Mina tankar i bokstäver!

Alla inlägg under mars 2010

Av Louise - 11 mars 2010 12:04

Blev ingen uppdatering igår, för jag låg på soffan under täcket och bara huttrade! jag frös verkligen hur mycket som helst! :(  inte kul.  Men älsklingen kom hem i alla fall, runt 7 tiden skulle jag tro att det var?  och då hae jag inte heller lust att sätta mig vid datorn, men jag hoppas att ni inte har dött av det? (: hih
Men det är kul att ni läser, för jag ser statistiken gå upp i stort sett varje dag - verkligen hur kul som helst! :)


Men jag somnade i alla fall rätt tidigt igår d jag hade tagit mig en varm dusch och fått upp värmen i kroppen igen! haha!
Vaknade i klockan 9 i morse, av att älsklingens klocka ringde, och kunde då inte somna om! :) haha! Så jag har legat och vridit och vänt mig i sängen tills för ungefär en 40 minuter sedan! Då gav jag upp! haha.


Men nu ska jag ta tag i mig själv, äta lite lunch för magen skriker faktiskt lite på mig!
och sedan bara njuta av att det fortfarande är plusgrader ute, och gräset börjar synas ute på tomten (: hihi!

Men på återseende i alla fall.
Puss o kärlek <3

Av Louise - 10 mars 2010 16:59

Hej hå!


Idag var jag aldrig ner på arbetsförmedlingen efter bilen inte fungerar riktigt som den ska! utan dessvärre bara fungerar när den vill, och det mina damer och herrar är INTE roligt! "/ hmm.

men då tog jag mig i kragen och gjorde någonting åt det istället :)


Så idag har jag diskat undan allting, tvättat och hängt allt sådant, dammat och gjort det fint! :) så nu skiner et igen här hemma!  just nu håller jag på och lagar mat, så maten står på spisen och är väl alldeles strax klar förhoppningsvis! haha! jag fick ett sms av älsk för en liten stund sedan att dom lämnade gävle, så om ca 2 timmar är han hemma här igen! och det är jag glad över !:D haha!


Men pga att jag inte var ner i morse, så ringde karolina ifrån arbetsförmedlingen och frågade vart jag hade hållit hus, haha! och sedan förklarade för mig vad dom hade gått igenom på dagens UGA-möte!  och så sa hon att jag skulle välja en sådan där grej att gå på! så jag fick välja mellan Jensen eller företagsskolan, vilket ska man välja? hum! jag har ingen som helst aning! men jag ska prata med olivia senare igen, då hon också ska gå på det där!

och sedan ska jag återkomma till den där sura tanten uppe på arbetsförmedlingen! :s

Men jag antar att det inte är sådant ni vill höra liksom, så ändring på det! :)


Ikväll blir det bara en slapparkväll antar jag, då jag varken har ork eller lust till att göra någonting speciellt. och jag tror inte heller för den delen att älsk har någon lust att åka iväg någonstans heller! så det blir en lugn och mysig hemmakväll med honom!  :D och det är inte helt fel ska ni veta! :)


Nej, nu ska jag ta tag i matlagningen så jag kan äta någon gång, jag börjar bli lite smått hungrig faktiskt, och magen skriker efter mat! så på återseende senare!
puss o kärlek ! <3

Av Louise - 10 mars 2010 14:53

Idag säger vi ett Stoooort grattis till Angelica Lögdahl som fyller 20år!

