Mina tankar i bokstäver!

Alla inlägg den 15 april 2011

Av Louise - 15 april 2011 13:43

Efter att jag hade skrivit igår så mös jag och mamma vidare! :)

kom inte i säng förrän klockan var halv 12 ungefär, men det gör absolut ingenting! ;P


Gick och la mig i sängen, men kunde dock inte somna förrän klockan närmade sig 2 tiden. har ingen aning om varför. men ja, inte dog jag av det inte! hih !


Imorse vaknade jag klockan 7 och kunde inte somna om. men låg och filosoferade tills klockan var strax före 9 och då blev jag minsann upp. då orkade jag ej vara kvar där längre. haha!
Har nu i alla fall varit till farbror doktorn i Hudiksvall och tittat varför jag hade dom smärtor som jag hade. och det var bara sammandragningar/förvärkar  som orsakde detta. och hur den lille bebisen låg där inne! :)
Även att när vi fick titta med ultraljudet så såg vi hjärtat bulta på precis som det skulle, och vinkade med högra handen då fanns det 5 fingrar och den vinkade till mamma och mormor som satt utanför och tittade på. Underbar känsla som bara strömmar genom kroppen när man får se sitt lilla mirakel sådär! Man blir så himla glad :) <3  Mamma älskar dig! :)


Nu sitter jag hemma hos mamma, och ska äta lite lunch nu snart, och sedan bär det av till Ljusdal och mina 2 älsklingar Anna och Kim. ikväll blir det mys där hemma och hela natten lång! :) hihi.

Nej, nu ska jag gå vidare! på återseende ikväll.

Lots of Love! <3

Ovido - Quiz & Flashcards