Mina tankar i bokstäver!

Alla inlägg den 1 april 2011

Av Louise - 1 april 2011 22:00

Vilken underbar fredag jag har haft! :)

Även att det är första april idag, det betyder att man får luras utan att dom ska bli allt för sur på dig! : haha! Har du blivit lurad? eller kanske har du lurat någon?

Vad är ditt bästa April skämts tips? :)


Förutom det har det inte hänt så mycket sedan sist. eller jo kanske! :) haha!
Åkte ju iväg till Valbo med Älskling, Svärmor och Nutte! :) När vi kom dit så blev det lite mat i magen, och sedan ett varv på Ikea, jag har nu hittat lite som vi ska inhandla så småning om, och även sådant som jag vill ha! det är otroligt roligt att bara gå runt där inne ibland :) hihi.
Efter ett varv inne på ikea, med många saker som man skulle velat ha med sig hem så blev det in på köpis en sväng, och även där gick jag in på en av favorit butikerna där: smaksak (heter butiken). och där kan man gå hur länge som helst. även fast den inte är speciellt stor, men det finns hur mycket fint som helst.
Har ni varit in där någon gång? :) hihi..

Men efter att ha tittat runt i olika affärer och sådär så var det dags att bege sig hemåt mot Bollnäs igen. :)


Kom hem strax efter 8 tiden, och har sedan dess inte gjort någonting egentligen! Bara tagit det lugnt, då mina höfter fick väldigt ont av att gå i stort sett hela kvällen! men det är bra att man rör på sig, och ja jag hade mitt stödbälte på mig! men gör lite ont i alla fall :S haha! :)


Så nu sitter vi här och gör inte speciellt mycket som sagt, och jag ska alldeles strax ta och krypa ner i sängen och invänta en härlig lördag! :) Hoppas på bra väder imorgon också! :) Men godnatt bloggen för ikväll! På återseende!

Lots of Love! <3

Av Louise - 1 april 2011 13:43

Fredag, är det inte underbart så säg? :) hihi.


Fick "sovmorgon" ända till klockan 8 imorse, då ville hunden ut! :) haha! så det var bara till att klä på sig, och så tog vi en 40minuters promenad sådär på morgonen. Dock var det väldigt tråkigt väder ute! uscha! men vad gör det? det var ju otroligt skönt att komma upp i tid, och även att man fick komma ut och röra på sig, kanon det ju! :) hihi.


Efter promenaden så hoppade jag in i duschen och gjorde mig i ordning med lite frukost :) Sedan förberedde jag mig inför det engelska muntliga provet som jag skulle iväg på klocken 11. Som för övrigt också gick väldigt bra! :) .

Han sa att det gick bra och att jag var otroligt duktig, så det kändes kanon bra när jag åkte därifrån.
In på biblioteket, lånade en ny svenska bok och sedan hemåt! :) Japp! det var min morgon.


Sedan jag kommit hem har jag egentligen inte gjort någonting. Gjort upp en planering på mina studier (för mig själv!) så jag ska bli lite mer motiverad liksom. så det är bara en "bocka-av-lista" för mig själv. känns hur bra som helst, och nu är jag på gång med studierna på riktigt känns det som. japp, jag är duktig! :)

Älsklingen åkte iväg med Andreas för någon timme sedan, men är just nu på väg hem! Nutte är redan här. Så vi väntar på älsklingen och svärmor som kommer vilken sekund som helst.
Och när dom har kommit så ska vi åka iväg mot Valbo och Ikea! :)

Ska kika på lite saker, och bara ha en mysig fredag.

Ja, så ser våran dag ut. så på återseende!
Lots of Love! <3

Ovido - Quiz & Flashcards