Mina tankar i bokstäver!

Alla inlägg den 18 april 2011

Av Louise - 18 april 2011 22:41

Har varit en mycket lugn och händelselös dag måste jag erkänna!
Vi var iväg och handlade lite tidigare, och sedan blev det hem och gjorde middag. och det var otroigt skönt och kul faktiskt att ha sällskap hemma nu när man gör middag - blir så ensamt och äta själv när Robin är iväg och jobbar!
Så det var mysigt att ha honom hemma och äta med mig, att man kan uppskatta en sådan liten sak (a) haha...


Men efter att vi hade ätit middag och sådär så har det faktiskt inte hänt någonting egentligen. vi har bara slappat och myst sönder i soffan. :) otroligt skönt.

Har kollat på mamma byter bo  och även såklart  En unge i minuten !! Vilket är ett måste nästan numera varje måndag. och måste bara säga att den andra förlossningen gick otroligt fort när hon väl kom igång :P haha, ni som såg det fattar nog vad jag menar :P haha...


Nu sitter jag här och ska alldeles strax krypa ner, då sängen ropar mitt namn redan nu, men jag trotsar mina ögon som faktiskt går i kors!
Imorgon är det lite som ska hinnas med, och jag hoppas på väldigt fint väder . :)
Men på återseende imorgon!

Lots of Love! <3

Av Louise - 18 april 2011 14:48

Förlåt, men jag hade verkligen inte tid att blogga någonting mer igår, det dök upp en massa saker! men ingenting mig emot.


Söndagen bestod av både negativt och positivt. :)

När dom andra tröttmössorna hade vaknat blev det lite frukost och sådär, och sedan åkte pappa iväg till järvsö innan oss andra. jag pratade med min lillebror om en rätt allvarlig sak, och sedan åkte även vi mot järvsö.
Väl i backen så var det dags för en liten mini-konsert som dom i Team Andreas hade. otroligt bra, och väldigt mycket folk faktiskt. mycket bra måste jag säga! :)) hihi.

Efter det, så åkte vi hem till Sonny och Reneé en sväng, och fikade. hem till färila och packade ihop, och sedan mot delsbo och mamma!
Vi skulle lämna av glenn där, då han skulle sova där och då blev vi även bjudna på middag. riktigt gott..
Fick även ett samtal ifrån älsklingen om att han var på väg hem, och eftersom jag missade bussen och sådär så var pappa och maud otroligt söta som skjutsade hem mig till bollnäs - tack så hemskt mycket för det! <3 ..


När jag väl kom hem, så mös ner mig med älsklingen i soffan en stund och kramade sönder honom, gosh vad jag saknat honom!!! :D
men nu är han hemma i en vecka, hur underbart är inte det? :) Så nu kan jag vara lugn och njuta en hel vecka! snuttis är ju hemma med mig. :P hihi.


Vad som händer idag är dock oklart än så länge. ska iväg och handla lite senare.
Men hittills idag så har jag tvättat en maskin, och har i stort sett precis hängt det också, vikt och sorterat en massa bebiskläder och lagt in det på rätt plats i byrån.
Hur mysigt som helst när man får gå igenom allt sådant faktiskt, och tycker faktiskt det är hur roligt som helst.

Men ja, nu ska jag sysselsätta mig med någonting annat istället. så på återseende!

Lots of Love! <3

Ovido - Quiz & Flashcards