Mina tankar i bokstäver!

Alla inlägg den 19 april 2011

Av Louise - 19 april 2011 18:20

Jag älskar detta underbara väder, gör inte ni det också? :)
Men klockan är strax halv 7 och det är fortfarande strålande sol och 15 grader varmt, då kan man ju inte göra annat än att älska läget ju. haha!
Våren är här, och sommaren är på väg med stormsteg! :) Den är här fortare än vi anar skulle jag tro, och gissa om jag längtar!

Det är ju mycket roligt som händer i sommar, men det absolut roligaste är att vårat lilla mirakel kommer till världen, lovely! <3


Idag har varit en bra dag. Började dagen med att ta mig en lång dusch med inpackning och sådant. Efter det drog jag på mig lite kläder och smink och så bar det av mot kilafors, då älskling skulle hem till Lasse och skriva anställningsavtal! :) Så nu är det klart, underbart verkligen :) hihi.

Sedan har jag varit och fixat lite annat också.


Försökte få tag på hälsocentralen tidigare också, men det gick ju ungefär som vanligt :P haha! så får helt enkelt testa imorgon igen. måste ha ett nytt sjukintyg!! :) haha!

Väl hemma så åkte balkongdörren upp då man vill ha in vädret i lägenheten (Ja, ni förstår vad jag menar!?) haha. och så blev det lite middag.

Nu sitter jag här och bara tar det lugnt en stund. helt underbart måste jag säga! ^, hihi.


Blir en lugn kväll med världens bäsa älskling! :)

men nu måste jag kila, på återseende!

Lots of Love! <3

Ovido - Quiz & Flashcards