Mina tankar i bokstäver!

Alla inlägg den 10 april 2011

Av Louise - 10 april 2011 19:46

Idag har varit en mycket tung dag måste jag erkänna! Men vad gör det egentligen? det kommer flera bra dagar. haha!


Tvätten och disken är avklarad. när det var klart så åkte jag och älsklingen iväg och handlade för min vecka, och även så att han kunde få en hujedamig massa matlådor. haha! när vi kom hem så var det bara till att ställa oss och göra mat till honom, 8 matlådor skulle han ha med sig. så nu har han det också! :))


Sedan gick vi in till Elin och Andreas där middagen serverades idag, tack så himla mycket! <3 ni är för underbara! :) ..

Efter middagen hamnade jag i paltkoma, så gick in och fixade lite och sedan slappade på soffan en stund, otroligt skönt.

Älskling åkte iväg med Andreas, då dom skulle hämta A's firmabil. Men när dom kom hem så var det bara till att kliva upp ur soffan igen :) hihi. Hjälpte honom och packa ihop allting som han skulle ha med sig i klädesväg och sängkläder. så nu har han med sig allting sådant också.
nu är ju bara frågan: Hur ska jag klara mig i 8 dagar?

mörkrädd som man är, tråkigt att vara ensam. och enda tills nästa måndag. hjälp mig!!!! :S 


Jag hoppas att det ska gå bra, men det återstår ju och se antar jag. jag har väl lite saker planerade som jag skulle vilja göra . så får se hur det blir med dom? :) haha!


Nu ska jag ta och hoppa in i duschen och tvätta av allt stekos ifrån fläsket ur håret och sådär., japp, det behövs! och sedan ska jag mysa sönder älsklingen då han åker inatt :( ..

Så på återseende godingar!

Lots of Love! <3

Av Louise - 10 april 2011 11:36

Min lördagskväll var helt underbar! Jag bara njöt och myste sönder älsklingen för fulla muggar! hade ni en lika trevlig lördagskväll? :)


Det hela började med att dagen var lugn, och sedan på eftermiddagen så åkte vi och handlade lite med Elin och Andreas, och sedan hem. Älskling åkte iväg och hämtade bilen som han skulle ha, och jag började med middagen!
När han kom hem så hjälptes vi åt med det sista och sedan åt riktigt god och mysig middag tillsammans! Det är en utav sakerna jag saknar på veckorna nu när han är borta, men det blir ju lite extra mysigt på helgerna när han kommer hem! :)


Efter middagen så tände vi lite ljus, tog med oss påskmusten och godiset och förflyttade oss till soffan och så var det dags för körslaget! :) . Pappa fick sjunga solo (väckte barndomsminnen, då det var en låt jag hört pappa sjunga mycket när jag var liten!)
Och även att dom gick vidare tills nästa vecka - toppen! :) hejja hejja.. :)..


Sedan blev det en tidig kväll och jag blev lite bortskämd, då älsk låg och sullade mig på ryggen hur länge som helst. tack för det snuttis! :) <3 . hihi..

Sedan somnade jag som den prinsessa jag är! thihi.. :))


Imorse vaknade jag tidigt, och har nu varit uppe på tok för länge redan känns det som, ska hjälpa älskling och packa ihop lite inför hans vecka långt upp i landet, och sedan ska vi fixa i ordning lite matlådor åt honom och sådant. Ska även tvätta undan lite kläder som han kom hem med häromdagen, så jag slipper göra det i veckan! :) lika bra att få det gjort. inte sant? :) haha!

Och senare ikväll blir det middag med Elin och Andreas, då pojkarna ska äta pölsa och vi flickor ska äta fläsk med löksås istället. usch för pölsa :P haha!
Men nu har jag inte tid, så på återseende!!

Lots of Love! <3

Ovido - Quiz & Flashcards