Mina tankar i bokstäver!

Alla inlägg under april 2011

Av Louise - 5 april 2011 13:54

Underbart vacker tisdag idag, otroligt vackert väder och allting kanon.


Dagen har hittills varit mycket bra måste jag säga, dock lite jobbig en stund. men det är sådant man får leva med antar jag! :s hmm!


Började morgonen vid halv 8 då jag inte kunde sova längre, och sedan vid 8 tiden kom Kim och Anna upp. och då myste jag och min lilla guldklimp på soffan i nästan en timme imorse, hur mysigt som helst. och han är ju den charmigaste man kan tänka sig! han ler inte bara med munnen, utan med hela ansiktet och lägger huvudet på sne lite samtidigt. underbara unge! <3 hihi..

Efter det så var det dags för lite mat, så jag matade honom då jag ville mysa så mycket som möjligt innan det var dags för mig att åka hemåt.


Efter att han var mätt och belåten blev det lite frukost och sedan göra sig i ordning! Tog en promenad med anna, kim och hunden ner till tåget vid 10 tiden. Och jag förstår inte varför det alltid är lika svårt att säga hejdå till sin bästa vän. Är det lika svårt för er också?

Jag vet att vi kommer ses snart igen, och vi bor inte direkt långt ifrån varandra! men det känns bland som om det är hur långt som helst emellan. tråkigt nog!!


Kom hem till Bollnäs och har sedan dess bara tgit det lugnt. tog en promenad hem från station i det fina vädret, har vattnat blommorna och gått igenom posten! även att min deklaration hade kommit idag. så tack för det, jag blev kanon glad! :D hihi..

Sedan kom dom och fixade med våran ventilation idag också, så nu är det äntligen gjort - skönt måste jag säga! :)


Nu sitter jag här och gör egentligen ingenting. ska ta mig någonting och äta, då det blir lite sen middag idag skulle jag tänka mig! Då jag ska vara på skolan mellan 3-4, och sedan skulle jag nog iväg och träffa Jessica en sväng. Även att jag har planerat med Elin att jag ska träffa henne senare ikväll. då vi är "änkor" båda två den här veckan, så passar på att ha lite tjej mys ikväll :) kanon, detta blir en bra dag/kväll. jag ser fram emot den :) hihi..


Men nu lite mat i magen, och sedan bär det av mot skolan för att lyssna lite, och sedan få lite inspiration och förberedelse in för min muntliga presentation imorgon angående Childhood. Men på återseende senare!

Lots of Love! <3

Av Louise - 4 april 2011 23:39

Hejsan svejsan! :)


Var ju meningen att jag skulle ha åkt hem till Bollnäs nu såhär på kvällen, men jag struntade helt enkelt i det och stannade kvar här en natt till. Kände verkligen att jag behövde det, och jag har ingenting att åka hem till just idag egentligen!
Men imorgon åker jag hem tidigt och mycket som ska hinnas med då istället. Så fick det bli :) haha.


Så ligger just nu på soffan hemma hos Anna, och ska strax sluta mina vackra för lite sömn, då jag hoppas på mer sömn denna natt än den som var :) haha! Sådant som märks om man får eller inte. inte sant? :)


Dagen idag har varit kanon bra verkligen :) Lugn morgon och en massssa morgonmys med en pigg guldklimp, jag bara älskar honom! <3 !!!

Efter lite frukost och sådär, ner på försäkringskassan och ställde några frågor, men slutade med att jag bara blev irriterad pga detta och gick efter ca 1 timme. usch för dom säger jag bara. varför göra allting så himla komplicerat när det egentligen inte är det? hmm.

efter det så åkte vi och kikade på "nya dollar" eller ja, sedan dom gjorde om kanske man ska säga rättare sagt, haha! hämtade ut Marias otroligt vackra balklänning som hade kommit och sedan en tripp mot Hedsta!


När man kom dit, fick man flashbacks från när man var 13-16år gammal, tiden då man var där som mest. ibland nästan bodde där! Var där i ett antal timmar, pratade på och mös med Camilla (annas mamma) och sedan kom hennes lillebror hem också. men otroligt mysigt var det att bara sitta och prata av sig. :) behövdes om man säger så! :) <3 ..

