Mina tankar i bokstäver!

Alla inlägg den 13 april 2011

Av Louise - 13 april 2011 22:22

Wiiiho, jag fick sömn inatt. Efter en liten stund med smärta så gick det över (nästan helt) och jag somnade. helt underbart.. och jag kunde sova till halv 8 imorse.
Vaknade upp helt utvilad, och det var en underbar känsla måste jag säga, helt underbart faktiskt. så det var skönt med lite sömn :D


Imorse när jag klev upp blev det inte alls mycket gjort, bara satt i soffan och visste inte vad jag skulle göra! Men vid 11 tiden så ringde jessica och sedan hade dagen startat på riktigt. hihi. Plattade håret, sminkade mig lite och gjorde mig i ordning och vid 12 tiden så hämtade hon upp mig.

Följde med henne på arbetsförmedlingen och Intersport och sedan tittade solen fram också. Så vi hämtade upp Erika på granberg och sedan iväg för en mjukglass (självklart med tutti frutti strössel) hihi. otroligt gott.

Hem hit en sväng och fikade och pratade en massa, otroligt skönt faktiskt :) hihi.
Och efter någon timme så åkte dom hemåt, och jag lagade mig lite middag!
Eller ja, det blev inget avancerat idag. blev ärtsoppa (älskling äter inte det heller, så passar på!) och en hårdmacka med ost. otroligt gott och väldigt länge sedan jag åt det. hihi. Så jag njöt om man säger! inte ofta man gör det för så simla saker, men jag gjorde det. Jaa, jag erkänner! :) haha!!


När jag hade ätit så satte jag mig ner i soffan och bara tog det lugnt en stund. otroligt skönt. Men efter ett tag blev jag så himla rastlös, och ingenting bra på tv'n heller för den delen! så i brist på sysselsättning så började jag faktiskt städa lite! haha! Så har hunnit med att damma, tvätta en maskin tvätt, diska och gjort fint i köket. Hann dock inte dammsuga, men det gör jag imorgon innan mamma kommer istället. japp, så får det bli! :)


Som sagt, imorgon kommer mamma hit, och gissa om jag längtar!!!:D  jag saknar min mamma hur mycket som helst! <3 bästa ever ju! 
Och även att jag ska följa med henne hem imorgon och sova där, då jag har fått en tid på fredag i hudiksvall, och hon ska följa med mig. Så ska sova där då det underlättar en hel del. och mer tid med mamma säger man ju aldrig nej till :) haha! :)    Hoppas att det bara är positivt på fredag, annars vet jag inte! men jag tror nog att allting kommer vara bra, och att jag kan åka hem med ett leende på läpparna och vänta ytligare, japp så känns det, och det är precis det jag håller tummarna för! :)

Har precis pratat med älsklingen, och jag saknar honom som en tok. men jag är otroligt stolt och glad över att han är iväg och jobbar också! men jobbigt att han är så långt borta och även borta så länge! men vad gör man inte? det är ju för en bra sak. :) hih, och vi ses ju snart igen, och då blir han ledig i flera dagar, love it! :)
Och idag sa han saker som bara fick mitt hjärta att smälta lite till, han är ju bara för underbar mitt hjärta! jag har världens bästa pojkvän/sambo! 
Jag älskar dig Robin Gustafson! <3


Nej, nu blev det mycket text. så en liten guldstjärna till er som faktiskt läste igenom allting. men nu väntar sängen så det blir morgon fortare. så på återseende imorgon. Godnatt bloggen. :)

Lots of Love! <3

Ovido - Quiz & Flashcards