Jag hoppas verkligen at du har haft en kanon dag, och att den även kommer blir bra nu såhär när vi närmar oss kvällen och slutet utav den! :)

Jag kommer ihåg när vi först träffades för ca 6 år sedan! och det klicade mellan oss på en gång! vi gick i samma skola, och det var när jag bytte som jag träffade dig! alla våra bus, och kvällar när vi väl började åka moped och sådana saker! och är det något hyss jag har gjort, så har dom flesta varit med dig! haha :)
underbara tid, det är så ibland att man tänker tillbaka, och jag saknar faktiskt dom tiderna när det var sena kvällar, en massa bus och lite andra hyss! *småler med hela ansiktet!*


Men ha en bra dag stumpan!
Puss på dig, och grattis på födelsedagen! <3

Av Louise - 9 mars 2010 23:25

Kul att du kikade in! :)


Lite tidigare så gjorde jag lite middag och även en matlåda åt hjärtat, då han måste ha det när han jobbar borta! åh, jag hatar verkligen att han gör det, jag vill ju ha honom här med mig liksom! :( jag saknar min prins! :D

men i alla fall, efter det så kom pappsen hit in och pratade lite, kikade runt lite och sådär - väldigt trevligt faktiskt! Berättade även för honom att min adressändring nu var gjord, haha! how lovely is this? - jo underbart! ^^,


Sedan tog det inte alls lång stund innan Anna ringde och frågade om vi skulle hitta på någonting, och till slut kom vi fram till att hon skulle komma över en stund och kika på bandyn tillsammans med mig! men var ju liksom tvungen att se hur det gick för Bollnäs pojkarna! idag gick det tyvärr inte alls så bra, 6-4 till sandviken, men nya tag på torsdag igen, och ännu en bortamatch! men den hoppas jag att dom tar, gör inte ni det?
Pappa kom även han in och kikade med oss, och lyssnade på oss när vi satt och kippade efter andan några gånger, skrek lite på varandra och domarna och även vissa spelare! men det är sådant man får ta liksom! haha :)
men det var mysigt med lite sällskap måste jag erkänna! :D jag älskar ju som sagt att ha folk runt omkring mig! det är hur underbart som helst, och jag älskar mina vänner, så jag kan inte vara mycket lyckligare än såhär! jag är i mina egna skor, och jag trivs! skulle aldrig vilja byta med någon annan över huvudtaget.
men nu tappade jag väl ändå ämnet, men nu vet ni att jag älskar er alla vilkorslöst i alla fall! :)


Efter bandyn så blev anna kvar en stund, och sedan åkte även hon hem då hon såg lite trött och sliten ut . haha! så jag tog mig en snabbdusch, så nu sitter jag här i min härliga morgonrock och ska alldeles strax gå och dejta kudden även jag! :) hihi..

Olivia ringde förut och frågade om jag skulle ner på arbetsförmedlingen imorgon, och kanske det. jag vet dock inte riktigt om jag ska ner ännu! men det märker vi ju om inte annat! ^^ hihi. jag skulle i alla fall höra av mig till henne imorgon så får vi se hur det blir med arbetsförmedlingen! :)


Men nej, nu orkar jag verkligen inge mer! ska krypa ner i sängen under det underbara duntäcket, och dejta kudden och hoppas att john blund kommer på besök ganska snart! :) hihi .. så vi hörs imorgon helt enkelt.!
Godnatt, sovgott & dröm stoort - det gör jag och tänker jag fortsätta med! :D
Puss o kärlek godingar <3


jo just det, Anna - piercingen vart skitbra! :) PUSS på dig!

Av Louise - 9 mars 2010 16:03

Nej men halloj :)


Hur mår ni idag sötnosar?  Hoppas att allting är bra som vanligt förstås ^^

I morse så vaknade jag utav att Mathilda ringde och väckte mig, lite halv elakt och väcka mig vid 10 redan, men ändå så himla skönt att kliva upp i tid! haha.
men hon sa att hon och theo ( hennes son ) hade det tråkigt, så jag klev upp och gjore mig i ordning och sedan åkte jag och hämtade upp dom! :D hihi.
efter det blev det en sväng ner på ljusdal, in på albins och köpte en ny skötväska till hennes nya vagn som hon köpte! som för den delen också var väldigt snygg! bra kap om man säger så! ^^ haha! *småler*