Efter några timmar var det dags att åka hemåt igen då magen började kurra på oss allihopa kändes det som. hihi.
Idag kycklingfileér och ris, otroligt gott :) .


Har inte hänt mycket på kvällen, har bara myst med anna och självklart massa med min lilla älskling i detta hushåll, och sedan snackat, och ventilerat en hel del om allt mellan himmel och jord. sådant som den absolut bästa vännen kan och är till för, komma med kloka ord och åsikter om allt. Precis så som jag gillar det, och precis sådär äkta och ärligt som det ska vara! :) hihi. <3 !!


Sedan kom Mia en sväng också, evigheter sedan man träffade henne känns det som. men det var kul att träffa henne i alla fall :)


Men som sagt, nu ligger jag på soffan och det är dags för lite sömn!  Imorgon åker jag hem till Bollnäs igen, då ska det uträttas lite ärenden på staden, och sedan blir det hem och plugga en hel del, har 2 uppgifter som måste vara klara senast onsdag. och den muntliga presentationen att förbereda tills onsdag. och ska vara klart tills dess! :) ..  Men mer om det imorgon, nu somnar jag snart med datorn i knät. så godnatt!

Lots of love! <3

Av Louise - 4 april 2011 09:13

Min söndag blev kanon, precis som jag hade trott att den skulle bli. :) helt underbart..


Mamma hämtade upp mig på stationen i Ljusdal eftersom jag åkte tåget upp, åkte till pappa! och där träffade jag äntligen lillebror, så som jag saknat honom. det är nästan sjukt hur mycket man kan sakna någon i sin familj så mycket ibland, det är läskigt. men väldigt underbart när man väl träffas! :)


Fikade lite med tårta och sådär, myste på och sedan skulle mamma och pelle åka vid 4, men jag ville inte riktigt åka ifrån pappa och lillebror just då! Så pappa lovade att skjutsa ner mig senare! sagt och gjort, jag blev kvar! :)
Satt och pratade med lillebror ett bra tag, och sedan förflyttade jag mig vidare och hamnade i köket och pratade med pappa och bollade lite idéer. Väldigt skönt att få diskutera med pappa lite, då det inte var igår! - det var alldeles för länge sedan tycker jag! Jag MÅSTE bli bättre på att åka upp dit och hälsa på, nu är det ändring!!! :) 

 

Vid 6 tiden skjutsade pappa ner mig på Ljusdal och jag gick hem till Anna! :) Fick en liten present ifrån mina guldklimpar, en tröja, ett par byxor och en body till det lilla miraklet. tack så hemskt mycket!

Myste på med Kim en stund innan maten var klar, och sedan åt vi god mat.
Efter middagen så tog jag mig ett bad på nästan 1 timme, väldigt skönt :) Så som jag har längtat efter badkar, men som jag skrev igår - man uppskattar det mer när man inte har ett själv hemma och kan bada varje dag! :) haha..


Efter badet var klockan 9 och vi slog oss ner för att titta på BB, och äntligen åkte Vanessa ut, så himla bra kan jag säga! :) haha! så jag blev kanon nöjd över just det :) haha! ..

Efter BB så blev det lugnt en stund, och sedan satte vi oss alla tre ( jag, anna och Jonas) och spelade ett parti kort. mycket trevligt måste jag säga! :) ..

Hade spelat klart vid 12 tiden, och då förflyttade vi oss till soffan.


Kim hade somnat, och även att Jonas gick och la sig! Men jag och Anna satt och diskuterade vidare! om altl mellan himmel och jord, planering av saker, tips och idéer och sedan bara allmänt. och även självklart blev det lite prat om det planerade dopet och bröllopet i sommar! ja, dom ska gifta sig i sommar! :)

otroligt roligt faktiskt :) hihi. jag ser fram emot det måste jag säga. jag är också lite "uppspelt" ang detta. Men det är klart man blir det när det är ens kompis sedan 10år tillbaka som ska gifta sig, för det är en stor grej, och sedan ska ju min guldklimp döpas samma dag. underbart!


Gick och la oss vid halv 5, och sedan sovit dåligt faktiskt. Men värt varenda minut utav det. och nu har vi varit vaken i snart 1½ timme, för Kim ville vakna tidigt idag. men det gör absolut ingenting! :)

Nu på morgonen har jag haft morgonmys med Kim i famnen, underbara barn. och anna vid min sida! :) jag stormtrivs med livet.

