Mina tankar i bokstäver!

Alla inlägg under mars 2010

Av Louise - 20 mars 2010 19:21

Hej hopp! :)


Denna lördag har verkligen varit kanoners hittills, och jag tror att den kommer fortsätta vara det kan jag lova er (: ..
Plockat undan lite sådär smått här hemma idag, och jag känner mig faktiskt lite duktig efter att jag har gjort det, så lite nytta kan man ju stryka ifrån " listan " idag.. haha! how great is that....

Middag blev det för en stund sedan, och denna dag bjöds det på Pannbiffar & brunsås! (:  och även att jag bjöd in pappsen på middag idag! jag är en snäll dotter jag, thihi.


Nu har jag precis kommit ut ur duschen och gjort mig i ordning och har packat i ordning allting som behövs tills imorgon, och ska alldeles strax ta och åka till Bollnäs! Då vi ska sova hemma hos Linus ikväll, så jag slipper kliva upp typ klockan 4 inatt, haha! så nu får jag ju i alla fall någon timme mer sömn! (:  hihi.

Nej, nu ska jag sluta babbla, och fixa det sista och sista åka iväg till Bollnäs och ha en bra kväll (:  det hoppas jag att ni också får?
Jag tror inte att det kommer bli någon mer uppdatering idag, men jag återkommer så fort jag kan och har möjlighet till det! ha det bäst så länge sötnosar!

PUSS o kärlek till nästa gång <3

Av Louise - 20 mars 2010 14:40

Hej vackra lördag - och självklart på er också! :)


Det är 15 grader varmt i solen, det är ju helt underbart. jag som fryser typ jämnt liksom, kan vara ute i mina leggins och endast en lite tjockare kofta ( dock bara en liten stund! ) men utan att frysa! det ni, det är ju verkligen hur underbart som helst, jag gillar detta skarpt ska jag tala om (: thihi.


Men jag vaknade i alla fall utav att pappa ringde mig strax efter tolv och säger; - nu är vattnet kallt, jag vill åka hem! ( dom badade tunna igår! ) haha. så det var bara kliva upp ur sängen för att åka ner och hämta honom! (: haha..
nu är jag hemma igen i alla fall, och jag har startat en diskmaskin också - duktiga jag! (: hihi. så nu ska jag väl inte göra så mycket mer, jag ska väl bara småplocka lite här hemma och hoppas på att jag får någon nytta gjord i alla fall. (:

Men vi hörs någonting senare istället.
Puss o kärlek <3

Av Louise - 20 mars 2010 01:45

Som jag ska tidigare så skulle jag försöka ta mig tillbaka till en dator och uppdatera lite om vad som hänt under kvällens gång liksom, och nu har jag äntligen lyckats! (: hihi!


Det slutade med att vi åt mat till slut, när den äntligen var klar, vi alla höll på att dö av hunger kändes det som ! haha! men det var väääldigt gott i alla fall, jag bara njöt ska jag tala om för er alla :D hihi, jag är grym på det där med matlagning! :D great - ohja.

Men efter middagen så hade även Stefan kommit hem ifrån jobbet och säger sedan att han ska iväg på giganten och spela innebandymatch, så pojkarna åkte iväg och jag och olivia började få något damp anfall tror jag? haha! men vi började i alla fall sjuka oss riktigt rejält, vi satte igång lips och började sjunga och härja runt där hemma i hennes vardagsrum, men jag har ju hört att man ska bjuda på sig själv ju. ska man inte det? :) hihi.. men jag undrar egentligen vad grannarna mitt emot tänkte ( om dom nu väl såg någonting! ) haha, men jag är ju bara mig själv och jag trivs! och jag bjuder mer än gärna på mig själv. hihi, jag är faktiskt bra på det så att ni vet (: jag bryr mig inte, jag skäms inte och framför allt jag ångrar ingenting av det heller! jag skrattar och går vidare och förhoppningsvis har någonting att skratta och le åt väldigt länge!   så ser jag på saken, och ler eller skrattar jag inte åt det så rycker jag på mina små axlar, skakar av mig det mesta och går vidare till nästa tok liksom! that's just life - right? :) hihi..

Efter att vi hade sukat runt där hemma i vardagsrummet så tok även vi oss i kragen och åkte bort för att kika på innebandy, men idag var det faktiskt ingen höjdare om jag ska vara helt ärlig!  jag tyckte för typ första gången att det var tråkigt att titta på, men det kanske var för att det var korp, och inte rätt pojkar som spelade! (: hihi, men bättre lycka nästa gång liksom! efter det tog vi våran lilla "raggarrunda" som var på tok alldeles för länge sedan vi gjorde nu. haha! men efter den så åkte vi hemåt och då var klockan strax efter elva någonting! :) hihi!