Men efter att vi hade inhandlat en sådan, och även att jag pratat med chefen i telefonen så bestämde vi att vi skulle gå till Finess att fika lite - båda var ju lite smått hungriga! träffade även på Angelica Jönsson, som stod och väntade på Angelica lögdahl för dom skulle också fika! :) hihi.
Så vi bestämde oss för att alla 6 fika tillsammans, så vi satt där : mathilda ( hennes 4 månaders son Theo ), jag, Angelica J & Angelica L & hennes 5 månader gamla dotter Izabelle!    dom är ju hur söta som helst. så jag har myst, pussat, kramats hela dagen! det är ju hur mysigt som helst, och jag trivs verkligen =)
Hade dock glömt kameran hemma, så det blev tyvärr inte några kort på sötnosarna idag!  men men, det får bli en annan gång? :) hihi.   Fick även reda på att Angelica J var gravid, så vi gratulerar så mycket till att det ska komma en liten bebis i November! ytterst mysigt ju ^^ hihi..

Vid kvart i 3, så bestämde jag mig för att åka hemåt. var meningen att jag skulle skjutsa mathilda men det blev inte så. då åkte jag till norrkämsta och lämnade av theos bilbarnstol i lars bil istället :) hihi, sedan åkte jag hemåt! så har varit hemma nu ett tag, och fick även ett brev av skatteverket som hade beviljat min adressändring :) underbart om man säger så ! :D hihi..


Nu ska jag ta och laga mig lite mat, och ikväll ska jag eventuellt åka över till Anna och Jonas och mysa lite där! :) underbart faktiskt.. ^^ hihi..
men på återseende senare!
Puss o kärlek!

Av Louise - 8 mars 2010 22:36

Godkväll söthögar!
har ni haft en bra måndag?  det har jag, verkligen kanon! :)


Efter att robin åkte så hade jag ju lite egentid här hemma! har noppat ögonbrynen, ansiktsmask, fotbad och peeling! helt underbart faktiskt!  Han kom hem strax efter 8 tiden och gissa vad han hade med sig - GLASS! jag har ju tjatat i några dagar på att jag är sugen på glass, så han hade varit gullig och köpt med sig glassen med krossad chocklad i. mycket uppskattat faktiskt, så tack hjärtat <3


Efter det så har vi bara myst i soffan och ätit glass, och kikat på familjen annorlunda tillsammans! :)  vääldigt mysigt såhär en kväll innan han åker tillbaka och jobbar!  Även att jag blev ju tvungen att ika in den nya säsongen av svenska hollywood fruar, och jag säger bara det - det är rätt patetiskt, men ändå knepigt och konstigt så man vill nästan se vad som händer!  Men sedan förstår jag inte riktigt, man blir ju inte lycklig av pengar, det blir man inte! oavsett hur mycket det underlättar eller är en lättnad i vardagen så är det inte pengarna du blir lycklig av! eller har jag fel nu? hmm.


jaja, nu ska jag ta och borsta tänderna och sedan mysa ner mig med älsklingen och totalt mysa sönder honom! då han åker imorgon igen :( väldigt tråkigt, men det är ju sådant som måste göras ju! men som tur är så kommer han hem på onsdag och sover med mig igen! så behöver ju faktiskt inte vara ensam så himlans länge! :D vilket jag tycker är helt lovely! :) hihi..


Så på återseende imorgon! Godnatt & Dröm stoort!
puss o kärlek <3


.


btw - ni är väldigt dåliga på att komentera! kläm in en rad tycker jag! :)

Av Louise - 8 mars 2010 18:56

Härliga måndag.. jag tror verkligen att våren är på väg, och det tycker jag är hur underbat som helst! som vi alla har väntat på den just nu. nog för att jag tycker om vintern väldigt mycket och såädr, men nu tycker jag faktiskt det är nog och är redo för att välkomna våren med öppna armar och bara må bra! :D hihi... gör inte ni detsamma?


I morse så vaknade jag, och hann inte ens kliva upp ur sängen så ringer mamma och säger att jag måste komma dit! (: hihi.. Då hade dom 2 äldsta barnen stannat kvar hos min mamma istället för att åka till sin egen bara för att dom ville träffa mig. är dom inte söt?  hihi, jag tycker om dom väldigt mycket! sötungarna! <3
Så klädde på mig, gjorde mig i ordning och åkte dit där jag även fick frukost! :) riktigt smaskens! hihi.