Ska snart äta lite frukost och sedan får vi se vad dagen har att erbjuda!
Så nu ska jag vara social då Kim precis har somnat igen, så på återseende ikväll när jag kommit hem igen!

Lots of Love!

Av Louise - 3 april 2011 11:47

Söndagen är äntligen kommen, så som jag har längtat! :)

Klockan ringde tidigt imorse, och det var bara till att hoppa upp och klä på sig!
Hjälpte älsklingen och packa allting som han ska ha med sig, då han ska åka uppåt i landet (mellan 40-60 mil?) och jobba i veckan! så blir ensam hemma. det är den tråkiga biten - Att vara ensam med andra ord!   Men jag överlever ska ni se :) haha!


Var iväg och handlade lite, då han fick hjälpa mig och bära allt tungt :)
Och nu är vi hemma igen, ska hjälpa älskling med lite matlådor så han har det med sig, och sedan ska jag bara slappa en liten stund, och packa ner det sista!


13.11 går tåget upp mot Ljusdal. äntligen! Ska iväg och fira min lillebror först, då han fyllde 19 igår, så ska äntligen få träffa honom, mamma, pappa och pelle! och min lilla kissemiss.  Ska bli otroligt skönt.
Och efter lite fika och mys där hemma så ska jag åka vidare ner mot mina guldklimpar Anna och Kim! Gosh vad jag saknar dom! <3 ..


Där kommer jag bli bjuden på middag, otroligt snällt :), och sedan blir jag kvar hos dom inatt, då Robin ändå inte är hemma och jag inte har någon brådska hem. Så blir en övernattning där ikväll, och det ser jag verkligen fram emot, och det är någonting jag kan behöva nu känner jag. jag behöver anna, och såklart att jag får mysa med min lilla guldis Kim är bara ett stooooort plus i kanten! :) hihi.


Så denna söndag kommer att bli hur bra som helst, den kan inte bli annat när dom absolut bästa i mitt liv är inblandade - alla på samma dag! <3 I just love it.
Så nu får gärna klockan springa på en timme till, så man får sätta sig på tåget och bara börja njuta av tillvaron för en dag! :)

Ska även passa på att låna badkaret hemma hos Anna ikväll, ska bli otroligt skönt! bara det ska få mig att njuta, mina höfter behövder det. och även jag! :)
man uppskattar det så mycket mer när man inte har badkar hemma själv. men snäll som hon är "lånar" hon ut det till mig för en stund ikväll. hihi.


Men nu måste jag hjälpa Robin, men kanske återkommer någonting senare! På återseende!

Lots of Love! <3

Av Louise - 3 april 2011 01:02

Nu som först är vi hemma! ;P haha!
Blev lite senare än vad det var tänkt i alla fall. men det gör ingenting.


Kollade på körslaget med Siw och Nutte, och blev lika glad denna vecka av att se pappas stora leende genom tv rutan :) hihi. Och även att dom gick vidare, så även nästa vecka får vi se mer av honom och team Andreas! kanon bra ju. tycker ni inte? :)


Även att Anna följde med mig på statiol (i byn), och så kom jag på att jag inte hade mitt körkort med mig. Men hon har just fått sitt, så hon fick prova köra audi, och som jag skrattade! jag har aldrig sett någon så rolig, och framför allt när hon skrattar själv. haha! Hon är ju så kort, så hon ändrade precis allt för Robin. haha!
Hon drog fram sätet, hissade upp det, ändrade ryggstödet så det blev rakt och sänkte ratten och även speglarna!  Ni kan ju tänka er hur roligt det såg ut nu på kvällen när vi skulle hem, och Robin skulle försöka komma in i bilen då hon inte ändrade tillbaka! :) Klockrent om man säger så. fick sig ett gott skratt om inte annat :) haha! btw, Grattis till körkortet Anna! :)


På vägen hem så sväng vi in i Sörbo och hämtade upp Elin, Andreas och lilla Thea! Då Andreas hade tagit någon öl och ville ha hem bilen. :)
Fick även med mig Ida och Marie i audi'n på väg tillbaka, då flickorna skulle på Tranan och skaka lite rumpa! vilket jag tycker att dom gjorde helt rätt i :) hihi. Blir ju lite sugen själv liksom! haha. men det får man ta vid ett annat tillfälle. Och när kroppen säger att man orkar studsa runt där igen! ;D Jaa, så får det bli .. haha!


