Mina tankar i bokstäver!

Alla inlägg den 17 april 2011

Av Louise - 17 april 2011 08:55

Åh jag hade en underbar kväll igår! :) Jag är så lycklig för att jag har den lillebror jag har! gosh, i love you! :)


Vi satt och tittade på körslaget igår, och fick rysningar tillsammans. åt chips och snackade en massa skit. Och i en av reklampauserna så började mitt lilla hjärta röra på sig och leva loppan, så hela magen började hoppa runt, och Glenn blev bra facinerad av det. hihi. ni skulle ha sett hans min, it was pricless! :)

Pappa och team Andreas gick vidare, och vi satt här alldeles nervösa, men nu är dom i semifinal på lördag, hur kul som helst att dom har kommit så långt och att det har gått så bra för dom! :)

Efter att vi hade tittat och sådär, så var jag alldeles för trött, så jag gick ner och la mig i sängen och kollade på en film: "Farsan" , den var helt okej. men inte någon jag skulle titta på flera gånger :P haha! Glenn gick ut med några kompisar och jag somnade efter ett tag. :)
Sedan vaknade jag av att pappa kom hem vid 2 tiden, så då blev jag ju pigg. så pratade med honom en sväng, och sedan somnade jag om igen! :P haha!
Nu har jag varit vaken sedan klockan halv 8, och inte kunnat somna om. så funderar på om jag kanske ska kika på någon film eller sådär och vänta på att alla andra vaknar i huset! :) hihi *småler* ..


Vad händer idag då? :)
Jo, pappa och dom skulle ha en konsert i järvsöbacken, så den ska jag iväg och kika på. otroligt roligt faktiskt! Och sedan förutom det så blir det nog bara lugnt, ska bara mysa med pappa nu när jag har chansen och verkligen är här. :)
Blir ju kvar här en natt till, och åker hem imorgon bitti! underbart. <3

Men ja, nu ska jag titta på film och vänta på att dom andra tröttmössorna vaknar! hih.  På återseende senare söthögar!

Lots of Love! <3

Ovido - Quiz & Flashcards