Spelade lite buzz och bara mös lite i soffan! och sedan vid 3 tiden så åkte vi hemåt igen, stannade till på coop i ljusdal och handlade lite, sedan hem och gjorde middag! idag var det hemmagjorda köttbullar på menyn, Robin har tjatat om det hur länge som helst! :D hihi. så nu fick han som han ville ^^


Efter att vi hade ätit så åkte han ner till ljusdal, hem till stefan och olivia en sväng! jag kände att jag inte orkade följa med, då jag inte riktigt mår så bra! känns som om jag håller på att bli sjuk igen, eller att det inte riktigt har släppt ännu? hm, jaja! jag stannade hemma, har petat i mig en alvedon och nu sitter jag i soffan under filten och fryser även fast jag har 22 grader inne! :S  väldigt illa faktiskt.. men snart blir det en varm dusch så jag får upp lite värme i kroppen igen.
älskligen skulle komma hem efter att han hade varit med stefan en sväng, och sedan även tvättat bilen också! :D

så jag ska ha lite egentid här hemma medans han inte är hemma! :) hihi, så nu kan jag inta badrummet utan att det står någon och knackar på dörren och frågar när jag är klar :D hihi


Jo just det, det har ju varit plusgrader ute idag, och det är ju verkligen hur underbart som helst. när mamma ringde i morse så var det +9 grader ute! tänk er det ni, har varit uppe på 13 som mest idag tror jag? och det är ju som en dröm just nu känns det som. helt otroligt. men jag klagar inte alls ska ni veta, just nu mår jag bra!


Nej, nu har det blivit långt, vi hörs senare!
Puss o kärlek <3

Av Louise - 7 mars 2010 21:24

Bandyn är avklarad för denna dag, det blev en seger till Bollnäs, och jag hade en sambo som skrek det rätt ut! :) haha! men 8-2 till dom i alla fall, så nu är det en ny match på tisdag igen! hoppas att även den går lika bra ^^


I pausen så begav jag mig in i köket för att börja med maten, och idag var det chicken a la king som stod på menyn! göttans!! Robin åt så det tutade ur öronen på honom verkligen, trodde nästan han skulle spricka! :D  men så blir det när man är duktig på att laga mat! right?   det är så roligt när någon uppskattar det man har lagat.. underbart verkligen!


Efter middagen så kikade även jag klart på bandyn och såg att det blev en skön vinst som sagt, och sedan tog jag mig en låååång varm och behövligt skön dusch!  helt underbart, och jag kom ut ur badrummet som en ny människa! har suttit och myst i morgonrocken sedan dess, och det gör jag ju i och för sig fortfarande! :) haha! men det är mysigt med sådana här söndagar där man bara får mysa ner sig i soffan under en filt!


Det har väl inte hänt så mycket mer idag än bara en massa slappande på soffan med underbart sällskap.  jag är så himla lycklig, och jag älskar dig Robin! <3


Imorgon är det dags att vara lite duktig igen, det ska storhandlas, tvättas och städas lite här hemma - det ska skina igen! :) Kanske ska hinna med att träffa mammsen en sväng också, innan hon åker hem till Stockholm igen :( , men hon är ju tillbaka snart igen, och det tycker jag är helt underbart! om inte så har jag bestämt mig för att åka ner snart i alla fall! :D ..


Nu har robin tänt massa värmeljus i vardagsrummet, så jag ska släppa datorn och krypa ner under filten igen och kika klart på Wallander! sedan blir det nog till att försöka sova tidigt ikväll, jag känner redan att mina ögonlock börjar på att bli lite tunga! :p haha! men på återseende imorgon istället godingar!


Puss o kärlek!





I know you just wants to be me, and it wont happen! not now, not tomorrow and not ever!

Keep it up, and belive your self - beacuse you are gonna need it darling!!

Ovido - Quiz & Flashcards