonting senare! Puss o kärlek <3

Av Louise - 13 mars 2010 23:10

Idag har det inte blivit nå bloggande alls, och jag ber om ursäkt för det! men jag har helt enkelt inte haft någon tid för det alls faktiskt ^^ hihi..

 Idag så vaknade jag ganska sent, väldigt skönt att få sova ut lite!! och nu har man ju sovit bättre när man har sovit bredvid den man älskar igen liksom, hihi! :) underbara känsla att somna på armen/bröstet och bara känns sig trygg! :D  tycker ni inte det?

När jag väl lyckats ta mig upp ur sängen så hoppade jag in i duschen och gjorde mig sedan i ordning för att åka till svärfar i rengsjö, där vi skulle kika på bandyn med honom och anna! :D hihi, det vart lite fart på sambon då det var nära att dom inte vann! ^^ haha! men säger grattis till Bollnäs som vann till slut, riktigt bra spelat i alla fall .. nu hoppas vi bara på en vinst på tisdag - så blir final mot Bajen ^^  men jst nu håller jag tummarna bara, och hoppas att Bollnäs spelar bra bandy på tisdag också! :D


Efter bandyn så åkte vi in till bollnäs, kikade lite och tankade sedan så svängde vi in till Kenny ( Robins kusin ), lena & dom söta tvillingarna Alexandra & Fanny! som för den delen också fyller 1 år på måndag - så grattis till dom sötnosarna! satt där en stund och pratade lite, och sedan bestämde vi oss för att bege oss hemåt... åkte till frida och henrik och hämtade hem diskmaskinen, så nu är den äntligen här! som jag har längtat ^^ hihi.. nu ska jag bara köpa en sådan där grej sedan ska det bara vara att slippa diska för hand! underbart om ni frågar mig ju :D haha!

Åkte även iväg och köpte en massa godis, så har suttit här i soffan och bara myst och gottat oss ritkigt rejält! men det är ju trots allt lördag - så det är ju lördagsgodis! *ler lite smått*...


Nu ska jag alldeles strax krypa ner i sängen och sova lite, då jag är trött efter en lång dag! :)

Men nu vet ni i alla fall lite om min underbara lördag! (:


Jag måste även tacka Olivia - och jag antar att hon vet varför när hon läser detta! (: <3 Jag älskar dig stumpan! ^^


Nej, nu ska jag dejta kudden! godnatt och på återseende imorgon!
Puss o kärlek ! <3

Av Louise - 12 mars 2010 23:27

Nusom först är jag hemma! helt underbart, men har även haft en sjukt bra dag! :)  jag tackar alla inblandade för det, och uppskattar det till max! (: hihi.


Så mycket som jag har skrattat idag på bara några timmar, har jag nog aldrig skrattat förut, eller jo det har jag kanske! men det var nära att man kriverade några gånger! hahaha! :)  lite små kul faktiskt ^^,


Dagen har i stortsett bara bestått av en massa skratt, mys & tokigheter! precis sådär som jag gillar den faktiskt, how great is that! :D  awesome! . haha!


Nu ska jag alldeles strax ta och krypa ner i sängen och lägga mig på älsklingens bröst och bara må bra en stund, och framför allt över att han är hemma! och mer än bara en natt ^^ hihi..
även att imorgon så ska jag hämta min diskmaskin - äntligen! :) hihi!

men nu har jag ingenting vettigt att skriva, så vi hörs imorgon istället!
PUSS i pannan <3

Av Louise - 12 mars 2010 12:24

Åh, underbara fredag! vaknade i morse och kikad eut genom fönstret och det var blå himmel och solsken, hur underbart är inte det? :D  jag älskar det ju! det är +7 grader ute, och man mår verkligen bra i hela kroppen! :) hihi ...


Även innan jag kikade ut genom fönstret i morse, så kände jag i hela kroppen att jag är på toppen humör verkligen! så det kommer bli en kanon bra dag! =) hihi..


Har ätit lite frukost för en stund sedan och donat på lite sådär smått här hemma!

