Mina tankar i bokstäver!

Alla inlägg den 21 april 2011

Av Louise - 21 april 2011 14:55

Dagen har verkligen börjat på bästa möjliga sätt!! :)


Vaknade av att klockan ringde imorse, och då blev det lite mys med älsklingen innan jag tog mitt förnuft till fånga och äntligen klev upp ur sängen! :) haha!
Bara där började min skärtorsdag på bästa sätt, ja det gjorde den verkligen!


klev upp, gjorde mig lite i ordning och klockan bara sprang iväg, och helt plötsligt var klockan 12. :) Gick in till grannarna och drack en kopp kaffe, tog det lugnt en stund!
Älskling åkte iväg och bytte däck på bilen, och jag åkte med Elin och Andreas på willys och handlade allting inför ikväll. :) hihi. ikväll blir kanon!


har precis kommit hem i stort sett, stoppat in allting på rätt plats! och om ca 1-1½ timme så blir det över till söthögarna igen, då även Odde, Linn och deras små flickor kommer. Ikväll är det grillning som sagt, och har vi tur så kanske det kommer några söta påskkärringar  och hälsar på ikväll. har ju trots allt handlat en liten godispåse til dom, så dom får någonting ! :)
jag tycker verkligen om påsken, och alla sådana "helger" som vi har året om. det blir mysigt, härlig stämning och så mycket mer. jag trivs, och framför allt nu när man ser att vädret är på topp! :D hihi...


Ja, nu ska jag plocka undan här hemma lite snabbt innan det är dax att förbereda och gå över för en mysig kväll.
Hoppas att ni alla andra goingar också får en kanon kväll - för det tänker jag ha! :)

Lots of Love! <3

Ovido - Quiz & Flashcards