Mina tankar i bokstäver!

Alla inlägg den 6 april 2011

Av Louise - 6 april 2011 19:42

Jag mår fortfarande lika bra som tidigare idag! :) klockan är snart 8, och termometern visar fortfarande plusgrader, +9 för att vara mer exakt. hur fantastiskt är inte det? :) hihi.


Efter att jag hade skrivit sist så ringde Elin och sa att dom hade kommit hem. Så gick ner även jag och satte mig i solen med alla flickorna, då Linn och hennes flickor också var här. så där satt vi, 6 flickor och bara njöt av solen som faktiskt värmde förvånantsvärt mycket. fick en varm känsla i kroppen och längtade ytligare till sommaren! :)

Efter ett tag så gick vi upp och fikade och mös vidare istället.


Klockan sprang iväg och magen börjar kurra, så det var dags att gå in för lite middag! Rödspätta, potatis och en massa grönsaker stod på min meny idag! riktigt gott var det :) !! hihi. Och efter det så tog jag en promenad och handlade lite gotta, då jag ska ha mys för mig själv ikväll :)


Ska snart titta på arga snickaren, sedan blir det en lång varm dusch och sedan bara mysa såhär på kvällen. underbart slut på en helt fantastisk dag! :B ..

men nu ska jag återgå till resten. på återseende!

Lots of Love! <3

Av Louise - 6 april 2011 13:39

Jag har en sådan kanon bra dag idag, vårsolen har kommit hit extra mycket idag både utomhus och inombords. och vet ni vad - Den har plusgraderna med sig denna gång! Är det bara jag som blir såhär extra glad, pigg och bara allmänt uppspelt när den kommer? och man märker att vi går mot ljusare tider och sommar med mera sol? och framför allt nu när det nästan inte är någon snö kvar, och man verkligen ser hur fort den försvinner!

Sommaren som sagt, den är snart är! :)
Härliga sommarkvällar, vänners härliga sällskap i solen, bad, värme, sol, grillkvällar, mer rörelse! det är inte blommor/träd som vaknar på sommaren! även jag gör det!! gör ni också? :) Känns precis som om det är det vi behöver nu! :)


Nog om det, men den är på väg! :)
Somnade ovaggad igår, otroligt skönt att jag lyckades med det. då jag är mörkrädd som ni vet, hemskt är det! men lyckades somna utan problem igår faktiskt.


Vaknade imorse, vid 06.26 (!!) förvånantsvärt tidigt, men pigg! så kunde inte somna om. så det vara bara till att hoppa upp ur sängen och välkomna denna vackra onsdag! :) För redan när jag klev upp då så visade termometern +5 grader. hur underbart är inte det? :)

Gjorde i ordning det sista på min redovisning angående WCF (World Childhood Foundtion) som jag skulle ha klockan 11. (som för övrigt gick hur bra som helst!!!) känner mig super nöjd med den. :B ...
När jag var klar med det, så gjorde jag mig i ordning, fixade och donade lite och sedan åkte jag mot skolan då klockan hade sprungit iväg. :)


Kom hem och öppnade balkongdörren då det var dags att verkligen vädra ur lägenheten, och jag tog på mig mina städhandskar och städhumöret. På med musiken på högsta volym och körde igång! Idag blev det en riktigt vårstädning, då jag inte kunde låta bli. vädret är ju på topp, jag är kanon glad för att det är på väg åt rätt håll med allting och jag började fixa helt enkelt. Gjorde en sådan grundlig städning, så det kändes som en flyttstädning!

Rensade undan allt, vek tvätt, startade ny maskin, städade kylskåpet grundligt, lika så alla skåpen i köket, spis/ugn, dammade, hängde tvätt ute på balkongen, putsade speglarna, dammsög, och dansade tango med fru mopp! :)


Ja, ni kan ju läsa själv. det var ingen vanlig "vardags-städning" utan jag körde på stort idag. vilket är otroligt skönt nu när det är klart :) hihi.. Det är så rent och snyggt, fräscht och det till och med luktar sommar här hemma! det är en underbar känsla! Det enda som är kvar att göra nu är att ta in mattorna och sedan hänga den sista maskinen med tvätt. sedan kan jag bara slappna av och njuta av livet lite extra med extra gott samvete också! :) hihi..


Under tiden städade så kom jag också på att jag vill ha lite nya gardiner till lägenheten, men det är sådant som får vänta! men jag är otroligt nöjd med dom nya gardinerna inne i sovrummet. det blev så otroligt bra måste jag erkänna, så nu är det bara i vardagsrummet och köket som jag ska införskaffa mig nya. men som sagt, det kommer senare! :) hihi..


Nu ska jag slappa en stund, och sedan blir det till att träffa Elin en sväng senare! Och så ska jag mysa med mig själv ikväll, äta rödspätta och potatis och bara njuta! Även att imorgon kommer äntligen älsklingen hem igen, jag saknar honom otroligt mycket, men det är bara en natt kvar! så jag överlever detta också!:D hihi.

Men nu blev det mycket text, guldstjärna till er som läste igenom allting. :) hihi. Så nu ska jag sätta mig ute i solen innan det är dags att hänga tvätt. På återseende ikväll igen!

Lots of Love! <3

Ovido - Quiz & Flashcards