Robin och Stefan kom hem strax efter oss, och då var det i med färg i Robins hår, så fick han sitta med sitt, och sedan så hjälpte Olivia mig med mitt hår :)  Och jag blev verkligen hur nöjd som helst, det blev en ljusare nyans nu kan man säga! ja det är lite svårt att förklara, men enligt mig så blev det verkligen skitsnyggt! oooohja, hett! :) hahaha!    Men efter att vi hade gjort det, så tog jag och bästaste en sväng med lips igen och sjukade oss lite till, men dock inte lika mycket denna gång. men efter det så kände vi att det fick vara nog för denna dag! och vi begav oss hemåt! :) haha!


Har nu varit hemma i lite mer än 1½ timme ungefär (?) ja, jag vet inte exakt! haha , men pappsen har inte hört av sig ännu i alla fall, och det går inte att få tag på honom heller! men det gör ingenting. jag hoppas att han har roligt i alla fall på deras lilla partaj! så vi får se om han vill hem snart, om han nu vill hem över huvudtaget? haha! ja, det läre ju märkas om inte annat (:
Men nu är det ju faktiskt så att jag tänkte ta och krypa ner i sängen och hoppas på lite sömn, och så får man helt enkelt se om jag vaknar av att pappa ringer och väcker en och vill att jag ska kliva upp eller om jag kanske slipper det? :) hihi! får väl i värsta fall hämta honom imrogon, men det gör ju inte så mycket!

men som sagt, jag ska krypa ner och hoppas på lite sömn!  Så på återseende imorgon helt enkelt.
Godnatt, sovgott & dröm stooort - precis som vanligt och som det ska vara!
Puss o kärlek!


/Louise!

Av Louise - 19 mars 2010 19:14

Heeej sötnosar! ni har inte saknat mig allt för mycket va? (: hihi

men nu är jag tillbaka igen, för en liten uppdatering! :D hihi


denna dag har varit kanoners, hittills i alla fall och jag lovar att den kommer sluta lika bra! :D hihi..

Åkte iväg i morse som sagt, eller ja klockan var inte 1 förrän vi kom iväg då det var lite strul med bilen, och jag inte var riktigt klar heller(: hihi. man kan ju inte gå ut i handduk liksom? eller kan man? haha!


Men vi åkte ner i alla fall, fixa och donade! gick på banken ochd fixade det där, gick vidare till albins då robin skulle köpra ansiktsfärg tills på söndag då han säger att han ska vara orange och blå i ansiktet! hihi, han kommer se ut som en liten färgburk, men det antar jag att dom flesta kommer att göra? hihi, men det är roligt med sådant och det är ju huvudsaken liksom!   Efter att vi hade införskaffat honom lite färg så gick vi iväg, för då var det dags att äntligen klippa honom - och tro mig, ni som inte har sett honom på länge! det var verkligen behövligt kan jag lova er! men ni andra vet väl? haha! men nu är han så stilig så mitt lilla hjärta! (:

Efter det så var det bolaget som gällde, och även där mötte vi upp Olivia! och så bestämde vi att vi skulle äta middag med henne ikväll då stefan stänger och kommer hem sent ..  och jag hade plcokat fram ytterfilé och kantareller som vi skulle äta, men som sagt det skulle med till olivia! =) Efter det så åkte vi hemåt till den lilla hålan färila igen, och vårat lilla mysiga hus (: och då hade även pappa kommit hem, hihi! han skulle göra sig i ordning och sedan skulle jag skjutsa ner honom.

klockan blev halv 5 någonting och vi skjutsade ner honom och så ringer han ganska precis efter att vi hade hämtat upp olivia och säger att jag skulle åka tillbaka hem, för han hade glömt sin väska där hemma! så det var ju bara att ta ett ärevarv liksom, hihi! så det fixade jag! åkte och lämnade av väskan, och sedan så åkte vi till Coop och köpte hårfärg till oss alla 3, då vi ska färga håret på oss! :D jag börjar ju få lite slitningar på färgen och utväxt, så det var ju verkligen på tiden att göra någonting åt detta! så ikväll ska ny färg i, vad det blir får ni helt enkelt veta senare! :) spännande? ja, jag vet! jag är lika spänd själv och hoppas verkligen att det blir kanon bra! :) hihi. jag håller i alla fall tummarna för det..


Men nu sitter vi hemma hos olivia i alla fall, ska alldeles strax börja med maten, och har precis stoppat in pommes i ugnen! så ikväll blir det som sagt: ytterfilé, pommes och kantarellsås!   YUMMIE, nu blev ni bra sugna va? :) hihi...


nej, nu blev det på tok alldeles för långt, men det blev ju lite läsning för er i alla fall... men vi hörs någonting senare. :)  jag tror i alla fall att jag återkommer! thihi.. men om inte annat så, ja jag ska försöka!
Men på återseende, nu blev det bara en massa babbel!
PUSS O KÄRLEK!

Av Louise - 19 mars 2010 12:09

Godmorgon alla söta där ute! :)


Min morgon har börjat hur bra som helst, så just nu är jag på hur bra humör som helst! thihi...

Har precis kommit ut ur duschen, så ska göra mig i ordning för att sedan åka ner på ljusdal och fixa lite(:

Möte, adressändring till Robin ( eftersom min redan är fixad! ), banken, albins och bolaget.  Ja, jag har ju som sagt lite att fixa i alla fall, och även att jag ska hämta pappas bil, då jag ska hämta pappsen ikväll när han vill hem!  :p haha!


