Mina tankar i bokstäver!

Alla inlägg den 27 april 2011

Av Louise - 27 april 2011 16:03

Dagen har hittills varit hur bra som helst, jag trivs som fisken i vattnet med precis allting just nu. Ingenting kan stoppa mig - nu är jag på topp, och jag tänker inte gå någonstans! :) hihi.


Vaknade omänskligt tidigt imorse, slog upp mina vackra vid 05,56 - och kunde absolut inte somna om. Men låg kvar och drog mig till klockan blev kvart i 7. :)

Klev upp, åt frukost och tog mig en dusch och kollade lite snabbt på tv'n.

Sedan var det dags att ta sig iväg till barnmorskan för att mäta, väga och lyssna! Alltid en lika underbar känsla när man får höra sitt mirakels hjärta och hur det lever loppan och har det bra där inne. Jag blev tårögd även denna gång. :)
men allting såg bra ut, precis som det skulle, och nu är vi tillbaka på rätt "spår" på SF kurvan.  och hjärtat slog i snitt 145 slag/minuten!


Efter att jag hade varit där så åkte jag hemåt, och så blev det en snabb fika inne hos Elin. Men sedan tog jag mig i kragen och gick in och började städa. hon skulle ändå få främmande, så lite lättare att slita sig var det. :)
Men har nu dammat, dammsugit, torkat golven, skurat badrummet, plockat ur diskmaskinen, vattnat blommorna, bäddat rent i sängen och nu väntar jag på att tvätmaskinen ska bli klar! :)
- Jag känner mig duktig! (bra gjort Louise!) hihi...


Så nu ska jag bara ta det lugnt, laga mig en god kycklinggryta och bara njuta resterande del av dagen/kvällen. och ska även färga mitt hår - äntligen!! :) hihi.
Så ja, det blir bara lugnt.
Imorgon ska ja ju på hälsocentralen, och sedan bär det nog av upp mot Ljusdal/Färila. :) Tror även att Maud (pappas tjej) skulle komma och hälsa på här. mycket trevligt.


Men nej, nu har jag inte tid, återkommer senare ikväll.  På återseende!

Lots of Love! <3


Av Louise - 27 april 2011 00:03

_____________________________







The new design



 

Lite nytt här på bloggen! Utseende mässigt i alla fall.
Så vad tycker ni om detta då?
Blev det bättre, eller till det sämre?


Kom gärna med era åsikter! Vore roligt att höra vad ni tycker faktiskt. Så släng gärna in en komentar ang utseendet, den nya "headern", eller bara bloggen i allmänhet.


Lots of Love!



Ovido - Quiz & Flashcards