Mina tankar i bokstäver!

Alla inlägg den 5 april 2011

Av Louise - 5 april 2011 23:24

Det har varit en bra dag/kväll, precis som jag trodde att den skulle bli! :) hihi.


Efter att jag hade varit på skolan och lyssnat och sådär så åkte jag och hämtade upp Jessica! Då blev det en fika på NK, lite prat och sedan tog vi en tur lite snabbt igenom affärerna! Det hela slutade med att hon kom hem med en parfym och 3stycken bacardi breezer Lime! :P haha.

Skjutsade hem henne och sedan blev det hem till Elin! :)  Efter en liten stund sa magen åt mig att äta, så sagt och gjort. Gick in och fixade middag och sedan tillbaka! :)

Hon bakade en glutenfri kladdkaka, Marie var där en stund, vi tittade på deseprata hemmafruar och 10minuter av BB. Även när vi satt där så började mitt lilla hjärta härja runt hur mycket som helst, och leka Karlsson på taket - hela magen flyttade sig uppåt och åt sidorna! hur häftigt som helst, och Elin kände lite :) otroligt mysigt. Blev lite prat och sedan gick jag in.


Nu sitter jag här, och ska alldeles strax krypa ner i sängen! klockan ringer halv 8 imorgon bitti, då jag måste finslipa det sista på presentationen innan jag åker iväg på skolan och har min redovisning för dom klockan 11. och även fixa lite annat innan skolan kallar ;p hihi.


Imorgon blir en väldigt lugn dag känner jag, skolan som sagt är ett måste! Sedan blir det tvättning för fulla muggar, pluggande av resterande ämnen, städning och sedan träffa Elin en sväng på eftermiddagen! :) 
Känner på mig att även imorgon kommer bli en bra dag ! :D yees, i love my life! :)

Nu går ögonen i kors på mig, och klockan ringer om några timmar. så godnatt bloggen och på återseende imorgon!

Lots of Love! <3

Av Louise - 5 april 2011 13:54

Underbart vacker tisdag idag, otroligt vackert väder och allting kanon.


Dagen har hittills varit mycket bra måste jag säga, dock lite jobbig en stund. men det är sådant man får leva med antar jag! :s hmm!


Började morgonen vid halv 8 då jag inte kunde sova längre, och sedan vid 8 tiden kom Kim och Anna upp. och då myste jag och min lilla guldklimp på soffan i nästan en timme imorse, hur mysigt som helst. och han är ju den charmigaste man kan tänka sig! han ler inte bara med munnen, utan med hela ansiktet och lägger huvudet på sne lite samtidigt. underbara unge! <3 hihi..

Efter det så var det dags för lite mat, så jag matade honom då jag ville mysa så mycket som möjligt innan det var dags för mig att åka hemåt.


Efter att han var mätt och belåten blev det lite frukost och sedan göra sig i ordning! Tog en promenad med anna, kim och hunden ner till tåget vid 10 tiden. Och jag förstår inte varför det alltid är lika svårt att säga hejdå till sin bästa vän. Är det lika svårt för er också?

Jag vet att vi kommer ses snart igen, och vi bor inte direkt långt ifrån varandra! men det känns bland som om det är hur långt som helst emellan. tråkigt nog!!


Kom hem till Bollnäs och har sedan dess bara tgit det lugnt. tog en promenad hem från station i det fina vädret, har vattnat blommorna och gått igenom posten! även att min deklaration hade kommit idag. så tack för det, jag blev kanon glad! :D hihi..

Sedan kom dom och fixade med våran ventilation idag också, så nu är det äntligen gjort - skönt måste jag säga! :)


Nu sitter jag här och gör egentligen ingenting. ska ta mig någonting och äta, då det blir lite sen middag idag skulle jag tänka mig! Då jag ska vara på skolan mellan 3-4, och sedan skulle jag nog iväg och träffa Jessica en sväng. Även att jag har planerat med Elin att jag ska träffa henne senare ikväll. då vi är "änkor" båda två den här veckan, så passar på att ha lite tjej mys ikväll :) kanon, detta blir en bra dag/kväll. jag ser fram emot den :) hihi..


Men nu lite mat i magen, och sedan bär det av mot skolan för att lyssna lite, och sedan få lite inspiration och förberedelse in för min muntliga presentation imorgon angående Childhood. Men på återseende senare!

Lots of Love! <3

Ovido - Quiz & Flashcards