Men nu har jag inte tid, jag återkommer senare istället!
Puss o kärlek <3

Av Louise - 18 mars 2010 22:49

Hej hopp!


Nu har jag suttit hela kvällen nerburrad i soffan under filten och bara myst! men jag har kikat på så himlans mycket tv s jag tror snart att jag får fyrkantiga ögon! så snart är det väl på tiden att göra någonting annat tror jag :p haha!


jag har i alla fall haft en helmysig kväll.  Det hela började med nachos som stod å menyn, och som sagt! jag tycker det är hur mysigt som helst med "plockmat" eller vad man nu ska kalla det? haha. men man får liksom ta lite av varje och det man själv känner att man vill ha - sådant tycker jag mycket om, väldigt mycket! :) det passar liksom alla smaker,  ni förstår vad jag menar? haha!


Efter middagen så satte vi oss i soffan och jag tror jag har kramat sönder min kära sambo vid det här laget. men han ser levande ut och andas själv i alla fall och det är ju positivt! (:  så jag tror inte att han är död i alla fall, vilket jag innerligt hoppas att han inte är! :)

Han kom även med det förslaget att vi skulle sova i Bollnäs hos Linus på lördag! Då bussen på söndag går tidigt, redan vid klockan 8 tror jag att Robin sa, och det mina vänner innebär att man måste kliva upp i stort sett på en gång när man har gått och lagt sig om man ska sova här hemma i lilla Färila! haha, så det lutar helt klart åt att sova där nere på lördagen! men vi får helt enkelt se hur det blir med det. jag har även varit så snäll och lovat att jag ska vara nykter så att han kan dricka, väldigt snällt! :) thihi..


Men nu sitter jag här med mina halvt fyrkantiga ögon och inte gör så mycket, är lite trött faktiskt, så kanske ska ta och sova alldeles strax tror jag? hmm. ja, får hoppas att jag kommer kunna somna inatt i alla fall. då det inte fungerade allt för bra inatt. somnade inte förrän klockan började närma sig halv 4, 4 någon gång! uscha! men men, skärpning på den fronten (:


Nej, nu blev det långt! men jag återkommer mer imorgon istället!

Puss o kärlek ! <3


Beacuse I know you love me, and just wanna be like me! or even better - you wanna be ME!

Av Louise - 18 mars 2010 16:59

Jag känner mig faktiskt lite slö och sliten idag! och det är ju inte helt okej. hmm! skärpning! :p haha!


Men men, jag har i alla fall gjort nytta idag! jag har vikt tvätt ( som ni vet sedan det tidigare inlägget! ), tvättat 2 maskiner, diskat ( eller inte jag, såååå skönt att ha diskmaskin! ) dammsugit lite!
Så lite duktig har jag ju varit, och gjort nytta! :) hihi.


Ikväll blir det bara lugnt, och en massa mys då älsklingen har kommit hem igen! :) helt underbart, hihi ! <3

det blir nachos till middag idag, en sådan där plockmat men det är hur gott som helst!
och sedan tycker jag att det är mysigt när man får sitta tillsammans, och "plocka" i maten ( eller hur man nu ska förklara, ni förstår nog? ) och ja, bara vara helt enkelt :D hihi!


Nej, nu ska jag krama på älsklingen som nyss kom hem, och vet ni vad han hade med sig hem? jo, vanilj coca cola! jag tycker att den är hur god som helst! så han hade varit snäll och köpt med sig det till mig. gullegrisen då! (:
men vad tycker ni om den? tycker ni att den är god, eller var det bara flopp enligt er? berätta gärna vad ni tycker och tänker om den :P


Men vi hörs någonting senare, nu ska kramas och pussas!
Puss till er så länge! <3

Av Louise - 18 mars 2010 13:20

Nej men halloj (:


jag hatar verkligen sömnproblem, är det inte någon annan som har det också?
det är läskigt verkligen! för när Robin är hemma, så sover jag hur bra som helst ( ibland lite för tungt! ) men när han är iväg och jobbar eller någonting sådant så kan jag verkligen inte somna!
och att jag är mörkrädd ( tror inte det finns någon som är mer rädd för mörker? ) gör ju inte saken bättre direkt liksom. sjukt läskigt ju! :(  jag tycker inte alls om det om jag ska vara ärlig! uscha!!!!


Men nu är jag vaken i alla fall, eller ja har varit det ett bra tag, sedan halv 11 tror jag? :P   Men jag somnade inte förrän klockan var halv 4 heller. så man får sova lite längre då! :) haha!


Har pratat med Björn, då det ska fixas papper på min lilla golf :p haha! men det skulle fixas i alla fall.
Jag har även varit duktig såhär på morgonen, hihi! jag har bland annat vikt tvätt och startat en maskin också! så den ska alldeles strax hängas. och sedan kanske jag ska ta mig ett ärevarv med snabeldraken här hemma? :) hihi


Puss så länge! <3

Ovido - Quiz & Flashcards