Men nu är vi hemma, sedan en halvtimme tillbaka ungefär! har även hunnit få upp dom nya gardinerna i sovrummet också! och det blev otroligt bra måste jag säga! jag är otroligt nöjd med dom. (Bild kommer någon dag!)


Nu ska jag ta och krypa ner i sängen, klockan ringer tidigt och mycket som ska hinnas med imorgon. Har en känsla av att imorgon kommer bli en kanon bra dag! jag ser fram emot den. men återkommer mer om det imorgon. Så godnatt godingar och bloggen! :) Så på återseende!

Lots of Love! <3

Av Louise - 2 april 2011 19:25

Här uppe händer det inte alls speciellt mycket! Är väl ganska så rastlös kan man väl säga, men vad gör det om 100 år liksom? hmm!


Har sedn jag skrev sist inte gjort någonting egentligen! bara suttit med mitt lilla tidsfördriv och sådär, med andra ord ingenting speciellt roligt.
Har även kikat runt i lite olika kataloger som svärmor hade hemma, och självklart så hittade jag även jotex katalogen. och tro mig - Där i fanns det hur mycket fint som helst!!!! Ge mig någon? :) haha. ja, hittade jätte fina gardiner som jag ville ha i vardagsrummet, och lite annat smått och gott som skulle passa sig jätte jätte bra hemma i lägenheten! Man liksom drömmer sig bort.
men ja, det får vänta! har lite andra prioteringar först och främst. har ju ett litet mirakel på väg som behöver ha "lite" smått och gott också! :) En hel del faktiskt om jag ska vara ärlig. och det är min första och största prioritet just nu! Där ska mina pengar läggas, och så var det bra med den saken! :) haha!

men man kan ju alltid titta och få lite insipration och lite idéer, Inte sant? :) hihi!


Ska snart äta middag också, Robin står just nu ute vid grillen, och det borde vara middag om en liten liten stund bara! det luktar otroligt gott här innifrån köket i alla fall ska jag erkänna! :) hih.


Efter det så blir det KÖRSLAGET, ikväll ska det bli lite spännande och se vad dom kan göra med den låten. hihi :)
men ja, på återseende senare!
Lots of Love! <3

Av Louise - 2 april 2011 15:29

Hela förmiddagen har gått åt till att städa lägenheten!

Plockat undan, dammat, dammsugit, torkat golv, skurat toaletten och en massa massa mer! Så nu är det otroligt fint där hemma! fick även in alla kläderna i garderoben. Som jag sagt länge att dom ska in där, men nu som först har dom kommit till sin rätta plats! Och gosh vad skönt det känns att äntligen ha fått det gjort! :) haha! Så nu är garderoben full igen, och inte nästan tom! Men det känns kanon bra ju. :) haha!


Efter det så blev det in till Elin och Andreas en sväng, och pratade lite med dom!
Och nu är vi i Edsbyn, ska tydligen grilla ikväll. Lite tidigt för min del, men nu blev det bestämt så!


Även att jag pratade ganska länge med mamma också, otroligt skönt att få ventilera sig lite måste jag säga! Tack för det mamma! Och jag håller fullständigt med dig, det börjar gå för långt åt fel håll. Bara hoppas att det blir bättre. Så bara vänta och se! ;p hmm!


Men ja, nu ska jag syssla med mitt lilla tidsfördriv. Så på återseende!

Lots of Love! <3

Av Louise - 2 april 2011 10:35

Idag är ingen vanlig födelsedag, för idag är det min lillebrors födelsedag!

Glenn blir 19år!!! Stora pojken min :) hihi..


                          


                



 


HIPP HIPP HURRA PÅ DIN FÖDELSEDAG!!!!!!!


Jag älskar dig Glenn, du är världsbäst, och det finns ingenting jag inte skulle göra för dig! Du är min andra halva. och ja du är bara allt för mig. Den bästa lillebror man någonsin kan önska sig/ha!
Hoppas att du får en kanon bra dag, det är du värd. :)


Vi syns imorgon <3 !

PUSS PUSS   / Storasyster!


   

Ovido - Quiz & Flashcards