Ska alldeles strax ka ut till Frida och Henke i huset! :) hihi hämta upp min diskmaskin och sådär - ååh dena dag börjar kanon bra ju! (:


Men i alla fall, ikväll blir det en massa mys, älsklingen kommer hem! och det blir mys för hela slanten (; skulle eventuellt åka till rengsjö också till hans pappa och hälsa på lite! (: hihi


men just nu har jag ingenting mer och skriva, så vi hörs senare!
Puss o kärlek <3

Av Louise - 12 mars 2010 00:54

Jag tänkte bara berätta en sak för er, eller ja snarare till en/två specifik(a) person(er)!

I just hope you don't think about it to much!


Du/ni tror sig veta det mesta, men i själva verket så vet du/ni egentligen ingenting faktiskt! det är faktiskt lite smått roligt, och att jag är så "poppis" i era liv, och era samtal och en massa annat! det gör det hela bara så himla mycket roligare! :)

you don't know, you don't know
you don't know anything about me!
Or at least you think you do, but think again ?


Så sant som det är sagt, det finns vissa saker som alla vet, men det är även mycket du/ni tror att ni vet, som inte ens någon annan vet om! så knepigt att du/ni "vet" det då, tycker ni inte?


Jaja, jag hoppas du/ni har kul med det. det är allt jag begär! :)
puss på er, and keep up the good work!
You guys are only making my job easy, and so much fun - in so many ways! and I kind of like it honey!

Av Louise - 11 mars 2010 23:51

Godkväll! :)


Helt otroligt hur bra man kan må verkligen, mitt liv leker just nu! och jag har otroliga vänner på vägen som guidar mig och gör livet lite lättare liksom!  :D   och jag har dom bästa såklart! jag älskar er allihopa villkorslöst <3


Idag har det inte hänt så mycket egentligen, men ändå väldigt mycket på samma gång! :) hihi!

grattade svärfar tidigare idag, och efter lite prat med honom så bestämde jag mig för att ta mig i kragen och laga lite mat, men så blev det ju inte riktigt!   Så det blev en macka och lite varm oboy ! :)  det var verkligen evigheter sedan man drack varm oboy, nästan glömt bort hur gott det var! ^^ haha!

Men vid 7 tiden så hade jag pratat med anna, och bestämde mig för att åka dit en sväng, umgås och snacka lite skit! :)

Efter lite prat så åkte Jonas och hämtade Kristoffer - och det var verkligen evigheter sedan man träffade honom! Så självklart blev det ett kramkalas när han kom :) underbart!
och killen - jag är otroligt stolt över dig för vad du har gjort. nu gäller det bara att hålla i detta! och jag vet att du klarar av det! du är stark, och jag finns här för dig det vet du! jag älskar dig vännen, och jag vill ditt bästa! :)


Efter ett tag så skjutsade jag och anna hem honom, efter mycket om och men när vi väl hade kommit ut ifrån deras gårdsplan ( den är vääääldigt moddig! ) haha!  men det fungerade till slut när Anna hade blivit lite arg på hennes bil, haha! sorry att jag skrattar hjärtat - men det var lite småkul!
och när vi kom hem till henne igen, så var det dags att få ut min bil ifrån gården och efter en stund så fungerade även det! :D


Så just nu sitter jag hemma här och bara mår bra över allting annat! livet kan ju knappast bli mycket bättre - eller kan det ? :) haha!

Frida ringde även tidigare idag, och imorgon mitt på dagen så ska jag eventuellt åka hem till henne och Henke! då dom nu har flyttat in i huset. Så ska se hur det går för dom och sådär! :) hehe! även att i helgen eller kanske redan imorgon så får vi hem våran diskmaskin - som jag har längtat! ^^ hihi.. kommer bli great verkligen! :D ...


Nej, nu blev det långt! så nu ska jag alldeles strax krypa ner och försöka få lite sömn efter en alldeles underbar dag! :) hihI! men på återseende!
Puss o kärlek <3

Av Louise - 11 mars 2010 14:03

Idag så säger vi grattis till Steven!

Svärfar fyller nämligen hela 50år idag, så grattis till honom! :)


Jag hoppas att han får en bra dag, med en massa kärlek! Vi hade tänkt att åka dit i helgen när Robin är ledig, men om det blir fredag eller lördag vet jag ej ännu (: hihi!
men får krama på honom snart i alla fall :)
Men grattis till bästaste svärfar, ååh jag tycker om honom!

HIPP HIPP HURRA!

Ovido - Quiz & Flashcards